LEAF

SIMPLY AMAZING

Állami támogatással*

image046

*A feltüntetett ár csak tájékoztató jellegű, a részletekről érdeklődjön a www.emobi.hu, valamint a www.kormany.hu weboldalakon, illetve keresse Nissan márkakereskedéseinket.

Leírás

ic1

NAGYOBB HATÓTÁV

378 KILOMÉTER**

ic2

ÚJ AKKUMULÁTOR

40 KWH

ic3

LÓERŐ

150 LE

*A feltüntetett ár tartalmazza a Nemzetgazdasági Minisztérium által a 100% elektromos hajtású gépjárművek vásárlásához a bruttó vételár 21%-ának megfelelő, maximum 1 500 000 Ft-ben nyújtott kormányzati támogatást, az ÁFÁ-t és a regisztrációs adót. A kormányzati támogatás pályázat útján vehető igénybe. A további részletekért keresse fel az e-mobi.hu weboldalt. Az állami támogatás összege nélkül a gépjármű kezdő listaára 9 990 000 Ft. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Az oldalon feltüntetett képek illusztrációk, és nem minden esetben az Ön által választott járművet/színt/műszaki tartalmat tükrözik. A műszaki jellemzők és a felszereltség modellverziótól függően változhat, és bizonyos felszereltség nem minden verzióban elérhető. Megrendelés előtt kérjük, hogy a részleteket, választható színeket, opciókat stb. tekintse meg brosúránkban, vagy vegye fel a kapcsolatot márkakereskedéseinkkel.
**Akár 378 kilométer hatótávolság, a belső tesztek alapján. A végleges adat a típusjóváhagyási folyamat lezártát követően kerül publikálásra, és nem minden esetben tükrözi a tényleges használat melletti értékeket. Normál használatnál a tényleges tartomány számos tényező függvényében változhat, mint pl. a vezetési és töltési szokások, hőmérséklet, terepviszonyok, akkumulátor élettartam, guminyomás, karbantartás, rakott súly stb.

A 100%-BAN ELEKTROMOS AUTÓ – VADONATÚJ NISSAN LEAF

Készen áll arra, hogy minden napja csodálatos legyen? A Nissan LEAF a világ legnépszerűbb elektromos járműve, mely már több, mint 3,5 milliárd kilométert tudhat maga mögött, új szintre lép a zéró emissziós járművek között. A vezetés egy teljesen új élményét ismerheti meg.
uj-nissan-leaf-2018-01

uj-nissan-leaf-2018-02

STÍLUS ÉS HATÉKONYSÁG

A Nissan LEAF új, letisztult és merész külsővel rendelkezik, melyet az éles vonalak, a dinamikus orr-rész és a „lebegő-tető” tesz jellegzetessé. A hátsó légterelő, a motorháztető kisebb illesztési hézaga, az élesen megtörő sarkok és apró légterelők mind-mind hozzájárulnak a jobb légellenálláshoz. Ez a modern elegáns modell (5 ülés és 435 literes csomagtér) teret és sokoldalúságot nyújt, nem csak az elfoglalt hétköznapokhoz.

uj-nissan-leaf-2018-06

IZGALMAS TELJESÍTMÉNY – SUHANJON A MEGLEPETÉS EREJÉVEL

A 100%-ban elektromos hajtáslánc azonnali gyorsításra képes, amely akár az ülésbe préseli a bent ülőket. Az élményt tovább fokozza az innovatív e-Pedal, amely egyetlen pedállal oldja meg a gyorsítást és a fékezést, ha pedig elfordítja a kormányt, az alacsonyan beépített akkumulátoroknak köszönhetően az autó tapad az úthoz. 378 km-es** hatótávja ráadásul minden korábbinál hosszabb utakat tesz lehetővé.
**Akár 378 kilométer hatótávolság, a belső tesztek alapján. A végleges adat a típusjóváhagyási folyamat lezártát követően kerül publikálásra, és nem minden esetben tükrözi a tényleges használat melletti értékeket. Normál használatnál a tényleges tartomány számos tényező függvényében változhat, mint pl. a vezetési és töltési szokások, hőmérséklet, terepviszonyok, akkumulátor élettartam, guminyomás, karbantartás, rakott súly stb.

