MAGYARORSZÁG LEGNÉPSZERŰBB 100% ELEKTROMOS AUTÓJA
az aktuálisan forgalomban lévő elektromos autók alapján*
*Forrás: Datahouse 2022 március

Bemutató


KÜLÖNBÖZŐ HATÓTÁV OPCIÓK

AKÁR 270 KM** VAGY AKÁR 385**KM

NISSAN PROPILOT***

MENNI, MEGÁLLNI ÉS KÖZÉPEN MARADNI

NULLA KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁS**

FENNTARTHATÓ VEZETÉS

MARADJON KAPCSOLATBAN

DOOR-TO-DOOR NAVIGATION ALKALMAZÁS ÉS VADONATÚJ OKOSTELEFON-ALKALMAZÁS

 


IZGALMAS VEZETÉSI ÉLMÉNY ÉS STÍLUS

A Nissan LEAF 100%-ban elektromos hajtáslánca azonnal gyorsításra képes, amely akár az ülésbe préseli a benn ülőket. Az élményt tovább fokozza az innovatív e-PedalTM amellyel egyetlen pedállal oldható meg a gyorsítás és a fékezés, ha pedig elfordítja a kormányt, az alacsonyan beépített akkumulátornak köszönhetően az autó tapad az úthoz.

A Nissan LEAF új, letisztult és merész külsővel rendelkezik, melyet az éles vonalak, a dinamikus orr-rész és a „lebegő-tető” tesz jellegzetessé. A hátsó légterelő, a motorháztető kisebb illesztési hézaga, az élesen megtörő sarkok és apró légterelők mind-mind hozzájárulnak a jobb légellenálláshoz. Ez a modern elegáns modell (5 ülés és 435 literes csomagtér) teret és sokoldalúságot nyújt, nem csak az elfoglalt hétköznapokhoz.

A Nissan LEAF Nissan Intelligent Mobility funkciói örökre megváltoztatják a közlekedés módját technológiájukkal, amelyeknek köszönhetően a vezető mindig csatlakoztatott, magabiztos… és feldobott! Sokkal nagyobb tudatossággal fog vezetni, és támogatást kap a vezetéshez, amikor szüksége van rá. A Nissan Intelligent Mobility egyszerűen csak könnyebbé teszi az életet. A vezetés jövője megérkezett, és mindenkit vár.

 

  


 

 

 

 

MILYEN MESSZIRE JUTHAT EL A NISSAN LEAF SEGÍTSÉGÉVEL? 

Európa legkelendőbb 100%-ban elektromos autója kétféle változatban kapható, hogy a legkülönbözőbb életmódoknak is megfeleljen – Nissan LEAF és Nissan LEAF e+

 

AKÁR 270 KM**

A VÁROSI VEZETÉSHEZ

A Nissan LEAF 149 LE-s tiszta élményt nyújt 0 károsanyag kibocsátással**** a mindennapi városi vezetésben, ahol az e-PedálTM a sztár és a PRO PILOT*** teszi könnyebbé a forgalmi dugókat.

AKÁR 385 KM** 

INGÁZÁS 0 KÁROSANYAG KIBOCSÁTÁSSAL

A Nissan LEAF e+ intelligens nagyobb teljesítményű akkumulátorral, valamint nagy teljesítményű teljesen elektromos motorral van felszerelve, amely 217 LE teljesítmény leadására képes. Egyszerűen csodás szórakozás a kompromisszumoktól mentes ingázáshoz.

 

Gondolkodott már azon, hogy milyen messzire tudna vezetni az Új Nissan LEAF-jével. Legyen nyár vagy tél, akár egyedül utazik, akár családdal, előre eltervezheti az utazását a Nissan új hatótáv szimulátorával.

PRÓBÁLJA KI MOST!

 

 


 

 

NÖVELJE ELEKTROMOS AUTÓJÁNAK HATÓTÁVJÁT

Szeretne a legtöbbet kihozni az elektromos autójából és megnövelni annak hatótávját? Válassza a B és/vagy az ECO módot, hogy messzebbre jusson.

B MÓD: FÉKEZÉSI ENERGIA VISSZATÁPLÁLÁSA

Tényleg komolyan veszi a hatótáv maximalizálását? Aktiválja a B módot. Ez a mód fokozottabban visszatápláló fékezést biztosít, amely a teljesítmény feláldozása nélkül tölti az akkumulátort.

