NV200 Evalia

HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG

Akciósan már

6 652 000Ft-tól

Az EVALIA az ideális autó Önnek, amennyiben tágas és variálható utastérrel rendelkező autót keres
– Többféleképpen variálható ülések
– 900-2100 literes raktér
– 5 vagy 7 üléses kivitelben is
– Magas üléspozíció, jobb kilátás
– Fejlett technológia

5evgarancia_300

Leírás

NV200 EVALIA. CSALÁDÁLLÓ.
NV200 EVALIA. CSALÁDÁLLÓ.

NV200 EVALIA. CSALÁDÁLLÓ.

Az NV200 EVALIA készen áll a családbarát ötletek megvalósítására: ebben az autóban a mozgékony gyerekek, a kerékpárok és a sáros talpak éppolyan természetesek, mint a hirtelen jött ötletek. Tágas, strapabíró, és jó társ a családi programokban: ez az NV200 EVALIA, amellyel mindig nekivághat a következő kalandnak. Akár hét teljes értékű üléssel felszerelt, tágas és világos belső tere tele van családbarát ötletekkel. A második sorban utazók a pohártartókkal felszerelt, lehajtható asztalokon akár útközben is falatozhatnak. Messze van még a kemping? A 12V-os aljzat lehetővé teszi a játékok vagy a laptop csatlakoztatását. A rengeteg tárolóhelynek köszönhetően minden fontos holmit magával vihet. Mostantól a ragacsos kezek vagy a lecsöpögő fagylalt miatt sem kell aggódnia: az NV200 EVALIA családálló belső kárpitozása nedves törlőkendővel is tisztítható.
 
 
HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG
HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG

HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG

Kirándulni indul a tópartra? Megígérte, hogy segít a barátjának költözködni? Facsemetéket kell elhoznia a kertészetből? Forduljon egyet, és győződjön meg róla, mi mindenre képes. Az NV200 EVALIA készen áll a váratlan helyzetekre.
 
 
MEGLEPŐEN KOMPAKT ÉS RUGALMAS TOLATÓKAMERA ÉS PARKOLÓBARÁT SZABAD KILÁTÁS, KIS FORDULÓKÖR, KÖNNYŰ BESZÁLLÁS    
 

MEGLEPŐEN KOMPAKT ÉS RUGALMAS

Ötletes kialakításának köszönhetően az NV200 EVALIA kompakt karosszériája tágas belső teret rejt. Közvetlen vezethetősége és könnyű kezelhetősége hatalmas előnyt jelent a forgalmas városi utakon, miközben kisebb parkolóhelyekre is befér, mint gondolná! Az élénk, ugyanakkor takarékos benzin- vagy dízelmotorokkal sűrű forgalomban és autópályán is tarthatja a közlekedés ritmusát.   PARKOLÓBARÁT. Magasabb versenytársaival ellentétben az 1,9 méternél alacsonyabb NV200 EVALIA a többszintes és magasságkorlátozással ellátott parkolóházakban is jól használható.   TOLATÓKAMERA. A hátsó tolatókamera megkönnyíti a szűk parkolóhelyekre történő beállást. Műszerfalba  épített kijelzője nemcsak teljes, színes képet ad az autó mögötti területről, hanem segédvonalakkal is kiegészíti azt. Így jóval könnyebb a manőverezés.   KIS FORDULÓKÖR. Az NV200 EVALIA meglepően kicsi, 5,2 méteres sugarú fordulókörrel rendelkezik. Az összesen 4,4 méteres teljes hosszúsággal együtt mindez könnyű és magabiztos manőverezést biztosít a szűk és forgalmas utcákon.   SZABAD KILÁTÁS. A magas vezetői üléspozíciónak köszönhetően az NV200 EVALIA minden irányba remek kilátást biztosít. A műszerfal kényelmes kialakítása lehetővé teszi, hogy minden lényeges információ egyetlen pillantással leolvasható legyen.   KÖNNYŰ BE- ÉS KISZÁLLÁS. Kis lépés az embernek: az NV200 EVALIA alacsony padlószintje rendkívül megkönnyíti a be- és kiszállást.
 
 

ÚJ FELFEDEZÉSEKRE CSÁBÍT

Az NV200 EVALIA felszereltsége egyszerűvé és szórakoztatóvá teszi az új úti célok felfedezését. Egyértelmű multifunkciós fedélzeti számítógépe kijelzi a motor fordulatszámát, az átlagos és az aktuális üzemanyag-fogyasztást, valamint a következő tankolásig megtehető távolságot. Ne feledkezzünk meg az Intelligens Kulcsról sem. Elég, ha a zsebében lapul a kulcs, amely magától nyitja és zárja az ajtókat, és lehetővé teszi a motor indítását. Mi lehetne ennél egyszerűbb?
MEGNYUGTATÓ BIZTONSÁG
ÚJ FELFEDEZÉSEKRE CSÁBÍT
 
 