KÉSZÍTSE FEL ÉRZÉKEIT AZ ÚJ ÉLMÉNYEKRE – VEZETÉS, HOL MINDEN ELŐBBRE VISZ

A Nissan LEAF az Intelligent Mobility ikonja. Készüljön fel egy új kapcsolatra Ön és az autója között. Képzelje el, hogy csak egy pedálra van szükség a vezetéshez, valamint érzi a gyorsulást és a fékezést egy sima mozdulatban. Vagy képzelje el, hogy a vezetési feladatok egy részét megosztja az autójával, hogy még pihentetőbb legyen az utazás az olyan funkciókkal, mint az elektromos pedál, a ProPilot, a Propilot Park, az Intelligens Vészfékezési Asszisztens gyalogosfelismeréssel, vagy az Intelligens Sávelhagyásjelzés és -megelőzés, amely ott tartja az autóját, hol lennie kell. Ha azt érzékeli, hogy – szándékán kívül – túl sok időre hagyta el a sávját, a fékekkel finoman visszatereli az autót.
uj-nissan-leaf-2018-11

NYUGODTAN ÉLVEZZE AZ UTAT – SEGÍT AMIKOR SZÜKSÉGE VAN RÁ

A Nissan Intelligens vezetési rendszerei biztos hátteret nyújtanak minden útja során – legyen szó akár országúti vezetésről, városi araszolásról vagy párhuzamos parkolásról. Egyszerűen aktiválja a Nissan ProPilot rendszert és az beállítja a sebességet, a sáv közepén tartja az új Nissan LEAF-et, tartja a beállított sebességet és a követési távolságot, valamint képes akár teljesen megállítani is az autót. A ProPilot Park rendszerrel könnyebb a parkolás. Nincs szükség a kéz és a láb használatára csak egy ujjra. Ezt az élményt ismerheti meg ezzel a Nissan Intelligent Mobility funkcióval. A jobb autózást segítő, újszerű és hatékony Nissan e-Pedal pedig új vezetési élményt is jelent azzal, hogy csak a gázpedált használja. Az e-Pedal egy forradalmi technológia, mely átalakítja vezetési szokásainkat. Ez lehetővé teszi a vezető számára az indítást, gyorsítást, lassítást és megállást is egyszerűen, a gázpedál kezelési módjának beállításával. A vezetés egyszerűbb lesz, ha a gázpedált használja gyorsításhoz, lassításhoz és fékezéshez is.
uj-nissan-leaf-2018-12


LÁSSON MINDENT – TISZTÁBB KÉP MINDEN SZÖGBŐL

A Vadonatúj Nissan LEAF megváltoztatja a módot, ahogyan a közvetlen környezetét láthatja az olyan fejlett rendszerek segítségével, mint az Intelligens 360 fokos parkolókamera, amely négy kamerával virtuális 360O-os felülnézetet és osztottképernyős közeli képet kínál, illetve a visszapillantó tükör, amely elsötétedik, hogy az Ön mögött haladó jármű fényszórója ne zavarja a vezetésben. Az Intelligens Automata Fényszóróvezérlés és LED-es fényszórók megvilágítják útját, sötétedéskor automatikusan bekapcsolnak, szembejövő forgalom esetén a rendszer tompított fényszóróra vált.
uj-nissan-leaf-2018-13


uj-nissan-leaf-2018-08

LENYŰGÖZŐ TECHNOLÓGIA – MARADJON KAPCSOLATBAN, BÁRHOVÁ IS MEGY

A legfejlettebb technológiák segítségével folyamatosan kapcsolatban lehet az Önt körülvevő világgal és a Nissan LEAF modelljével. A testre szabható digitális műszercsoporttól a zökkenőmentes mobileszköz - integrációt biztosító, lebegő információs képernyőig – minden elérhető. Az iPhone-ra és Android rendszerre is elérhető NissanConnect EV alkalmazással – a kapcsolódás után – egyszerűen menedzselheti Nissan LEAF-jét. Minden szükséges eszköz elfér a zsebében: ellenőrizheti a töltöttséget, töltőpontokat kereshet, be- vagy kikapcsolhatja a légkondicionálót és megkeresheti járművét. Az Apple CarPlay** és Android Auto*** szabványoknak köszönhetően biztonságosabban intelligensebben használhatja okostelefonját az autóban. Elérheti zenéit, telefonálhat és üzeneteket küldhet/fogadhat. Csak csatlakoztassa a telefonját, és már indulhat is.
** Az Apple CarPlay az Apple Inc. bejegyzett védjegye. Apple CarPlay a következő eszközökkel kompatibilis: iAP2 iPhone 5 vagy újabb készülék (Lightningcsatlakozó), iOS 8.3 vagy újabb operációs rendszerrel. USB kapcsolat szükséges. Az Apple CarPlay elérhetősége piaconként eltérő.
*** Az Android Auto Android 5.0 (Lollipop) vagy újabb rendszert futtató telefonokkal használható. USB-kapcsolat szükséges. Az Android Auto elérhetősége piaconként eltérő.

Videók

Árak és felszereltség

Tekintse meg az árakat és a felszereltségeket!

Tartozékok

Tekintse meg a járműhöz kérhető tartozékokat!

Jelentkezés teszvezetésre

Szívesen kipróbálná a járművet?

Ajánlatkérés

Felkeltettük az érdeklődését?