ÚJ X-TRAIL

Hely több kalandra az egész családdal.

Új Nissan X-TRAIL a villamosított családi crossover e-POWER és e-4ORCE technológiával.

Bemutató

▂▂▂

Vágjon neki a kalandoknak stílusososan a vadonatúj X-Traillel!

A játékosságát ne korlátozza! A vadonatúj Nissan X-Trail egyedülálló és stílusos vezetési élményt kínál. Elegáns LED-fényszóróival, impozáns első légbeömlőkkel és szögletes kialakítású motorháztetejének köszönhetően – még a bevásárlás is egy izgalmakkal teli kalandot jelenthet.

▂▂▂

Vezessen stílusosan!

A jellegzetes aerodinamikával és összetéveszthetetlen V-alakú hűtőráccsal a Nissan izgalmas formatervezési DNS-ét képviseli, hogy megmutassa, ez az elektromos maghajtású családi crossover nem kíván a háttérbe olvadni.

LED FÉNYSZÓRÓK

Jellegzetes LED fényszórók, lenyűgöző dizájnnal ötvözve.

BUMERÁNG FORMÁJÚ HÁTSÓ LÁMPÁK

A bumeráng formájú hátsó lámpáknak köszönhetően, utazzon akár éjjeli fényben, X-Trailje összetéveszthetetlen marad.

V ALAKÚ HŰTŐRÁCS

A Nissan dizájn védjegye a V alakú hűtőrács, mellyel az X-Trail teljesen beleillik az izgalmas Nissan crossoverek családjába.

20”-OS KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK

Tűnjön ki a tömegből a jellegzetes kialakítású könnyűfém keréktárcsákkal.

▂▂▂

Akár 7 főnek elegendő hely a kalandokhoz

Lépjen be a minőség, a kényelem és a praktikum tágas világába! Ültesse be a gyerekeket és mondjon búcsút a vitáknak arról, hogy ki kapja a legjobb üléseket – ebben az elektromos meghajtású, öt- vagy hétüléses SUV-ban mindenki elfér! A vadonatúj Nissan X-Trailben az utazás örömteli és családbarát.

▂▂▂

Vadonatúj X-Trail e-POWER technológiával. Élvezze a vezetést!

Ki gondolta volna, hogy az elektromosság ilyen kalandos lehet? A vadonatúj Nissan X-Trail két fejlett, egyedülálló technológiát egyesít, amelyek a hagyományos benzinmotorhoz¹ képest érzékenyebb, csendesebb és üzemanyag-takarékosabb hajtást biztosítanak. Az X-Trail egyedülálló technológiái eltérnek a hagyományos hibridektől. Mivel a benzinmotor tölti az akkumulátort, nincs szükség konnektoros vagy kábeles töltésre. Irányíthatóság és stabilistás érdekében Nissan e-4ORCE összkerékhajtás technológiával is elérhető.

▂▂▂

Egyedülálló elektromos vezetési élmény töltés nélkül.
Ez a Nissan e-POWER.

A Nissan e-POWER technológiával nem kell félbeszakítania utazását. Az e-POWER egy egyedülálló elektromos technológia, amely túlmutat a hibrid technológián. Csendes, ám erőteljes teljesítményt nyújt egy akkumulátorral működő elektromos motorral, amelyet egy üzemanyag-hatékony benzinmotor tölt fel¹. Nem kell hozzá kábel, nincs szükség töltésre. Egyedülálló és hatékony teljesítményt nyújt városban. 

▂▂▂

Az X-Trail gondoskodik az egész család kényelméről

ISOFIX GYEREKÜLÉS RÖGZÍTÉSI PONTOK

Az X-Trailben rendelkezésre álló Isofix rögzítési pontoknak köszönhetően a 2 üléssor középső ülésén a harmadik gyerek is biztonságosan elfér.

