LEGYEN GONDTALAN A NYÁR

Készen áll a friss levegőre? Ózonos klímatisztítás és utastér fertőtlenítés szolgáltatásunk és az eredeti Nissan prémium pollenszűrők egészséges, tiszta levegőt biztosítanak az utastérben.

A Nissan prémium pollenszűrő a természetes polifenol anyagnak, az innovatív háromrétegű technológiának és az Aktív szénnek köszönhetően

ÓZONOS KLÍMATISZTÍTÁS és UTASTÉR FERTŐTLENÍTÉS
9 990Ft-tól
PRÉMIUM POLLENSZŰRŐK
20% KEDVEZMÉNNYEL
ABLAKTÖRLŐ LAPÁTOK
20% KEDVEZMÉNNYEL
SZŐNYEG GARNITÚRÁK
15% KEDVEZMÉNNYEL
ALUMÍNIUM KERÉKPÁRTARTÓK
15% KEDVEZMÉNNYEL
KERESZT TETŐRUDAK
10% KEDVEZMÉNNYEL
TETŐBOXOK
15% KEDVEZMÉNNYEL
CSOMAGTÉRTÁLCÁK
10% KEDVEZMÉNNYEL
NYÁRI GUMIABRONCSOK SZÉLES VÁLASZTÉKBAN
14 990 Ft-tól

A képek illusztrációk. A hirdetésben közölt adatok és tények kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek szerződéses ajánlattételnek. A feltüntetett árak bruttó árak. A nyári gumiabroncsok feltüntetett kezdőára 1 db 185/65 R15 88T Barum Bravuris 5HM típusú gumiabroncsra vonatkozik és nem tartalmazza a felszerelés díját. Az ajánlatok más kedvezményekkel össze nem vonhatók és készpénzre nem válthatók. A kampányban megvásárolt alkatrészekre a kedvezmény az alkatrészek felszerelése/beépítése nélkül is érvényes. Az ajánlat 2021. április 1-től 2021. augusztus 31-ig vagy visszavonásig érvényes. Utólagosan az autóra vagy autóba szerelt tartozékok negatívan befolyásolhatják az autó CO2 kibocsátását. Teljeskörű tájékoztatásért a termékről forduljon Nissan márkakereskedéseinkhez.