GUMIABRONCS- ÉS KERÉKCSERE

Az senkinek sem újdonság, hogy a tél és nyár között óriási különbségek vannak. Ez igaz a gumiabroncsok szempontjából is, hiszen a nagyon különböző útviszonyok között kell helytállniuk az év különböző időszakában. Télen fagyos, csúszós és hókásás, nyáron pedig vizes és száraz, gyakran forró útfelületeken kell megfelelő tapadást biztosítaniuk gépjárműveink számára. Ezért javasoljuk az évszaknak megfelelő gumiabroncsok használatát.

A hatékony kormányzáshoz, fékezéshez, valamint a motor teljesítményének leadásához elengedhetetlen a megfelelő tapadás. Kopott gumiabroncsok használata esetén megnőhet a féktávolság és a fogyasztás, valamint fennáll az aquaplaning és a defekt kockázata. 

Nissan márkaszervizünkben ellenőrizzük a gumiabroncs/kerékcsere alkalmával ellenőrizzük a abroncsok nyomását, barázdamélységét, valamint a minták kopását. Amennyiben szükséges, járműve és az Ön igényeinek függvényében különböző abroncsokkal állunk a rendelkezésére.

Amennyiben kevés a helye otthon vagy nincs kedve évente kétszer a kerekeket szállítani oda-vissza. Esetleg nem tudja megfelelően hőtől, napfénytől, víztől védve tárolni a gumiabroncsokat? Gumitárolás szolgáltatásunkkal igyekszünk segíteni, hogy Önnek kevesebb idejébe és energiájába kerüljön a téli/nyári gumiabroncs csere.

Vegye igénybe szolgáltatásainkat!

Díjaink:

Az árak tartalmazzák az ÁFA-t.

Szolgáltatás

Ár

Gumiszerelés (13”-15”) + Centrírozás /4 db

19 050 Ft

Gumiszerelés (16”) + Centrírozás /4 db

20 320 Ft

Gumiszerelés (17”) + Centrírozás /4 db

21 590 Ft

Gumiszerelés (18”) + Centrírozás /4 db

22 860 Ft

Gumiszerelés (19”) + Centrírozás /4 db

24 130 Ft

Gumiszerelés (20”-tól, TGK, DEFEKTTŰRŐ) + Centrírozás /4 db

25 400 Ft

Kerékcsere / 4 db

10 160 Ft

Gumiabroncs/kerék tárolás 4 db / szezon

12 700 Ft

Kerékmosás / 1 db

1 270 Ft

Gumiabroncs/kerék tárolás / 4 db / szezon

15 240 Ft

Kerékcsere + Kerékmosás + Keréktárolás / 4 db / szezon

21 590 Ft

Centrírozás/1 db

1 905 Ft

Centrírozás/4 db

6 350 Ft

TPMS kerékszelepek programozása

7 620 Ft

Amennyiben szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, úgy keressen minket telefonos elérhetőségeinken vagy online csatornáinkon keresztül. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére és bővebb információval szolgálnak a részletek és a feltételek tekintetében.