Megérkezett a Nissan vadonatúj Crossovere, az új Nissan QASHQAI!
Görgessen le és fedezze fel!

Bemutató

▂▂▂

FORMATERVEZÉS – NEM HASONLÍT MÁSOKHOZ. MOST SEM. 

A Qashqai, amely mindig élen járt a design terén, az SUV-ok új vízióját képviseli: erőteljes arányok, briliáns LED-es lámpák és masszív 20”-os könnyűfém keréktárcsák emelik ki a tömegből. Minden más crossovernél nagyobb színválasztékával biztos lehet benne, hogy megtalálja azt a verziót, mely a legjobban passzol Önhöz.

▂▂▂

PRAKTIKUM MESTERFOKON

A kényelemről a részben nappabőr¹ vagy a masszázs-funkcióval ellátott vezető- és utasülés gondoskodik egy olyan utastérben, mely tágasabb mint valaha. A testre szabható digitális kijelző és a fejlett kommunikációs megoldások segítségével pedig kapcsolatban maradhat a világgal utazás közben is2.

▂▂▂

SZÍNEK ÉS MÉRETEK

Találja meg a stílusához passzoló Qashqai-t széles színválasztékunkból, akár kéttónusú fényezéssel, amely kiemeli coupé szerű vonalait! Sosem akart belesimulni a tömegbe és szerintünk Ön sem.

A Qashqai-hoz méltóan merész dizájn megérdemli a lélegzetelállító színeket is, ahhoz pedig, hogy az Ön gyakorlataisabb oldalának is elnyerje tetszését, tekintse meg kompakt méreteit.

Tágas utastér, város-barát külső méretek a könnyű manőverezés érdekében.
Valamint tágas, könnyen hozzáférhető csomagtartó – bárkit, bármit magával vihet, a hellyel nem lesz gond.

▂▂▂

OKOS ERŐ EGY VÁLTOZÓ VILÁGHOZ

Ismerje meg a vezetés sosem látott élményét két új hajtáslánccal! A Qashqai új, mild-hybrid meghajtással növeli a hatékonyságot. A jövőbeli e-POWER-rel3 pedig az elektromos gépkocsik technológiáját kombinálja a benzinmotor kényelmével és megszokottságával, hogy egy elektromos autó azonnali gyorsulását, egyedülállóan finom és halk autózást nyújthasson.

A Qashqai olyan hajtásláncokat kínál, melyek kihasználják a Nissan szakértelmét az elektromos autók terén, így izgalmas teljesítményt nyújtanak, miközben csökkentik a CO2 kibocsátást.

Mild hybrid – hatékonyságra hajtunk

Egy mild hybrid hajtáslánc jobb üzemanyag-hatékonyságot és egyidejűleg élvezetesebb vezetést biztosít. A mild hybrid rendszer egy lítium akkumulátorral rendelkezik, amely tárolja a fékezéskor visszanyert energiát. Ez a tárolt energia lehetővé teszi a motor leállítását kis sebességnél (30 km/óra alatt) vagy rövid megállásoknál, üzemanyagot takarítva meg és csökkentve a CO2 kibocsátást*. Ezen túlmenően alumíniumot alkalmaztunk az ajtóknál, a motorháztetőnél és a sárvédőknél, a tömeg csökkentésére és a menetteljesítmények javítására.

* Energiafogyasztás (Wh/km): kombinált 180-206; CO2-kibocsátás, kombinált (g/km): 0. Vezetés közben nulla CO2-kibocsátás. > RBU Módosítandó a piaci specifikációknak megfelelően.

e-POWER – a benzinmotor és az elektromos motor tökéletes együttműködése

A Qashqai-ban az Acenta felszereltségtől lesz elérhető az e-POWER hajtáslánc3 állandóan elektromos motorral hajtja meg a kerekeket, azonnali gyorsulást és suttogóan halk autózást biztosítva. A hagyományos hybrid gépkocsikkal ellentétben, melyek a benzinmotort használják a kerekek meghajtására, az e-POWER hajtáslánc esetén a benzinmotor az akkumulátort tölti, nagy hatótávolságot biztosítva, csendes üzemelés mellett..

▂▂▂

VEZETÉSTÁMOGATÓ ÉS BIZTONSÁGI TECHNOLÓGIÁK

A Nissan Intelligent Mobility4 magabiztosabbá teszi és nagyobb biztonságot ad utazásai során. Tudatosabban fog vezetni, ugyanakkor segítséget kap, amikor szüksége van rá.
Már belépő szinttől minden Qashqai fejlett technológiákkal rendelkezik, hogy megvédje Önt és gondoskodjon biztonságáról. Az ötcsillagos Euro NCAP minősítéssel pedig valóban magabiztosan vezethet.

