Nissan Juke kombinált üzemanyag fogyasztás: 5,9 – 6,4 l/ km, CO2 kibocsátás: 134 – 146 g/km.

Bemutató

▂▂▂

A LEGMERÉSZEBB COUPÉ

Metszett vonalak, drámai fények, izgalmas formatervezési részletek, 19 colos könnyűfém keréktárcsák és a jellegzetes lebegő tető. Szembetűnő és olyan elegáns aerodinamikát teremt, melynek révén szinte suhan a levegőben az üzemanyag-hatékonyság és a csendes utazás érdekében. Fejezze ki önmagát az új Nissan Juke egyedi stílusával, mely magabiztosan emelkedik ki az utak szürkeségéből.

▂▂▂

JELLEGZETES, ÁM VADONATÚJ LED FÉNYSZÓRÓK és IKONIKUS ALAKÚ LED HÁTSÓ LÁMPÁK

Az új Nissan JUKE hátsó LED fényszórói a jellegzetes előd „Boomerang” fénymintázatát örökítik tovább. Ezek a LED lámpák éppoly biztonságosak, mint amennyire stílusosak. A hátsó légterelő pedig nem csak vizuális élményt ad hozzá, hanem javítja az új JUKE aerodinamikáját is.

Mindent meghódít! Az orr-rész kialakítása is emlékeztet a kategóriateremtő elődre, így első ránézésre is biztosan eldönthető, hogy az új JUKE-ot látjuk. A LED fényszórók fénye közelebb áll a természetes napfényhez, ezzel javítva a látási viszonyokat a járművezető számára.

▂▂▂

ALAKÍTSA A SAJÁT STÍLUSÁHOZ

Az N-Design felszereltség számos külső és belső csomagot kínál! Élénk belső színek, Alcantara® és bőr kárpit, valamint szembetűnő, kéttónusú külső elemek arzenálja áll rendelkezésre, hogy Új Nissan JUKE-ja a legjobban passzoljon stílusához!

FEDEZZE FEL A KAROSSZÉRIA ÜTŐS SZÍNVÁLASZTÉKÁT!

▂▂▂

AZ ÖN SZEMÉLYES TERE

Az új Nissan JUKE forradalmian új formatervezése a kiváló összpontosítást segítő, pilótafülkéhez hasonló belső teret teremt. A „sikló szárny” formatervezésnek és a lebegő műszerfalnak is köszönhetően az új Nissan JUKE az izgalmas teljesítmény középpontjába helyezi Önt. A fejlett technológia vezérlője ösztönösen kezelhető módon, az Ön keze ügyében helyezkedik el. Vezetés közben 360 fokos zenei élményben lehet része a fejtámlába épített hangszóróknak köszönhetően. A sportülések pedig körülölelik és helyén tartják az vezetőt és utasát. Emellett a beltér tágas, levegős és biztonságos kilátást biztosít.

▂▂▂

KEZE ÜGYÉBEN MINDEN, AMIRE CSAK SZÜKSÉGE VAN

Technológia, amely csak az Ön parancsára vár. Az új Nissan JUKE tűéles 8”-os érintőképernyője a kommunikációs csomópont, amely tájékoztatja Önt, és melynek révén kapcsolatban maradhat a világgal.

▂▂▂

MINDIG SZEM ELŐTT

Az izgalmakra összpontosítva. A 7”-os Advanced Drive-Assist kijelzőnek köszönhetően minden szükséges információt – beleértve a fedélzeti számítógépet, a navigációs iránymutatásokat, az audiót és még sok minden mást – egy tűéles, könnyen olvasható kijelzőn, tökéletesen elhelyezve láthat annak érdekében, hogy minél rövidebb legyen az az időtartam, amikor a vezető leveszi a szemét az útról.