BOSE PRÉMIUM HANGRENDSZER

Lazuljon el a mély és erőteljes basszusokban, a kitűnő hangzású 10 hangszórós BOSE prémium hangrendszerével!1

HÁROMZÓNÁS AUTOMATA LÉGKONDICIONÁLÓ

Optimalizálja minden utasa kényelmét ezzel a háromzónás automata klímaberendezéssel. Az elöl és hátul utazók egyénileg állíthatják be a levegő hőmérsékletét igényeiknek megfelelően.2

ÁRNYÉKOLÓK A HÁTSÓ ABLAKON

Védje meg a hátsó ülésen utazókat a beszűrődő napfénytől. Mindenki kényelmesen hátradőlhet és pihenhet, miközben az útra koncentrál.3

▂▂▂

Kifinomult, de praktikus a családja számára

Az utastér kialakításának fókuszában az Ön és utasai kényelme állt, az ergonomikus, hosszú távú kényelemre tervezett ülésektől kezdve a variálható csomagtérig.

▂▂▂

Variálható ülések és csomagtér

Találja meg a tökéletes elrendezést a családja számár, 2-től 5-ig vagy opcionálisan 7 fő számára. A csúsztatható második üléssor optimális kényelmet garantál az utasok számára.
Az X-Trail csomagtér kapacitása és okos megoldásai segítenek a könnyebb és okosabb pakolásban. Az akár 16-féleképpen variálható csomagtér elválasztóval még praktikusabbá teheti autóját. 

▂▂▂

Elektromos vezetési élmény. e-POWER összkerékhajtás technológiával: Ez a Nissan e-4ORCE

Ön és utasai maximális kényelemben részesülhetnek ebből az erőteljes és magabiztos elektromos vezetési élménynek köszönhetően. A Nissan e-4ORCE egy egyedülálló elektromos összkerékhajtási technológia, amely a teljesítmény és az irányíthatóság soha nem látott egyensúlyát kínálja. Érezze magát biztonságban a nagyobb tapadás és a stabilabb menettulajdonságoknak köszönhetően.

▂▂▂

e-Shifter: automata sebességváltó

A gyönyörűen megtervezett e-Shifter lehetővé teszi, hogy több vezetési módot használjon X-Trail-jével – a D üzemmód (Drive) jobb motorvezérlést, a B üzemmód (Brake) pedig az e-POWER és az e-4ORCE esetében erősített motorféket és nagyobb teljesítményű visszatermelést tesz lehetővé.

▂▂▂

Izgalom és hatékonyság, kompromisszumok nélkül.

Mild-Hybrid

Miért kellene választania a dinamikus vezetési mód és az üzemanyag-hatékonyság között? Az X-Trail új mild-hybrid 1,5 literes, változó sűrítési arányú turbófeltöltős, három hengeres motorjával mindkettőt megkaphatja. Nyugodt vezetés esetén és enyhe gyorsításkor a motor az üzemanyag-hatékonyság optimalizálása érdekében magas sűrítési arányra kapcsol, míg olyan esetekben, amikor nagyobb teljesítményre van szükség, a sűrítési arányt alacsony szintre állítja. A rendszer nyomatékasszisztenst, meghosszabbított üresjárati leállást, valamint gyors újraindítást és gördülési leállást tesz lehetővé. Lassításkor az energia regenerálással nyerhető vissza és tárolható a lítium-ion akkumulátorban. Ezt a feltöltött energiát azután az autó rendszereinek működtetésére használja, amikor a motor leáll, például piros lámpánál várakozva.1

▂▂▂

Intelligens összkerékhajtás 5 vezetési móddal

ECO MÓD - SEGÍT, HOGY MINÉL HOSSZABB UTAKAT TEHESSEN MEG A TANKOLÁSOK KÖZÖTT

Optimalizálja a motor teljesítményét, az erőátvitelt és más vezetési funkciókat, így Ön hatékonyabban autózhat.

NORMÁL MÓD – egyensúlyt tart a teljesítmény és a gazdaságosság között

Továbbra is megszokott vezetési élményt biztosítja.

SPORT MÓD – élénkebb motorválaszt nyújt

Az automata váltón sport üzemmód javítja a kezelhetőséget azáltal, hogy kanyarodáskor fenntartja a fordulatszámot, így plusz teljesítményt ad.