ECO MÓD: ENERGIA MEGTAKARÍTÁS 

Válassza az ECO módot a motorteljesítmény korlátozásához és energia megtakarításához. Enyhén fokozza a visszatápláló fékezést is a hatótáv növelése érdekében.

 

Ha a lehető legnagyobb hatótávot szeretné elérni Nissan LEAF autójával, használja egyidejűleg a B módot és az ECO módot.


A VEZETÉS TELJESEN ÚJ MÓDJA

NISSAN PRO PILOT – MENNI, MEGÁLLNI ÉS KÖZÉPEN MARADNI

A forgalmi dugók már sosem nem lesznek olyan idegesítőek. A ProPILOT*** segít követni az autója előtt haladó autót, mivel a Nissan LEAF a forgalom ritmusának megfelelően gyorsít, fékez és indul el újra. Önnek csak a szemét kell az úton tartania a pihentető támogatott vezetés közben.

GYORSÍT ÖN HELYETT

TARTJA A SEBESSÉGET

KORMÁNYOZ ÖN HELYETT

A SÁVON BELÜL TARTJA

FÉKEZ ÖN HELYETT

MEGÁLLÁS

 

NISSAN PRO PILOT PARK– SEGÍT AMIKOR SZÜKSÉGE VAN RÁ

Vége a parkolási rémálomnak! Nem kell használni kezeit, lábait, nincs több nyaktekergetés. A Nissan ProPILOT Park funkcióval az új Nissan LEAF-je magától fog parkolni. Méghozzá kiválóan.

VÁLT ÖN HELYETT

NEM KELL VÁLTANI

KORMÁNYOZ ÖN HELYETT

NEM KELL KORMÁNYOZNI

KEZELI A PEDÁLOKAT ÖN HELYETT

NEM KELL PEDÁLT HASZNÁLNI

 

 

 

NISSAN E-PEDÁL™ – GYORSÍTÁS ÉS LASSÍTÁS EGY PEDÁLLAL

Gyorsítson, fékezzen és álljon meg teljesen – mindezt egyetlen pedállal. Csupán az egyszerűen használható e-Pedál™-ra van szüksége az Nissan LEAF modellben. Egyszerű és izgalmas.

A Nissan e-Pedál™-jával egyetlen folyamatos mozdulattal gyorsíthat, lassíthat és fékezhet. Csak engedje fel a gyorsító pedált az automatikus visszatápláló fékezéshez, és nyomja le ismét az aktuális sebességének megfelelő gyorsításhoz. Szórakoztató így vezetni, és jobb irányíthatóságot tesz lehetővé emelkedőn, lejtőn és szeles úton. Ezen kívül természetesen ott van a fékpedál, a hirtelen fékezésekhez.

TÖLTÉSI MÓDOK SZÉLES VÁLASZTÉKA

A Nissan LEAF alkalmazkodik az Ön életmódjához, életritmusához és vezetési stílusához. 

 

TÖLTÉS KONNEKTORBÓL

Minden Nissan LEAF változat fel van szerelve azzal a kábellel, amellyel az autót a legközelebbi háztartási konnektorba csatlakoztathatja és éjszaka vagy munka közben is töltheti.

 

WALLBOX FALI TÖLTŐVEL

A WALLBOX fali töltővel kettőzze meg a töltési sebességet, hogy egy éjszaka alatt feltölthesse autóját.

 

 

NYILVÁNOS TÖLTŐÁLLOMÁSOKON

Egyre sűrűbb a nyilvános töltőállomások folyamatosan növekvő hálózata, ahol Nissan LEAF autóját útközben is feltöltheti.

 


FEJLETT BIZTONSÁGI TECHNOLÓGIÁK

A Nissan Intelligens vezetési rendszerei és fejlett biztonsági technológiái biztos hátteret nyújtanak minden útja során – legyen szó akár országúti vezetésről, városi araszolásról vagy parkolásról. A Nissan LEAF az alábbi biztonsági technológiákat kínálja az Ön számára:

 

INTELLIGENS VÉSZFÉKEZÉSI RENDSZER GYALOGOSFELISMERÉSSEL

INTELLIGENS SEBESSÉGTARTÓ

INTELLIGENS
SÁVTARTÁS

HOLTTÉRFIGYELŐ RENDSZER

HÁTSÓ KERESZT-
FORGALOM-FIGYELŐ

INTELLIGENS 360 FOKOS PARKOLÓKAMERA


CSATLAKOZZON A VILÁGHOZ

A legfejlettebb technológiák segítségével folyamatosan kapcsolatban lehet az Önt körülvevő világgal és a Nissan LEAF modelljével. A testre szabható digitális műszercsoporttól a zökkenőmentes mobileszköz – integrációt biztosító, lebegő információs képernyőig – minden elérhető. A 8″-os többérintéses kijelző az Ön infotainment rendszerének lelke, amelyen egyetlen érintéssel elérhető a TomTom által működtetett gyors, pontos és részletes navigáció, a zene, az információk és még sok minden más, továbbá az okostelefonok integrációjára is képes az Apple CarPlay és az Android Auto segítségével. Az út még sosem volt ennyire egyértelmű.