▂▂▂

MONOFORM SPORTÜLÉSEK BOSE® PERSONAL® PLUS FEJTÁMLÁKKAL

Merüljön el a zenében úgy, mint ezelőtt még soha. Az UltraNearField fejtámla vezetőoldali és utasoldali fejtámlahangszórói forradalmasítják a hangzást, 360 fokos hangélményt biztosítva. Jó dolog, hogy a sportülések ilyen tökéletesen alátámasztanak – ki sem akar majd szállni új Nissan Juke-jából.

▂▂▂

INTELLIGENS INTEGRÁCIÓ – MINDIG CSATLAGOZVA A VILÁGHOZ

Ön 24 órában mozgásban van, a hét minden napján. Az új Nissan JUKE úgy van felszerelve, hogy lépést tartson ezzel. A NissanConnect olyan korszerű technológiát alkalmaz, mint az Apple CarPlay*, a Google Assistant***, hogy folyamatosan tájékoztassa, szórakoztassa és hírekkel lássa el Önt. Intelligens integrációnak köszönhetően Ön autójában ülve is szinkronban maradhat a környező világgal.

▂▂▂

GOND NÉLKÜLI KAPCSOLÓDÁS

Képzelje el, amikor beül az Új Nissan JUKE-jába és megszólal a kedvenc zenéje, a navigáció már be is van állítva, az üzenetei pedig ott várnak Önre. Ez a modern módja annak, hogy kapcsolatban maradjon. Az Apple Carplay* vagy az Android Auto összekapcsolja az Ön okostelefonját az autóval – a könnyebb és biztonságosabb utazás érdekében.

▂▂▂

NISSANCONNECT SERVICES

Okostelefon, még okosabb autóval. A NissanConnect hihetetlen hatalmat ad az Ön kezébe egy könnyen használható alkalmazással. A komoly dolgoktól – például a komoly baleset esetén az automatikus segélyhívás, a kényelmesekig, mint az új Nissan JUKE távolról történő bezárása. Elfelejtette, hol parkolt le? Távolról megszólaltathatja a kürtöt és villogtatja a fényszórókat vagy egyszerűen csak használja az autókereső funkciót. Sőt még a Google Assistant*** útján is csatlakozhat az új Nissan JUKE-jához!

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A NISSANCONNECT SZOLGÁLTATÁSRÓL

*Az Apple CarPlay az Apple Inc. bejegyzett védjegye. Az Apple CarPlay elérhetősége piaconként eltérő, részleteiről érdeklődjön a következő oldalon: https://www.apple.com/hu/ios/featureavailability/#applecarplay-applecarplay. Az Android Auto a Google bejegyzett védjegye. Az Android Auto a következő eszközökkel kompatibilis: Android 5.0 (Lollipop) vagy újabb rendszert futtató telefonokkal használható. USB-kapcsolat szükséges. Az Android Auto elérhetőségét a következő linken ellenőrizheti: https://www.android.com/auto/. A Nissan nem vállal felelősséget az Apple CarPlay és/vagy Android Auto használatából eredő bárminemű kárért, veszteségért vagy sérülésért.

***Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Google Assistant szolgáltatás nem érhető el minden nyelven. A támogatott nyelvekről a Google weboldalán tájékozódhat.

▂▂▂

INTELLIGENS VEZETÉS – KÉPESSÉGEKET KITERJESZTŐ TECHNOLÓGIA

 

A Nissan Intelligent Mobility a vezetés egy teljesen új módját ismerteti meg Önnel. A technológiának köszönhetően az új Nissan JUKE vezetése még nagyobb magabiztosságot ad és még többféle módon maradhat kapcsolatban a környező világgal.

▂▂▂

A JÖVŐ MÁR ITT VAN – PRO PILOT TECHNOLÓGIA

Elérkezett az új generációs vezetés ideje. A ProPILOT** segít tartani a beállított távolságot az Ön előtt haladó járműtől a forgalom ritmusától függően. Képes akár álló helyzetre is lefékezni az autót, majd újra felgyorsítani, amikor az autósor megindul. Országúton a ProPILOT Assist** segít a sáv közepén tartani az autót az egyenes szakaszokon és akár enyhe kanyarokban is.