Téli mód – kevesebb kerékkipörgés, nagyobb tapadás

Finomhangolja a gázpedál működését. Az intellligens összkerékhajtásos rendszer úgy is alkalmazkodik, hogy már induláskor mind a négy kerék meghajt.

Off-road mód – sáros, kavicsos, homokos terepre

Javítja a tapadást és irányíthatóságot azáltal, hogy a gázreakciót, sebességváltót és az intelligens összkerékhajtást az optimális teljesítményhez igazítja.

▂▂▂

X-Trail vezetéstámogató technológiák

A biztonságos és éber vezetés természetes a vadonatúj Nissan X-Trailben. A rendelkezésre álló biztonsági rendszerek érzékelik, figyelmeztetik és reagálnak az Önt körülvevő vezetési helyzetekre. A fejlett ProPILOT Asszisztens4 Navi-Link biztonsági technológiákkal5 autója minden körülmények között vigyáz Önre.

ProPILOT Asszisztens Navi-Linkkel

Ön és családja a ProPILOT Asszisztenssel biztonságban érezheti magát. A vadonatúj Nissan X-Trail fejlett ProPILOT Asszisztense Navi-Link4 biztonsági technológiákkal5 van felszerelve, amelyek célja, hogy megkönnyítsék vezetését, és segítsék autóját a sávban tartani egy előre beállított távolságra az Ön előtt haladó járműtől. A beépített TomTom® térképek segítségével pedig előrejelzi a közelgő kanyarokat, kereszteződéseket, lehajtókat és még sok minden mást.

Szélvédőre vetített kijelző

Anélkül, hogy zavarná a látóterét, segít Önnek fókuszáltnak maradni. Információkat kap a sebességkorlátozásokra vonatkozóan, a navigáció kapcsán és még sok egyéb tájékoztatást zökkenőmentesen tekinthet meg a 10,8″-os szélvédőre kivetített kijelzőn keresztül.5

Vezetéstámogató és biztonsági technológiák

INTELLIGENS RÁFUTÁSOS BALESETMEGELŐZŐ RENDSZER

INTELLIGENS SEBESSÉGTARTÓ AUTOMATIKA

INTELLIGENS VÉSZFÉKEZŐ RENDSZER GYALOGOS ÉS KERÉKPÁROS FELISMERÉSSEL, KERESZTEZŐDÉS-ASSZISZTENSSEL

AUTOMATIKUS TOLATÁSI VÉSZFÉKEZÉSI RENDSZER

INTELLIGENS SÁVELHAGYÁS JELZÉS ÉS BEAVATKOZÁS

INTELLIGENS VÉSZFÉKEZÉSI ASSZISZTENS

Nissan ProPilot Park

A Tekna felszereltségi szintekhez választható ProPILOT Park4 funkció, óvatosan segít a parkolásban, a kormányt, a gázpedált és a fékeket vezérelve. Még a szabad helyet is képes felismerni; Önnek csak ki kell választania a parkolóhely típusát, hátradőlni és hagyni, hogy a ProPILOT Park elvégezze a piszkos munkát.

Intelligens 360o –os parkolókamera

Parkoljon könnyedén a 360°-os parkolókamera segítségével, mely teljes rálátást biztosít az autóját körülvevő területre.5 Osztott képernyős nézeteinek köszönhetően pedig kitűnően mutatja meg közelről az első, a hátsó, valamint a járdaszegély felőli oldalt is.

Adaptív LED Mátrix távolsági fényszóró

Tegye biztonságosabbá az éjszakai vezetést, olyan távolsági fényszóróval, mely automatikusan lekapcsolja azokat a fény szegmenseket, melyek zavarnák a szembejövő vezetőket, és visszakapcsolja, ha elhaladt mellettük.5

▂▂▂

Kapcsolódjon az Önt körülvevő világhoz!

