NV200 Furgon

MEGLEPŐEN SOKOLDALÚ ÉS PRAKTIKUS
OKOSABB MUNKAVÉGZÉS
EGYSZERŰBB HÉTKÖZNAPOK

Az NV200 modellt a felmerülő feladatok minél hatékonyabb és egyszerűbb kivitelezéséhez tervezték. Egyedi felépítése, az alkalmazott technikai újdonságok megkülönböztetik a versenytársaktól.

  • Óriási raktér
  • Egyedi, merevített, motorteret is védő vázszerkezet
  • Kiemelkedő manőverezési képesség
  • Technikai újdonságok

2,5%-os növekedési hitelre is elérhető!

 

5evgarancia_300

Leírás

NÉZZEN RÁ EGYSZER, ÉS GONDOLJA MEG MÉG EGYSZER!
NÉZZEN RÁ EGYSZER, ÉS GONDOLJA MEG MÉG EGYSZER!

NÉZZEN RÁ EGYSZER, ÉS GONDOLJA MEG MÉG EGYSZER!

4,2 m3-es raktere ellenére az NV200 kompakt méreteinek (kis hosszúságának, szélességének és magasságának) köszönhetően könnyen irányítható a városi forgalomban, és szűk helyekre is könnyen beparkolható. Ötletes formaterv – a legjobb megoldás a városi feladatokra.
 
 
MOBIL IRODA
MOBIL IRODA

MOBIL IRODA

Az NV200 tágas utasterében a masszív és minőségi anyaghasználat, az átgondolt, funkcionális kialakítás és a tárolóhelyek sokasága kényelmes munkakörnyezetet biztosít.
 
 
KIEMELKEDŐ RAKTÉRKAPACITÁS
KIEMELKEDŐ RAKTÉRKAPACITÁS

KIEMELKEDŐ RAKTÉRKAPACITÁS

AZ NV200 RAKTERÉNEK KAPACITÁSA kiemelkedő, kategóriáján belül az egyik legnagyobb. A raktér maximalizálását a belső méretek optimális kialakítása teszi lehetővé. 4,2 m3-es kapacitásával és 795 kg-os terhelhetőségével az NV200 bármilyen váratlan feladatra készen áll.
 
 

KIS MÉRET, HATÁRTALAN LEHETŐSÉGEK

AZ INTELLIGENS KIALAKÍTÁS RÉVÉN az NV200 külső vonalai feltűnően nagy rakteret fognak közre. Az NV200 kompakt méretein Ön is meg fog lepődni! Teljes hosszúsága csupán 4,40 m, míg teljes szélessége alig 1,69 m, így az NV200 jól boldogul a városi forgalomban.
KIS MÉRET HATÁRTALAN LEHETŐSÉGEK
KIS MÉRET HATÁRTALAN LEHETŐSÉGEK
 
 

ÖTLETES ÉS JÓL KIHASZNÁLHATÓ TÉR

AZ NV200 HATALMAS RAKTERÉBEN 2 EUR-raklap is könnyedén elfér. A raktér padlója csupán 524 mm magasságban helyezkedik el, ennek köszönhetően az NV200-ba gyorsabb és könnyebb a rakodás. A padlón lévő rögzítőkampók segítségével rakománya biztonságban van. Az NV200 az Ön igényeinek megfelelő kialakításban, kétféle válaszfallal, egy vagy két oldalsó tolóajtóval és választható oldalsó és hátsó ablakokkal kapható.
AZ NV200 HATALMAS RAKTERÉBEN 2 EUR-raklap is könnyedén elfér.
AZ NV200 HATALMAS RAKTERÉBEN 2 EUR-raklap is könnyedén elfér.