TUDJON MEG TÖBBET A PROPILOT-RÓL

 

**A ProPILOT nem minden járműben érhető el. A ProPILOT egy fejlett vezetéstámogató technológia, de nem képes megelőzni a baleseteket. A ProPILOT csak autópályán (olyan utakon, ahol a szemközti sávok elválasztósávval vannak elválasztva) képes támogatni a vezetést úgy, hogy a vezető keze a kormányon van, és az útra figyel. A vezető felelőssége, hogy folyamatosan éber maradjon, biztonságosan vezessen, és kézben tartsa a jármű irányítását

▂▂▂

FEJLETT BIZTONSÁGI ÉS VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZEREK

Ön is ember. Jó, ha néha számíthat egy kis segítségre. A közlekedési táblák leolvasásától a holttérben lévő járművek észleléséig, vagy akár az útjába kerülő gyalogosok és kerékpárosok felismerésével, az új Nissan JUKE vigyáz Önre.

▂▂▂

PARKOLJON ÚGY, MINT A PROFIK – INTELLIGENS 360 FOKOS PARKOLÓKAMERA

Nincs parkolóhely, amellyel ne boldogulna. Az Intelligens 360 fokos Parkolókamera egy olyan kamerarendszer, amely 360°-os felülnézeti rálátást nyújt autójára és annak közvetlen környezetére, így segít Önnek magabiztosan parkolni.

▂▂▂

MÉRET: KÜLTÉR ÉS BELTÉR

Az új Nissan JUKE úgy van felszerelve, hogy lépést tartson az Ön életével: Nagyobb és tágasabb, mint az előző JUKE, és több csomagot képes szállítani, mint valaha. Nézze meg az új Nissan JUKE hosszát, magasságát, szélességét, és tudja meg az összes információt, amire szüksége van.

▂▂▂

MOTOR ÉS VÁLTÓ

Az új Nissan Juke modellt könnyű, mégis erőteljes turbófeltöltésű benzinmotor hajtja. Válasszon a 6 fokozatú kézi sebességváltó vagy a gyorsan váltó 7 sebességes automatikus DCT sebességváltó között, vezetési stílusától függően. Nézze meg az új Nissan JUKE specifikációit itt.

▂▂▂

VÁLASSZA KI KEDVENC VEZETÉSI MÓDJÁT

Válassza az ECO módot a fokozott üzemanyag-hatékonyság érdekében, a Standard módot az üzemanyag-hatékonyság és a teljesítmény közötti legjobb egyensúly megtalálásához vagy kapcsoljon a Sport módra a maximális élményért és izgalomért!

▂▂▂

KÉZI VÁLTÓ

A 6 fokozatú kézi sebességváltóval az Ön kezében van az irányítás. A legújabb sebességváltó-technológia biztosítja a gyors és pontos váltást, zökkenőmentesen reagálva.

▂▂▂

AUTOMATA SEBESSÉGVÁLTÓ (DCT)

Az új JUKE modellbe épített automata 7 fokozatú DCT (Dual Clutch Transmission) duplakuplungos sebességváltó zökkenőmentes és készséges erőátvitelt kínál.

A váltófülek gyors és érzékeny fokozatváltást tesznek lehetővé a sportosabb érzés érdekében és lehetővé teszik, hogy a kormányról egy pillanatra se kelljen levenni a kezét – akkor sem, ha manuális módban kíván vezetni.

▂▂▂

VÁLTOZATOS RAKODHATÓSÁG – OKOS ÉS RUGALMAS TÁROLÁSI LEHETŐSÉGEK

Rengeteg okos tárolóhely ahová a kisebb-nagyobb tárgyakat el lehet helyezni az utastérben – tökéletes az úton lévő családok számára.

