Alkatrészek

Nissan szűrők

Nissan akkumulátor

 

A világ legkiválóbb autóipari szaktudásának köszönhetően a Nissan mérnökei évtizedek alatt alakították ki és tökéletesítették a „Nissan Tervezési Szabványt” – a Nissan megbízhatóság sarokkövét –, az eredeti Nissan pótalkatrészek tervezésének, tesztelésének és minőségbiztosításának folyamatát.

Az eredeti Nissan alkatrészek kifejezetten az Ön járművéhez készültek, és minden körülmények között kiemelkedő teljesítményt, tartósságot és megbízhatóságot garantálnak. Járművének karbantartásához és javításához az Eredeti Nissan csere alkatrészeket ajánljuk.

Szerelőink kifejezetten a Nissan modellekhez gyártott, legkorszerűbb, környezetbarát berendezésekkel dolgoznak, valamint autójának karbantartásához és javításához legjobb minőségű alkatrészeket és segédanyagokat használnak fel.

Minden eredeti Nissan alkatrészre, a megtett kilométertől függetlenül, egy éves garancia vonatkozik.

Tartozékok

Akár szeretné egyedivé varázsolni vagy szeretné megóvni a mindennapi használat során bekövetkező sérülésektől, esetleg teljes mértékben szeretné kihasználni a szállítási kapacitást, az eredeti Nissan Tartozékok között minden igény kielégítő kiegészítőket talál.

A hosszú használatot biztosító tartozékok a Nissan szigorú minőségi követelményeinek eleget téve az autókkal egyidőben, kifejezetten azokhoz lettek kifejlesztve, így tökéletesen illenek a Nissan modellekhez.

Ha a tartozékokat az autóval együtt vásárolja meg, akkor azokra az autóéval megegyező időtartamú garancia vonatkozik. Erre a finanszírozási megállapodásban vagy a Nissan kezelési kézikönyvben találhat további utalást.

 

KÉRJEN AJÁNLATOT AZ EREDETI NISSAN TARTOZÉKOKRA:

*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

A jelen kérdőív kitöltésével hozzájárulok, hogy a Császár Autószerviz Kft. az itt feltüntetett adataimat az adatbázisában rögzítse, és azokat ellenszolgáltatás nélkül termékek-, és szolgáltatások ajánlása, ügyfél-elégedettségi felmérések, valamint piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára a jogszabályoknak megfelelően felhasználja. Hozzájárulok továbbá, hogy a Császár Autószerviz Kft. az adatokat harmadik személy segítségével is feldolgoztassa, és jogosult azokat harmadik személyek felé továbbítani. Az adatszolgáltatás önkéntes. Az adatokról bármikor tájékoztatást kérhetek, és kérhetem azok helyesbítését vagy törlését. Jelen nyilatkozat bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonható, az alábbi címen: Császár Autószerviz Kft. 8500 Pápa, Külső-Veszprémi u. 49. címen vagy személyazonosság igazolása mellett a kapcsolat@nissancsaszar.hu e-mail címen.