 
 

VÁROSI ÜGYESSÉG

AZ NV200 A VÁROSI KÖZEGBEN VAN IGAZÁN ELEMÉBEN. Egyedülálló méreteinek köszönhetően sem a parkolás, sem a sűrű városi forgalom nem okoz neki gondot. A megemelt vezetőüléséből nyíló kilátáshoz kiváló vezetési élmény társul, így az NV200-zal gond nélkül végighajthat a zsúfolt utcákon.   TOLATÓKAMERA. A választható tolatókamera leegyszerűsíti a szűk parkolóhelyekre és rakodási helyszínekre való beállást. A műszerfalon lévő kijelző nemcsak teljes, színes képet ad az autó mögötti területről, hanem segédvonalakkal is kiegészíti azt. Így jóval könnyebb az NV200-zal megfelelően manőverezni.
VÁROSI ÜGYESSÉG
VÁROSI ÜGYESSÉG

 
 
SZABAD KILÁTÁS, KÉNYELMES TESTHELYZET
SZABAD KILÁTÁS, KÉNYELMES TESTHELYZET

SZABAD KILÁTÁS, KÉNYELMES TESTHELYZET

Az NV200 vezetőülése magasan helyezkedik el remek kilátást biztosítva, így Ön jobban kilát a járműből. A műszerfal elemeinek síkja pontosan Ön felé néz, ezért a leolvasáshoz egyetlen gyors pillantás is elég.   Az NV200 fordulási körének sugara járdaszegélytől járdaszegélyig 5,3 m, teljes hosszúsága pedig alig 4,4 méter. A városi akadályok és kihívások leküzdésében ez utcahossznyi előnyt jelent.   KÖNNYŰ BE- ÉS KISZÁLLÁS. Kis lépés az embernek: az NV200 alacsony padlószintje rendkívül megkönnyíti a be- és kiszállást.
 
 
INTELLIGENS ÉS KÉNYELMES
INTELLIGENS ÉS KÉNYELMES

INTELLIGENS ÉS KÉNYELMES

KÖNNYEBB dolgozni és kikapcsolódni az NV200 elegáns belső terében. A felhasznált anyagok masszívak, jól érzékeltetik a minőséget. Mindehhez számos, kifejezetten az ön mindennap használt tárgyaihoz kialakított tárolóhely tartozik. A választható utasülés háttámlájának előrehajtásával hasznos, sík munkafelület nyerhető. A NissanConnect integrált navigációs, kommunikációs es audiorendszerével Ön többet láthat, hallhat és tudhat meg.   AZ NV200 12 KÜLÖNÁLLÓ TÁROLÓHELYET KÍNÁL. A középső felső tálca és a kesztyűtartó kiválóan alkalmas iratok tárolására. Tárolótálcák kerültek az ülések közé és (az utasoldali légzsák nélküli járművekbe) az utasülés elé is. A műszerfalon levő ital-, üveg- és doboztartók könnyen elérhetők. A széles ajtózsebekbe egy A4-es térkép is befér. Az NV200 olyan rejtett tárolóhelyeket is kínál, mint például a vezetőülés alatti fi ók, a kesztyűtartó titkos rekesze es a praktikus középső konzol.
 