Akár 422 literes csomagtér méretével a Nissan JUKE rengeteg tárolóhelye kínál a poggyászok, a bevásárlótáskák és még sok minden más elhelyezésére.
Az egyszerűen lehajtható, 60/40 arányban osztott hátsó ülés még nagyobbra növeli a csomagtér méretét, így nagyobb csomagot szállíthat anélkül, hogy bárkit ott kellene hagynia.

POHÁRTARTÓ ELÖL

A reggeli kávéja pont a keze ügyében van, ahol szeretné és biztonságban tudhatja miközben vezet

CSOMAGTÁROLÓ RENDSZER

Rendezze be csomagterét saját elképzelése szerint, ötletes polcokkal és elválasztókkal, amelyek ideálisak arra, hogy a sáros cipőket távol tartsák a bevásárolt élelmiszerektől.

USB BEMENETEK

Mind elöl, mind hátul USB töltőpontok segítik az egész családot a digitális élet megszakítás nélküli élvezetében.

KARTÁMASZ TÁROLÓHELLYEL

A kényelmet a praktikussággal ötvözi ez a kézre eső tárolóhely.

▂▂▂

VÁLASSZON TARTOZÉKOKAT AZ ÚJ NISSAN JUKE-JÁHOZ

Elképesztő adottságaival és rugalmasságával az új Nissan JUKE bármire képes. A kerékpártartóktól a vonóhorogig, a belső fényektől a luxus szőnyegig, a JUKE tökéletes partnere lesz kalandjai során!

Új Nissan JUKE-ja tökéletes társ a mindennapokon túl is. Válasszon bármit a kerékpártartóktól a tetőboxokig, a különböző szőnyegektől az okostelefon-tartókig: mindezekkel teljesebb az utazás élménye

 

KERÉKPÁRSZÁLLÍTÓK

TETŐCSOMAGTARTÓ

CSOMAGTÉRTÁLCA

TETŐBOXOK

OKOSTELEFONTARTÓ (MÁGNESES)

SZŐNYEGEK

 

 

 

 

 

 

VONÓHORGOK

 

TECHNIKAI ADATOK

 

Az itt látható képek tájékoztató jellegűek. Egyes esetekben a fényképeken nem a Magyarországon kínált járművek láthatók, és a képek nem egy konkrét modellt, felszereltségi szintet vagy elérhető változatot ábrázolnak. Előfordulhat, hogy a képeken látható jellemzők nem érhetők el, vagy csak bizonyos felszereltséghez kapcsolódnak. 

Kombinált üzemanyag fogyasztás DCT: 6,1 L /100 km, 6MT: 6 L /100 km, CO2 kibocsátás DCT: 139 g/km, 6MT: 136 g/km. 

A fogyasztási és kibocsátási értékek az alkalmazandó európai előírásoknak megfelelően lettek megadva. A bemutatott számok WLTP adatok. A WLTP egy új teszt, amelyet az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2 kibocsátási adatokra használnak. Csak azokat a járműveket hasonlítsa össze, amelyeket azonos műszaki eljárásokkal teszteltek. A tényleges vezetési eredmények változhatnak olyan tényezők függvényében, mint az időjárási viszonyok, a vezetési stílus, a jármű terhelése vagy a regisztráció után felszerelt tartozékok. A bemutatott motorizációk a Nissan motorok változásai miatt a rendelkezésre állási korlátozások hatálya alá tartozhatnak. Ellenőrizze a Nissan márkakereskedőjének elérhetőségét és szállítási dátumát.

Videók

Árak és felszereltség

Tekintse meg az árakat és a felszereltségeket!

Technikai adatok

Tekintse meg a jármű technikai adatait!

Jelentkezés teszvezetésre

Szívesen kipróbálná a járművet?

Ajánlatkérés

Felkeltettük az érdeklődését?