Casco és kötelező biztosítás

Váratlan események mindig jöhetnek! A mindennapokban előforduló károk (lopás, törés, üvegkár) okozta gondok megkönnyítésére a legjobb döntés a teljes körű casco és gépjármű-felelősségbiztosítási szerződés megkötése

A kötelező felelősségbiztosítás a gépjármű üzemeltetése során másoknak okozott károk megtérítését szolgálja. Közúti forgalomban gépjármű csak úgy vehet részt, ha érvényes kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szerződéssel rendelkezik.

A casco biztosítást mindazoknak ajánljuk, akik anyagi védelmet szeretnének lopás, törés vagy elemi kár ellen. A korábbi évekkel ellenkezőleg ma már a casco díjak is egyre kedvezőbbek.

Számos biztosító termékét kínáljuk az Ügyfeleinknek, hogy ki tudják választani a számukra a legmegfelelőbbet.

Nissan márka casco

A Nissan márka casco előnye, hogy a piacon elérhető normál casco biztosításon túl olyan további prémium szolgáltatásokat tartalmaz, mint pl.: 100% javíthatóság, az avulás-mentes térítés, a szállítás és tárolási szolgáltatás a csereautó biztosítás vagy az önrészmentesség üvegkár esetén*.

Nissan márka casco biztosító partnereink:

generali_biztosito_logo

logo-garancia

logo_union-top.gif

*A márka Casco prémium szolgáltatás tartalma az egyes biztosítótársaságok esetén eltérő! A részletekről érdeklődjön márkakereskedésünkben.

Finanszírozásba épített Casco biztosítások

A finanszírozók törekszenek arra, hogy Ügyfeleiknek komplex pénzügyi szolgáltatást nyújtsanak a biztosítási szolgáltatásokkal kiegészítve. Így az Ügyfelek a havi törlesztő részletek megfizetésével teljes körű Casco biztosítási védelemben részesülhetnek. A finanszírozásba épített Casco biztosítás fedezetet nyújt a gépjárműben keletkezett töréskárokra, önálló üvegkárokra, valamint elemi és lopáskárra.

Hitelfedezeti biztosítás

A gondoskodásnak egy olyan korszerű formája, amely segítséget nyújt a finanszírozás futamideje alatt felmerülő nehézségek esetére. Haláleset, illetve a biztosítási szerződésben meghatározott munkaképesség-csökkenés esetén, valamint folyamatos keresőképtelenség kockázat esetén a biztosító teljesíti a szolgáltatást a finanszírozó felé, mentesítve ezzel a biztosítottat a biztosítási feltételekben foglaltaknak megfelelően és az ott meghatározott mértékig.

Vételár (GAP) biztosítás – pénzügyi védelem a gépjármű vételárára

Az új gépjármű már a vásárlás pillanatától kezdve veszít az értékéből. Az első három év a legkritikusabb időszak, amikor az autó piaci értéke akár az egykori vételár a felére csökkenhet.

A GAP biztosítás a káresemény bekövetkeztekor – lopás, vagy totálkár, illetve elemi kár okozta totálkár esetén – fedezi a gépjármű számlán feltüntetett beszerzési ára és az aktuális káridőponti forgalmi értéke (EUROTAX alapján) közötti különbözetet.

Screenshot 2016-07-26 10.35.20

Miért érdemes vételár biztosítással rendelkezni?

Teljes anyagi védelem 3 éves időtartamra a gépjármű vételárának értékéig

– Nem kell aggódnia egy esetleges lopás-, totál- vagy elemi kár esetén

– Elegendő pénzforrást biztosít az új gépjármű megvásárlásához