Az új X-Trail nagyobb, 12,3”-os, HD felbontású központi érintőképernyője6 és a NissanConnect Services alkalmazás7 segítségével csatlakozhat kedvenc lejátszási listájához és alkalmazásaihoz, útvonaltervet kérhet, bezárhatja az autóját, és még sok minden mást. Csatlakoztassa telefonját, hogy használhassa kedvelt alkalmazásait az Apple CarPlay@ és az Android AutoTM szolgáltatásoknak köszönhetően8.
Ellenőrizze X-Trail járműve állapotát, beleértve a gumiabroncsnyomást, az olajnyomást, a fékeket és egyebeket. Ha ellopják a járművét, nyomon követheti azt. Csak szkennelje be a NissanConnect alkalmazásból7 letölthető QR-kódot.
A fejlett térképek és az élő forgalmi adatok9 segítségével könnyedén megtalálhatja a leggyorsabb utat úticélja elérése érdekében, hogy elkerülje a dugókat. Az útvonaltervet a 12,3″-os HD NissanConnect kijelzőn, a digitális műszerfal kijelzőn vagy a szélvédőre vetített10 kijelzőn is megjelenítheti.

▂▂▂

Tegye személyesebbé az X-Trailt a Nissan eredeti tartozékaival!

Egyedül az eredeti Nissan kiegészítők biztosíthatják a megfelelő illeszkedést, megbízhatóságot és teljesítményt.

Megfordítható csomagtértálca

Egyik oldalán velúr, másikon pedig könnyen tisztítható gumi borítással, hogy a különböző igényű csomagok számára megfelelő védelmet nyújtson esős és/vagy havas körülmények esetén is.

Luxus szőnyegek

Segít megvédeni autóját a különböző szennyeződésektől, illetve kényelmes és minőségi hatást kölcsönöz X-Trailjének.

Alumínium oldalfellépő

Az alumínium oldalfellépővel könnyebbé teheti a ki és beszállást

Üdvözlő fény

Az üdvözlőfény biztonságérzetet ad a járműve alatti és a jármű körüli területet megvilágító fényekkel. Bekapcsol, amikor megnyomja a kulcsot vagy kinyitja az ajtókat.

Kerékpárszállító

Szállítsa a kerékpárjait egyszerűen és biztonságosan a vonóhorogra szerelhető kerékpártartóval.

Vonóhorog

A maximális vontatási képesség 2000 kg. Választhat a rögzített és a könnyen eltávolítható vonóhorgok közül.11

Síléctartó

Segítségével a sílécek mindig szakszerűen és biztonságosan szállíthatók az autón.

Tetőbox12

A tető keresztrúdra13 szerelhető tetőbox extra helyet biztosít a szükséges csomagok számára.

Tetőcsomagtartó keresztrúd

A meglévő tetősínekbe szerelhető prémium acélrudak. Maximális teherbírás 75 kg.

Csomagtér küszöbborítás

Védelem az esetleges karcolások és más sérülések ellen, amelyet a csomagok be- és kipakolása okozhat.

Küszöbborítás világítással

Megvédi autóját a karcolásoktól és más kopásoktól, miközben prémium megjelenést és könnyű tisztíthatóságot biztosít.

Légterelő az oldalsó ablakokra

Az oldalsó ablak légterelők használatával komfortosabbá és biztonságosabbá teheti a vezetést és az utazást.

Saját fejlesztésű, kifejezetten a járműveinkhez tervezett tartozékok: ezeket a tartozékokat saját mérnökeink tervezték, így azok minden vonatkozó Nissan-szabványnak megfelelnek. Ezen termékekre személyautók esetén 3 év/ 100,000 km (amelyik előbb teljesül) garanciát vállal a gyártó, ha a felszerelés a gépjármű átadás előtt vagy új gépjármű esetében a garanciában meghatározott időszakon belül történik, vagy a tartozék vásárlását követő 12 hónapra vonatkozik (a hosszabb időszak érvényesül).

Az itt látható képek és leírások tájékoztató jellegűek. Egyes esetekben a fényképeken nem a helyi piacon kínált járművek láthatók, és a képek nem egy konkrét modellt, felszereltségi szintet vagy ajánlatot ábrázolnak. A bemutatott felszereltségek előfordulhat, hogy nem, vagy nem alapfelszereltségként vagy csak extraként (felárért) állnak rendelkezésre.