MEGNYUGTATÓ BIZTONSÁG

Akárcsak Ön, mi is azt szeretnénk, hogy mindenki biztonságban érezze magát az NV200 EVALIA-ban, ezért az autót számos aktív biztonsági rendszerrel, köztük az elektronikus fékerőelosztással (EBD) szerelt ABS-szel, a fékezőerőt fokozó fékasszisztenssel, valamint menetstabilizáló rendszerrel is felszereltük. Az alapfelszereltség része a vezető- és utasoldali légzsák, valamint az első ülésekhez tartózó biztonsági övelőfeszítők. A menetstabilizáló elektronika (ESP) kiemelkedő védelmet biztosít.
MEGNYUGTATÓ BIZTONSÁG
 
 
 

NISSANCONNECT

A Nissan Connect integrált navigációs, kommunikációs és audiorendszerével Ön többet láthat, hallhat és tudhat meg
  • Az 5" méretű érintőképernyő az optimális útvonal mellett a zenelejátszással kapcsolatos részleteket, figyelmeztető üzeneteket, sőt még a telefonkönyvet is képes megjeleníteni.
  • A 2 vagy 3 dimenziós képernyőn a 9 európai nyelven elérhető, hangos utasításokkal automatikusan felnagyíthatók a fontosabb célpontok.
  • A CD-lejátszó bármilyen formátum olvasására képes, a Bluetooth® kihangosítóval pedig mindig kapcsolatban maradhat.
  • Nyissa meg kedvenc zenéit Ipod-ról, MP3-lejátszóról, USB pendrive-ról a Nissan Connect érintőképernyője
  • segítségével. Tartsa szemmel az autó mögötti területet a tolatókamerával.
 
* A vezetés komoly odafigyelést igényel. Ezért csak akkor használja a NissanConnect szolgáltatásait, ha azt az adott körülmények között biztonságosan teheti. Egyes alkalmazások megjelenési ideje késhet. A szolgáltatások használatához NissanConnect-előfizetés szükséges, de az autó vásárlásakor 2 éves előfizetést adunk ajándékba. A szolgáltatások és alkalmazások csak bizonyos európai piacokon és bizonyos Nissan modellekben érhetők el. A szolgáltatásokat és alkalmazásokat esetenként a Nissan hatáskörén kívül eső harmadik fél biztosíthatja, így azok előzetes értesítés vagy a Nissan vagy képviselőjének felelőssége nélkül változhatnak (ideértve – korlátozás nélkül – a harmadik fél által megszüntetett/szüneteltetett szolgáltatásokat). Egyes távoli funkciókhoz olyan kompatibilis telefonkészülékre vagy eszközre lehet szükség, mely nem tartozéka a járműnek. A mobilszolgáltatók szolgáltatásai a Nissan hatáskörén kívül esnek. A mobiltelefon-szolgáltatás nem érhető el mindenhol. A szolgáltatás igénybevételekor a szolgáltató roamingdíjat és/vagy adathasználati díjat számíthat fel. A Nissan nem vállal felelősséget a berendezéseknek a szolgáltatások folyamatos használata érdekében esetlegesen szükségessé váló cseréjéért vagy frissítéséért, illetve az esetlegesen felmerülő járulékos költségekért.
NISSAN CONNECT
NISSAN CONNECT

 
 
ERŐ ÉS TAKARÉKOSSÁG
ERŐ ÉS TAKARÉKOSSÁG

ERŐ ÉS TAKARÉKOSSÁG

A motorválaszték egy 1,6 literes, 81 kW-os (110 LE) benzinmotort és egy 1,5 literes, 81 kW-os (110 LE) dCi turbódízel erőforrást tartalmaz. Mindkét motor rendkívül gazdaságos, így kevesebbet kell költenie üzemanyagra, és ritkábban kell tankolni. A multifunkciós kijelzőn megjelenik a sebességváltás optimális időpontja, így Ön még takarékosabban vezetheti autóját.
 
 
NV200 EVALIA: LENYŰGÖZŐ ÉS TESTRE SZABHATÓ
NV200 EVALIA: LENYŰGÖZŐ ÉS TESTRE SZABHATÓ

LENYÜGÖZŐ ÉS TESTRESZABHATÓ

Az egyedi tervezésű tartozékok még több lehetőséget adnak a családi kalandokra, vagy egyszerűen megkönnyítik a mindennapi vezetést. A tetőboxoktól és kerékpártartóktól az egyedi tervezésű sátoron át a padlószőnyegekig és a „családálló” padlóburkolatokig a tartozékok széles választéka gondoskodik arról, hogy Ön mindig a lehető legtöbbet hozza ki szabadidejéből és az NV200 EVALIA fantasztikus képességeiből.
 
 

Videók

Árak és felszereltség

Tekintse meg az árakat és a felszereltségeket!

Tartozékok

Tekintse meg a járműhöz kérhető tartozékokat!

Jelentkezés teszvezetésre

Szívesen kipróbálná a járművet?

Ajánlatkérés

Felkeltettük az érdeklődését?