ProPILOT5 Navi-Linkkel

Mostantól kevesebb stresszel és több zennel autózhat. A ProPILOT5 a Navi-linkkel nemcsak segít Önnek betartani a követési távolságot és a sáv közepén maradni, hanem a beépített TomTom® térképeket használva a rendszer képes előre látni a kanyarokat, kereszteződéseket, lehajtókat és ennek megfelelően módosítani a sebességet, a simább haladás érdekében. Még az Ön által beállított sebességet is módosíthatja a közlekedési tábláknak megfelelően.

10,8”-os szélvédőre vetített head-up display (HUD)6

Látja, amit szeretne, anélkül, hogy levenné szemét az útról. Testre is szabhatja a Qashqai head-up kijelzőjét, hogy mutassa a sebességet, például a közlekedési táblákat, a navigációt vagy az infotainment adatait.

12,3”-os teljes TFT kijelző

A Qashqai 12,3″-os testre szabható kijelzője számos választási lehetőséget kínál. Jelenítsen meg térképeket! Adjon hozzá menüket! Helyezze el az információkat ott, ahol nem lehet nem észre venni! A japán Kiriko üveg által ihletett háttérrel pedig még stílusos is.

Intelligens vészfékezési rendszer kereszteződés-asszisztenssel, gyalogos és kerékpáros felismeréssel

Ha egy gépkocsival való ütközés, illetve gyalogos vagy kerékpáros elütésének a veszélye fenyeget, a rendszer képes azt felismerni és teljes megállásig fékezni az autót.

Intelligens, ráfutásos ütközésekre figyelmeztető rendszer

Az intelligens ráfutásos ütközés figyelmeztetés funkció figyeli a gépkocsi előtti forgalmat, maximum 2 gépkocsi távolságban, és ha Ön előtt hirtelen lassítást észlel, figyelmezteti a lassításra.

Intelligens sávelhagyási asszisztens

Az intelligens sávelhagyási asszisztensfinoman visszatereli a sávba, ha azt észleli, hogy Ön véletlenül elhagyná azt.4

Automatikus tolatási vészfékezési rendszer, gyalogosfelismeréssel

Tolasson magabiztosan! Ha a rendszer álló akadályt észlel a gépkocsija mögött, automatikusan fékezhet az ütközés elkerülése érdekében.

Központi légzsák

A megszokott biztonsági alapokon túl, a Qashqai rendelkezik egy légzsákkal, amely bizonyos típusú ütközéseknél a gépkocsiban ülők között fúvódik fel, csökkentve a fejük ütközésének lehetőségét.

▂▂▂

KAPCSOLÓDJON AZ ÖNT KÖRÜLVEVŐ VILÁGHOZ

Egy mozdulattal elérhető lehet – vagy egy szóval: a fejlett okostelefonos csatlakozásnak és a vezeték nélküli töltésnek köszönhetően már a legkisebb erőfeszítés nélkül is.

Hangutasításokkal kezelhető személyi asszisztens

A Nissan Action (a Google Assistant™-hez)7 vagy a Skill (az Amazon Alexá®-hoz)7 használatával távolról villogtathatja a lámpákat – nagy segítség egy zsúfolt parkolóban, ellenőrizheti, hogy be vannak-e zárva az ajtók, elküldheti az úticélt a Qashqai navigációs rendszerének, és sok más funkciót is kezelhet távolról. Egyszerűen mondja: „OK Google (vagy Alexa) ask Nissan” és élje át a valódi kényelem érzését!4

Csatlakozási lehetőségek, kábelek nélkül

Felejtse el a kábeleket és az USB csatlakozót és maradjon kapcsolatban. A Qashqai a vezeték nélküli Apple CarPlay8 segítségével csökkenti a kábelrengeteget, miközben a vezeték nélküli töltés tökéletes megoldás kompatibilis okostelefonjához. A fedélzeti Wi-Fi9 segítségével pedig, amely több készüléket képes kezelni, mindenki könnyedén kapcsolatban maradhat.4

Továbbfejlesztett térképek és élő közlekedési információk

Érjen célba könnyedén és gyorsan A Qashqai különböző lehetőségeket kínál Önnek az útvonaltervezéshez és folyamatosan frissíti az útvonalat, hogy elkerülhesse a közlekedési dugókat.4

Járműállapot

Ellenőrizheti a gumiabroncsok nyomását, az olajnyomást, a fékeket és sok minden mást és tájékoztatást kap az esetleges hibákról.4

▂▂▂

VÁLASSZON TARTOZÉKOT AZ ÚJ NISSAN QASHQAI-ÁHOZ

Legyen stílusos, legyen aktív! Friss formatervével és a praktikus tartozékok tárházával a Qashqai tökéletesen felkészült a stílusos városi életre és a hosszú családi kirándulásokra egyaránt.

