Az NV200 Kombi ideális választás munka- és szabadidős célra is. Óriási a raktér és akár 7 személy szállítható csomagokkal együtt. Külső méreteit tekintve versenytársaihoz hasonló, azonban belső tulajdonságaiban felülmúlja őket.
– Többféleképpen variálható ülések
– 900-2100 literes raktér
– 5 vagy 7 üléses kivitelben is
– Magas üléspozíció, jobb kilátás

 

5evgarancia_300

Leírás

NÉZZEN RÁ EGYSZER, ÉS GONDOLJA MEG MÉG EGYSZER!
NÉZZEN RÁ EGYSZER, ÉS GONDOLJA MEG MÉG EGYSZER!

NÉZZEN RÁ EGYSZER, ÉS GONDOLJA MEG MÉG EGYSZER!

Az NV200 KOMBI kompakt méreteinek (kis hosszúságának, szélességének és magasságának) köszönhetően könnyen irányítható a városi forgalomban, és szűk helyekre is könnyen beparkolható. Ötletes formaterv – a legjobb megoldás a városi feladatokra.

 


 

MOBIL IRODA
MOBIL IRODA

MOBIL IRODA.

Az NV200 KOMBI tágas utasterében a masszív és minőségi anyaghasználat, az átgondolt, funkcionális kialakítás és a tárolóhelyek sokasága kényelmes munkakörnyezetet biztosít.

 


 

KIS MÉRET HATÁRTALAN LEHETŐSÉGEK
KIS MÉRET HATÁRTALAN LEHETŐSÉGEK

KIS MÉRET, HATÁRTALAN LEHETŐSÉGEK

AZ INTELLIGENS KIALAKÍTÁS RÉVÉN az NV200 KOMBI külső vonalai feltűnően nagy rakteret fognak közre. Az NV200 kompakt méretein Ön is meg fog lepődni! Teljes hosszúsága csupán 4,40 m, míg teljes szélessége alig 1,69 m, így az NV200 KOMBI jól boldogul a városi forgalomban.

 


 


KIVÉTELESEN SOKOLDALÚ

Az Ön tevékenységeihez alakítható, így a lehető legrugalmasabb mozgásteret kínálja, szinte korlátlan szállítási képességekkel. Hét személy is kényelmesen elfér benne, öt személy szállítása esetén pedig 2,3 m3-es hely marad a csomagoknak. Az NV200 KOMBI ideális jármű mind munkára, mind pedig szabadidős tevékenységekhez.

KIVÉTELESEN SOKOLDALÚ
KIVÉTELESEN SOKOLDALÚ

 


 

KÉNYELMES ÉS ÁTALAKÍTHATÓ

Az NV200 KOMBI tágas belső terének állítható, moduláris ülései rengeteg elrendezés kialakítására adnak lehetőséget.

 

2 ÜLÉS. Kétüléses elrendezésben három kerékpár is befér anélkül, hogy első kerekeiket le kellene szerelni. Ez 3,1 m3-es csomagteret jelent (a választható harmadik üléssor lehajtásával 2,9 m3-t).

 

5 ÜLÉS. Még ha öten utaznak is az NV200 KOMBI-ban, mindenki magával vihet egy nagy bőröndöt. Ez 2,3 m3-es csomagteret jelent (a választható harmadik üléssor lehajtásával 2,1 m3-t).

 

7 ÜLÉS. A hatodik és hetedik felhajtott üléssel 5 nagy bőrönd befogadására képes. A versenytársak nagy része nem rendelkezik ekkora tárolókapacitással.

KÉNYELMES ÉS ALAKÍTHATÓ
KÉNYELMES ÉS ALAKÍTHATÓ

 


 

VÁROSI ÜGYESSÉG

AZ NV200 KOMBI A VÁROSI KÖZEGBEN VAN IGAZÁN ELEMÉBEN. Egyedülálló méreteinek köszönhetően sem a parkolás, sem a sűrű városi forgalom nem okoz neki gondot. A megemelt vezetőüléséből nyíló kilátáshoz kiváló vezetési élmény társul, így az NV200 KOMBI-val gond nélkül végighajthat a zsúfolt utcákon.

 

TOLATÓKAMERA. A választható tolatókamera leegyszerűsíti a szűk parkolóhelyekre és rakodási helyszínekre való beállást. A műszerfalon lévő kijelző nemcsak teljes, színes képet ad az autó mögötti területről, hanem segédvonalakkal is kiegészíti azt. Így jóval könnyebb az NV200 KOMBI-val megfelelően manőverezni.

 

SZABAD KILÁTÁS, KÉNYELMES TESTHELYZET

Az NV200 KOMBI vezetőülése magasan helyezkedik el remek kilátást biztosítva, így Ön jobban kilát a járműből. A műszerfal elemeinek síkja pontosan Ön felé néz, ezért a leolvasáshoz egyetlen gyors pillantás is elég.

 

Az NV200 KOMBI  fordulási körének sugara járdaszegélytől járdaszegélyig 5,3 m, teljes hosszúsága pedig alig 4,4 m. A városi akadályok és kihívások leküzdésében ez utcahossznyi előnyt jelent.

 

KÖNNYŰ BE- ÉS KISZÁLLÁS. Kis lépés az embernek: az NV200 KOMBI alacsony padlószintje rendkívül megkönnyíti a be- és kiszállást.