 
KEDVEZŐ ÜZEMELTETÉSI KÖLTSÉG
KEDVEZŐ ÜZEMELTETÉSI KÖLTSÉG

KEDVEZŐ ÜZEMELTETÉSI KÖLTSÉG

AZ NV200 KIVÁLÓ ÜZLETI BEFEKTETÉS. Tervezése során már a kezdetektől fogva a kedvező üzemben tartási költségek kerültek előtérbe. Ebből adódóan nemcsak a napi használat során felmerülő kiadások alacsonyak, hanem az NV200 ellenálló szerkezeti felépítése és tartós alapanyagai is garantálják a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot.   MEGBÍZHATÓ ÉS KÖNNYEN JAVÍTHATÓ. Az NV200 megbirkózik a kemény munka kihívásaival, miközben biztos védelmet nyújt az Ön számára. Szilárd központi szerkezetét hatékony energiaelnyelő zónák veszik körül, amelyek felfogják az ütközési erőket. Ezek a szerelvények, bár erősek, mégis könnyen javíthatók.   SEBESSÉGVÁLTÁS-JELZŐ. Amikor a motor fordulatszáma ideális a sebességváltáshoz, a multifunkciós kijelzőn megjelenik az erre utaló jelzés. Így gazdaságosabban vezetheti autóját.   FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK. Az NV200 multifunkciós kijelzővel felszerelt fedélzeti számítógépe teljes körű tájékoztatást nyújt azokról az adatokról, amelyekre Önnek a gazdaságos vezetéshez szüksége van. A műszer kijelzi a motor fordulatszámát, az átlagos és az aktuális üzemanyag-fogyasztást, valamint a következő tankolásig megtehető távolságot. A tolatókamerával felszerelt járművek kijelzőjén teljes, színes kép jelenik meg az autó mögötti területről, amint hátramenetbe vált.
 
 

TELJESÍTMÉNY TAKARÉKOSAN

AZ NV200 TÖBBFÉLE erős, ugyanakkor takarékos motorral kapható. A motorválaszték egy 1,6 literes, 110 lóerős benzinmotorból és egy 90 vagy 110 lóerős változatban elérhető, kiemelkedő hatásfokú 1,5 dCi turbódízel motorból áll. A mindennapi forgalmi viszonyok között mindkét motor igen takarékos, így Ön két tankolás között nagyobb utat tud megtenni. A dízelmotorok alacsony CO2-kibocsátása a környezetkímélő működés miatt fontos.  
TELJESÍTMÉNY TAKARÉKOSAN
TELJESÍTMÉNY TAKARÉKOSAN
 
 

NISSANCONNECT

MARADJON KAPCSOLATBAN a NissanConnect integrált navigációs, kommunikációs és audiorendszerével. A kormánykeréken elhelyezett kezelőszervekkel es az 5 colos érintőképernyővel az optimális útvonal mellett a zenelejátszással kapcsolatos részletek, figyelmeztető üzenetek, sőt meg a telefonkönyv és személyes fájlok is tökéletesen megjeleníthetők. Böngésszen a nagy felbontású 2 és 3 dimenziós térképeken, és találja meg a fő úti célokat az auto-zoom segítségével. Játsszon le CD-iről bármilyen zeneformátumot, böngésszen a számok között a Bluetooth® audio streaminggel, vagy kapcsoljon át a rádióra és hallgassa meg a közlekedési híreket. Maradjon kapcsolatban a Bluetooth® kihangosító segítségével és élvezze, hogy a világ néhány gombnyomásra van Öntől.
NISSANCONNECT
NISSANCONNECT

 
 

NV200 HŰTŐKOCSI

JUTTASSA CÉLBA ÁRUJÁT az új NV200 hűtőkocsi felépítményével! Az élelmiszeripar szigorú követelményeinek megfelelően készült, az egyedi hűtőegységek a legmagasabb műszaki színvonalat képviselik, és a 2,2 m3-es hasznos rakteret akár 0 °C-ra képesek lehűteni. Az optimális állapotmegőrzésre tervezett felépítmény ellátható moduláris polcokkal, alumínium alaplemezekkel és köztes, megerősített vagy vízálló padlóval is. Kompakt külső méreteinek és verhetetlenül jó irányíthatóságának köszönhetően az NV200 kitűnően alkalmas frissáru-szállítási feladatok elvégzésére, így a termékek közvetlenül az üzlet ajtajáig elvihetők, akár a legforgalmasabb és legkeskenyebb utcában is.
NV200 HŰTŐKOCSI
NV200 HŰTŐKOCSI

 
 

Videók

Árak és felszereltség

Tekintse meg az árakat és a felszereltségeket!

Tartozékok

Tekintse meg a járműhöz kérhető tartozékokat!

Jelentkezés teszvezetésre

Szívesen kipróbálná a járművet?

Ajánlatkérés

Felkeltettük az érdeklődését?