 

 

 

NISSANCONNECT SZOLGÁLTATÁSOK

KÖZELEBB A NISSANJÁHOZ, MINT KORÁBBAN BÁRMIKOR

Képzeljen el egy autót, amely csatlakozik a navigációhoz, különböző szórakozási lehetőségekhez és még sok minden máshoz. A NissanConnect Services olyan különböző szolgáltatások tárházát kínálja, amelyek segítenek a kapcsolattartásban, a navigációban, támogatják a vezetést és mindemellett nagyobb kényelmet és biztonságot nyújtanak a napi autózásban.

Fedezze fel a fejlett térképtechnológiát, az egyetlen érintéssel elérhető valós idejű forgalmi adatokat, az autóban a telefonjáról használható, Door-to-Door navigációs rendszert, a távvezérlési szolgáltatásokat. A maximális kényelem elérése érdekében melegítse elő vagy hűtse le a Nissan LEAF utasterét mielőtt indulna. Figyeljen rá, hogy autója mindig fel legyen töltve. A Nissan LEAF töltését vezérelheti az okostelefonján keresztül.

 

Vezetés közben első a biztonság! Csak akkor használja a NissanConnect szolgáltatásait, ha biztonságosan teheti. Előfordulhat, hogy egyes alkalmazásokat később vezetünk be. A használathoz elő kell fizetnie a NissanConnect szolgáltatásra, amely a vásárlástól számított 3 évig ingyenes. A szolgáltatás és az alkalmazások csak egyes európai országokban és csak kiválasztott Nissan-modellekben érhetők el. Előfordulhat, hogy a szolgáltatást és az alkalmazásokat nem a Nissan irányítása alá tartozó harmadik fél nyújtja, és ezek értesítés nélkül változhatnak, amiért nem terheli felelősség a Nissant és képviselőit (többek között a szolgáltatások harmadik fél által történő megszüntetését/felfüggesztését is beleértve). Néhány távoli funkcióhoz kompatibilis mobiltelefon szükséges, amely nem a jármű tartozéka. A mobilhálózatokat a mobilszolgáltatók biztosítják, amelyek nem tartoznak a Nissan irányítása alá. A mobilhálózatok nem érhetők el minden területen. A szolgáltatásnak roamingdíjai és/vagy adathasználati díjai lehetnek. A Nissan nem felelős azért, ha szolgáltatásváltozásokat követően a használat folytatásához készülékcsere vagy -frissítés szükséges, illetve annak költségeiért.

A NissanConnect Services használatához aktiválás szükséges Android vagy iOS okostelefonon keresztül. Csak az MY19 LEAF modellben elérhető. Ha ez az aktiválás nem történik meg, egyetlen csatlakoztatott funkció sem lesz elérhető. Az Apple CarPlay és az Android Auto optimális használatához tanúsított USB kábelekre van szükség.


KEVESEBB KÖLTSÉG, NAGYOBB TÁVOLSÁG

Költsön kevesebbet és tegyen szert több előnyre. Védjük meg a bolygónkat, amelyen vezetünk, hogy mindannyian élvezhessük vendégszeretetét még sokáig. A fenntartható jövő itt kezdődik – a Nissan LEAF modellel. Az új Nissan LEAF esetében a kevesebb mozgó alkatrész alacsonyabb karbantartási költségeket, a 100%-ban elektromos meghajtás pedig minimális üzemeltetési költséget jelent.

A villamos energia ára jelentősen alacsonyabb, mint az üzemanyagé és az új Nissan LEAF-fel nincs több olajcsere, beállítás vagy környezetvédelmi vizsgálat. Spóroljon a mindennapokon, és még jutalomban is részesülhet. Az állami támogatásokkal és adókedvezményekkel ez egy visszautasíthatatlan ajánlat.