VÁROSI ÜGYESSÉG
VÁROSI ÜGYESSÉG

 


 

INTELLIGENS ÉS KÉNYELMES
INTELLIGENS ÉS KÉNYELMES

INTELLIGENS
ÉS KÉNYELMES

KÖNNYEBB dolgozni és kikapcsolódni az NV200 KOMBI elegáns belső terében. A felhasznált anyagok masszívak, jól érzékeltetik a minőséget. Mindehhez számos, kifejezetten az ön mindennap használt tárgyaihoz kialakított tárolóhely tartozik. A NissanConnect integrált navigációs, kommunikációs es audiorendszerével Ön többet láthat, hallhat és tudhat meg.

 

AZ NV200 KOMBI 12 KÜLÖNÁLLÓ TÁROLÓHELYET KÍNÁL. A középső felső tálca és a kesztyűtartó kiválóan alkalmas iratok tárolására. Tárolótálcák kerültek az ülések közé és (az utasoldali légzsák nélküli járművekbe) az utasülés elé is. A műszerfalon levő ital-, üveg- és doboztartók könnyen elérhetők. A széles ajtózsebekbe egy A4-es térkép is befér. Az NV200 olyan rejtett tárolóhelyeket is kínál, mint például a vezetőülés alatti fi ók, a kesztyűtartó titkos rekesze es a praktikus középső konzol.

 


 

KEDVEZŐ ÜZEMELTETÉSI KÖLTSÉG
KEDVEZŐ ÜZEMELTETÉSI KÖLTSÉG

KEDVEZŐ ÜZEMELTETÉSI KÖLTSÉG

AZ NV200 KOMBI KIVÁLÓ ÜZLETI BEFEKTETÉS. Tervezése során már a kezdetektől fogva a kedvező üzemben tartási költségek kerültek előtérbe. Ebből adódóan nemcsak a napi használat során felmerülő kiadások alacsonyak, hanem az NV200 ellenálló szerkezeti felépítése és tartós alapanyagai is garantálják a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot.

 

MEGBÍZHATÓ ÉS KÖNNYEN JAVÍTHATÓ. Az NV200 KOMBI megbirkózik a kemény munka kihívásaival, miközben biztos védelmet nyújt az Ön számára. Szilárd központi szerkezetét hatékony energiaelnyelő zónák veszik körül, amelyek felfogják az ütközési erőket. Ezek a szerelvények, bár erősek, mégis könnyen javíthatók.

 

SEBESSÉGVÁLTÁS-JELZŐ. Amikor a motor fordulatszáma ideális a sebességváltáshoz, a multifunkciós kijelzőn megjelenik az erre utaló jelzés. Így gazdaságosabban vezetheti autóját.

 

FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK. Az NV200 KOMBI multifunkciós kijelzővel felszerelt fedélzeti számítógépe teljes körű tájékoztatást nyújt azokról az adatokról, amelyekre Önnek a gazdaságos vezetéshez szüksége van. A műszer kijelzi a motor fordulatszámát, az átlagos és az aktuális üzemanyag-fogyasztást, valamint a következő tankolásig megtehető távolságot. A tolatókamerával felszerelt járművek kijelzőjén teljes, színes kép jelenik meg az autó mögötti területről, amint hátramenetbe vált.

 


 

TELJESÍTMÉNY TAKARÉKOSAN
TELJESÍTMÉNY TAKARÉKOSAN

TELJESÍTMÉNY TAKARÉKOSAN

AZ NV200 KOMBI TÖBBFÉLE erős, ugyanakkor takarékos motorral kapható. A motorválaszték egy 1,6 literes, 110 lóerős benzinmotorból és egy 90 vagy 110 lóerős változatban elérhető, kiemelkedő hatásfokú 1,5 dCi turbódízel motorból áll. A mindennapi forgalmi viszonyok között mindkét motor igen takarékos, így Ön két tankolás között nagyobb utat tud megtenni. A dízelmotorok alacsony CO2-kibocsátása a környezetkímélő működés miatt fontos.

 


 


NISSANCONNECT

MARADJON KAPCSOLATBAN a NissanConnect integrált navigációs, kommunikációs és audiorendszerével. A kormánykeréken elhelyezett kezelőszervekkel es az 5 colos érintőképernyővel az optimális útvonal mellett a zenelejátszással kapcsolatos részletek, figyelmeztető üzenetek, sőt meg a telefonkönyv és személyes fájlok is tökéletesen megjeleníthetők.

Böngésszen a nagy felbontású 2 és 3 dimenziós térképeken, és találja meg a fő úti célokat az auto-zoom segítségével. Játsszon le CD-iről bármilyen zeneformátumot, böngésszen a számok között a Bluetooth® audio streaminggel, vagy kapcsoljon át a rádióra és hallgassa meg a közlekedési híreket. Maradjon kapcsolatban a Bluetooth® kihangosító segítségével és élvezze, hogy a világ néhány gombnyomásra van Öntől.

NISSANCONNECT
NISSANCONNECT

 


 

Videók

Árak és felszereltség

Tekintse meg az árakat és a felszereltségeket!

Tartozékok

Tekintse meg a járműhöz kérhető tartozékokat!

Jelentkezés teszvezetésre

Szívesen kipróbálná a járművet?

Ajánlatkérés

Felkeltettük az érdeklődését?