KÖZVETLEN KONTAKTUS NÉLKÜLI SZERVIZLÁTOGATÁS

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy márkaszervizünk mindenben alkalmazkodik a jelen helyzetben elvárható, kormányrendeletekben leírt magatartásnak. Célunk azonban az, hogy mindenben rendelkezésre álljunk ez idő alatt, elősegítve ügyfeleink mobilitását.

A kontaktus nélküli szervizlátogatás szolgáltatásunkat azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, akik el tudnak márkaszervizünkbe látogatni, de nem szeretnének személyes kontaktust teremteni.

Önnek mit kell tennie, ha igénybe szeretné venni a közvetlen kontaktus nélküli szervizlátogatás szolgáltatásunkat:

  1. Jelentkezzen be szervizeinkbe online vagy telefonon
  2. Online bejelentkezés esetén szerviztanácsadó kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot, amelynek során egyezteti a szervizlátogatás részleteit, valamint, hogy hová parkolja le az autóját, hol adhatja le a kulcsát. 
  3. Vevőszolgálati tanácsadó kollégánk e-mailben elküldi szerviz árajánlatunkat, amelyet elfogadás esetén Önnek szintén e-mailben kell megrendelnie. 
  4. A márkaszervizünkbe történő megérkezéskor parkolja le az autóját a szerviztanácsadónkkal megbeszélt helyre. A forgalmi engedélyt és a szervizfüzetet tegye a jobb első ülésre. A kulcsot szintén a szerviztanácsadónkkal megbeszélt helyen tudja leadni.
  5. A gépkocsiját átvétel után védőfelszereléssel látjuk el (ülés-, kormány- és váltókar védő). Javasoljuk az Ózonos klímatisztítás és utastér fertőtlenítés szolgáltatásunkat, amely során a teljes klímarendszer és az utastér a kárpit is fertőtlenítésre kerül
  6. A szerviz elkészültével szerviztanácsadó kollégánk értesíti Önt és elküldi Önnek a számlát, amely alapján el tudja utalni a szerviz díját. 
  7. Az utalás márkaszervizünk számlájára történő megérkezése után veheti át a gépkocsiját, amelyet a megbeszélt időpontra kihelyezünk az ügyfélparkolóba, eltávolítjuk a védőfóliákat, valamint a kormányt, a váltókart és a kilincseket áttöröljük fertőtlenítővel. A forgalmi engedélyt és a szervizfüzetet a jobb első ülésre tesszük
  8. A gépkocsija kulcsát a vevőszolgálati tanácsadó kollégánkkal megbeszélt helyen tudja átvenni, ahová kikészítjük a számlát, valamint a munkalapot is.

Amennyiben szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, úgy keressen minket telefonos elérhetőségeinken vagy online csatornáinkon keresztül.

Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére és bővebb információval szolgálnak a részletek és a feltételek tekintetében.