Elegance csomag

Adjon különleges megjelenést gépkocsijának stílusos króm kiegészítőkkel!

Vontatás csomag

Vállalkozzon nagyobb kalandokra a családdal! Vigye magával a quadot, a lakókocsit vagy a csónakot is!

Védelem csomag

Élvezze a nagyobb kényelmet, miközben védi a Qashqai utasterét!

Keresztrúd* / tetőcsomagtartó

Növelje a szállítási kapacitást prémium alumínium keresztrúdjainkkal / csomagtartóinkkal!

*Keresztrudak csak a hosszanti tetőrudakkal rendelkező gépkocsikhoz.

Síléctartó / kerékpártartó

Szállítson akár 4 kerékpárt vagy 6 sílécet.

Belső csomagtartó

Arra fejlesztettük ki, hogy szétválassza a csomagteret a csomagok alakjának és méretének megfelelően.

Rakodóperem védő

Védi a lökhárítót a karcolódástól a csomagtér nyílásnál

Luxus szőnyegek

A luxus szőnyegek kényelmet, védelmet és biztonságot nyújtanak.

Az itt látható képek és leírások tájékoztató jellegűek. Egyes esetekben a fényképeken nem a helyi piacon kínált járművek láthatók, és a képek nem egy konkrét modellt, felszereltségi szintet vagy ajánlatot ábrázolnak. A bemutatott felszereltségek előfordulhat, hogy nem, vagy nem alapfelszereltségként vagy csak extraként (felárért) állnak rendelkezésre.

1 Részben bőr/részben PVC ülések. Az általános iparági gyakorlatnak megfelelően, a bőrülések egyes részei műbőrből készülhetnek. Ezen anyag használatával az ülés tartósságának a növelése a cél, mivel az alkalmazott műbőr ellenállóbb a karcolódással szemben, könnyebben tisztítható és nem ráncosodik az idő múlásával.

2 A felszereltségek a változattól függően alapfelszereltségként, vagy csak opcióként (felárért) állnak rendelkezésre

3 Az e-POWER 2022 tavaszától áll majd rendelkezésre

4 Ne támaszkodjon kizárólagosan a vezetői kényelmi funkciókra! Egyes funkciók esetleg nem működnek minden körülmények között. A sebesség- és egyéb korlátozások érvényesek. A Nissan technológiák Használati feltételeiért vegye fel a kapcsolatot Nissan márkakereskedéseinkkel vagy keresse fel a www.nissan.hu oldalt!

5 A ProPILOT a gépkocsik korlátozott választékához rendelhető. A ProPILOT fejlett vezetősegítő technológia, azonban nem képes megakadályozni az ütközéseket. A ProPILOT kizárólag „szem az úton/kéz a kormányon” vezetés mellett, osztott pályás autópályán történő közlekedésre készült. A járművezető felelőssége, hogy éber maradjon, betartsa a sebességkorlátozásokat és az útviszonyoknak megfelelő sebességgel, biztonságosan vezessen és bármikor képes legyen átvenni a jármű irányítását.

6 A head-up kijelző egység egy kényelmes szolgáltatás, amely fontos információkat jelenít meg a szélvédőn, így szemmel tarthatja azokat, miközben teljes figyelmét az útra fordítja

7 Az ügyfélnek Amazon®/ Google™ fiókra lesz szüksége a szolgáltatás használatához

8 Csak akkor kapcsolódjon mobil telefonjával a NissanConnect használatához, ha a gépkocsi biztonságosan parkol! A rendszert mindig a KRESZ szabályainak megfelelően használja! A vezető csak akkor használja a rendszert, ha az biztonságos! A felhasználóknak tisztában kell lenniük azzal, hogy a kihangosító technológia elvonhatja a figyelmet az útról, és ez befolyásolhatja a jármű teljes ellenőrzés alatt tartását

9 Az “In-Car WiFi” rendszer használatát egy integrált, vezeték nélküli internetkapcsolat teszi lehetővé. Az adatcsomagokat roaming partnerünktől [az Orange-tól vagy annak helyi partnerétől] szerezheti be, annak használati feltételei szerint. Az “In-Car WiFi” további díjért, előfizetéssel áll rendelkezésre. További tudnivalókért kérjük, keresse fel a www.nissan.hu oldalt vagy vegye fel a kapcsolatot helyi Nissan márkakereskedéseinkkel.

Árak és felszereltség

Tekintse meg az árakat és a felszereltségeket!

Technikai adatok

Tekintse meg a jármű technikai adatait!

Jelentkezés teszvezetésre

Szívesen kipróbálná a járművet?

Ajánlatkérés

Felkeltettük az érdeklődését?