NISSAN GARANCIA

8 ÉV VAGY 160 000 KM AKKUMULÁTOR GARANCIA

Minden új Nissan LEAF-hez az új autókra vonatkozó garancia érvényes, amely a következőket tartalmazza: 36 hónap / 100 000 km (amelyik előbb bekövetkezik) alapgarancia, 60 hónap / 100 000 km (amelyik előbb bekövetkezik) hajtásláncra és elektromosjármű-rendszerre, illetve 96 hónap / 160 000 km (amelyik előbb bekövetkezik) lítiumion-akkumulátorra.


Az itt látható képek tájékoztató jellegűek. Egyes esetekben a fényképeken nem a Magyarországon kínált járművek láthatók, és a képek nem egy konkrét modellt, felszereltségi szintet vagy elérhető változatot ábrázolnak. Előfordulhat, hogy a képeken látható jellemzők nem érhetők el, vagy csak bizonyos felszereltséghez kapcsolódnak.

A meghatározott hatótáv és lóerő értékek a 40 vagy a 62 kWh-ás verzió maximum értékei. Kombinált áramfogyasztás: 166-185 Wh/km, kombinált CO2 kibocsátás: 0 g/km. Az adatokat laboratóriumi vizsgálatokból nyerik az EU jogszabályainak megfelelően, és a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak. Az információ nem egy adott járműre vonatkozik, és nem képezi részét az ajánlatnak. A számok nem tükrözik a tényleges vezetési eredményeket. Az opcionális berendezések, a karbantartás, a vezetési magatartás és a nem technikai tényezők, például az időjárási viszonyok befolyásolhatják a hivatalos eredményeket. Az adatokat az új világméretű, harmonizált könnyű járművek vizsgálati eljárásának (WLTP) vizsgálati ciklusa alapján határozták meg. A kép illusztráció. Jelen hirdetésben közölt adatok és tények kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. 

**A hatótávolságra vonatkozó adatok az EU jogszabályokkal összhangban végzett laboratóriumi tesztekből származnak, és a különböző típusú járművek összehasonlítására szolgálnak. Az információk nem egy adott járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét. Előfordulhat, hogy az adatok nem a valós vezetési körülmények között tapasztalható értékeket tükrözik. A hivatalos eredményeket az opcionális felszereltség, a karbantartás, a vezetési stílus, valamint egyéb nem műszaki tényezők, mint például az időjárási viszonyok befolyásolhatják. Az adatok meghatározása az új, könnyűgépjárművekre vonatkozó világszinten harmonizált vizsgálati eljárás (WLTP) vizsgálati ciklusa alapján történt.
Energiafogyasztás (Wh/km): vegyes 166-185; CO2-kibocsátás, vegyes (g/km): 0. Zéró CO2-kibocsátás vezetés közben.

***A ProPilot a járművek korlátozott körében áll rendelkezésre. A ProPilot fejlett vezetéstámogató technológia, de nem képes megakadályozni az ütközéseket. A ProPilot funkció csak autópályán (akadállyal elválasztott útpályákkal rendelkező úton) használható oly módon, hogy a vezető folyamatosan figyeli az utat és kezét a kormánykeréken tartja. A járművezető felelős azért, hogy éber maradjon, biztonságosan vezessen, és bármikor képes legyen átvenni a jármű irányítását.

****Az idézett számok a 40 kWh-s (LEAF) és 62 kWh-s (LEAF e+) akkumulátorokra vonatkoznak. Az idő a töltés körülményeitől függ, beleértve a töltő típusát és állapotát, az akkumulátor hőmérsékletét, valamint a használat helyén tapasztalható környezeti hőmérsékletet. A jelzett gyorstöltési idő a CHAdeMO gyorstöltő használatát igényli. A Nissan LEAF modellt úgy terveztük, hogy a mindennapi élet során előforduló utazások többségét támogassa, és olyan töltési biztonsági intézkedésekkel van ellátva, amelyek védik az akkumulátort a rövid időn belül megismételt többszöri gyorstöltések esetén. Az egymást követő gyorstöltésekhez szükséges idő megnövekedhet, ha az akkumulátor hőmérséklete miatt aktiválódik az akkumulátor védelmére szolgáló technológia.

Videók

Árak és felszereltség

Tekintse meg az árakat és a felszereltségeket!

Technikai adatok

Tekintse meg a jármű technikai adatait!

Jelentkezés teszvezetésre

Szívesen kipróbálná a járművet?

Ajánlatkérés

Felkeltettük az érdeklődését?