¹ Mild-Hybrid -Kombinált üzemanyag-fogyasztás WLTP min/max (l/100km): 7,1 – 7,6; Kombinált CO2-kibocsátás WLTP min/max (g/km): 161 – 172. e-POWER – Kombinált üzemanyag-fogyasztás WLTP min/max (l/100km): 5,8 – 6,7; Kombinált CO2-kibocsátás WLTP min/max (g/km): 131 – 152. A fogyasztási és kibocsátási értékek az alkalmazandó európai előírásoknak megfelelően lettek megadva.

2Normál a Tekna felszereltségi szinten, opcionális az Acenta és az N-Connecta modelleken.

3Ez a funkció nem tartozik az alapfelszereltséghez

4A ProPILOT Asszisztens a gépkocsik korlátozott választékához rendelhető. A ProPILOT Asszisztens fejlett vezetősegítő technológia, azonban nem képes megakadályozni az ütközéseket. A ProPILOT Asszisztens kizárólag „szem az úton/kéz a kormányon” vezetés mellett, osztott pályás autópályán történő közlekedésre készült. A járművezető felelőssége, hogy éber maradjon, betartsa a sebességkorlátozásokat és az útviszonyoknak megfelelő sebességgel, biztonságosan vezessen és bármikor képes legyen átvenni a jármű irányítását.

5Ne támaszkodjon kizárólagosan a vezetői kényelmi funkciókra! Egyes funkciók esetleg nem működnek minden körülmények között. A sebesség- és egyéb korlátozások érvényesek. A Nissan technológiák Használati feltételeiért vegye fel a kapcsolatot Nissan márkakereskedésünket vagy keresse fel a www.nissan.hu oldalt!

6 12.3” HD kijelző kizárólag az N-Connecta és a felette levő felszereltségi szinteken érhető el.

7A NissanConnect Szolgáltatások használatához egy regisztrált NissanConnect felhasználói fiókra van szüksége, valamint felhasználói nevével és jelszavával be kell jelentkeznie. A Nissan Connect alkalmazás használatához egy okostelefonra van szüksége, amelyen egy kompatibilis iOS vagy Android operációs rendszer fut, valamint egy SIM-kártyával kell rendelkeznie, amelyhez adatszolgáltatás van csatolva, vagy egy Ön és a mobilszolgáltató között megkötött, külön mobiltelefonos szerződéssel kell rendelkeznie. Minden szolgáltatás a mobilhálózati lefedettségtől függ.

8Az Apple CarPlay és az Android Auto ingyenesen elérhető, elérhetősége függ a válaszott modelltől és annak felszereltségi szintjétől. További információkért forduljon Nissan márkakereskedőjéhez vagy hívja a Hello Nissan csapatát a 06-80-333-888 telefonszámon!

9Térképek és valós idejű közlekedési adatok, Távvezérlési szolgáltatások, Intelligens riasztások szolgáltatások ingyenesen érhetők el 3 éven keresztül, majd ezt követően majd ezt követően a használathoz elő kell fizetnie (Térképek és valós idejű közlekedési adatok) a modelltől és/vagy felszereltségi szinttől függően. További információkért forduljon a Nissan márkakereskedésünkhöz vagy telefonáljon/írjon e-mailt [06-80-333-888/ugyfelszolgalat@nissan.hu].

10 A Head-up Display egy olyan kényelmi funkció, mely a szélvédőn jeleníti meg a legfontosabb információkat, így azokat szem előtt tarthatja, miközben teljes figyelmét az útra összpontosítja.

11 Kétféle vonóhorog elérhető- rögzített és levehető.

12 A garancia e termékkörnél a beszállítótól függ. A válogatott termékekhez tartozó garanciafeltételekről érdeklődjön hivatalos Nissan márkakereskedőjénél vagy -szervizénél.

13 A tetőcsomagtartó keresztrúd csak bizonyos felszereltségnél áll rendelkezésre, a belépő szinttől kezdve.

Árak és felszereltség

Tekintse meg az árakat és a felszereltségeket!

Technikai adatok

Tekintse meg a jármű technikai adatait!

Jelentkezés teszvezetésre

Szívesen kipróbálná a járművet?

Ajánlatkérés

Felkeltettük az érdeklődését?