Az NT400 CABSTAR biztosítja a legnagyobb elérhető rakteret, a legnagyobb terhelhetőséget.

Elérhető szimpla vagy dupla fülkével, alvázas vagy üzletre kész változatban.

  • Egyszerű és sokoldalú felépítményezhetőség
  • Erősebb, szilárdabb és terhelhetőbb létraalváz
  • Nagy igénybevételre optimalizált motor és hajtáslánc
  • Alacsony üzemeltetési és karbantartási költségek

 

5 év garancia

Leírás

cabstar-02

VÁLASSZON CSAPATTÁRSAT.

A NISSAN NT400 CABSTAR A LEGKIVÁLÓBB SZÁLLÍTÓ JÁRMŰ BÁRMELY VÁLLALKOZÁS SZÁMÁRA. Mindegy, hogy Ön egy nagyvállalt képviselője, vagy saját vállalkozását vezeti, az NT400 Cabstar meg fog felelni az igényeinek. Kompakt külső mérettel ötvözi a maximális rakteret, optimális hatékonyságot biztosít, emellett alacsony fenntartási költségek és páratlan irányíthatóság jellemzi az emelkedőkön és a kanyarokban is, a rakomány súlyától függetlenül. Univerzális megoldást jelent, bármilyen formájú és méretű rakományról is legyen szó. Helyezze magát kényelembe az új munkahelyén!
 
 
cabstar-03

ALVÁZFELÉPÍTMÉNYEK.

VÁLASSZON KAROSSZÉRIÁT, valamint szimpla vagy dupla hátsó kereket. a szállítandó tömegnek megfelelően. A 3,5 tonnás változat akár 1830 kg-ot is elbír. Az NT400 CABSTAR alváz kapható 2,5 méteres, 2,9 méteres és 3,4 méteres tengelytávval, valamint 2,8 és 3,5 tonna össztömeggel. A 3,5 tonnás változat dupla hátsó kerekekkel van felszerelve. A 2,9 tonnás és 3,4 méteres tengelytávú, 3,5 tonna össztömegű változatok dupla fülkével is elérhetőek.

 

NAGYVONALÚ BELSŐ MÉRETEK. KOMPAKT KÜLSŐ TAPASZTALJA MEG A KÉNYELMET. Kompakt külső méretei ellenére az NT400 CABSTAR fülkéje bőséges lábtérrel, fejtérrel és szélességgel rendelkezik, az üléseket pedig kifejezetten a maximális kényelem szem előtt tartásával alakították ki. A hatalmas szélvédő nagyszerű kilátást biztosít. Az összhatás egy olyan nyugodt környezet, amely a kényelem és a könnyű kezelhetőség tökéletes kombinációját nyújtja.   TELJESÍTMÉNY AZ EMELKEDŐN IS. Bármit is szállít, törjön a magasba: Az NT400 CABSTAR motorjai kifejezetten kishaszonjárművek részére készültek és elegendő erőforrást biztosítanak az emelkedőre történő felkapaszkodásban, miközben alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást biztosítanak.  
  • A 2,5 LITERES 121 LE-s, 250 Nm-es motor a 2,8 és 3,5 tonna össztömegű változatokhoz rendelhető.
  • A 2,5 LITERES 136 LE-s, 270 Nm-es motor a 3,5 tonna össztömegű változathoz rendelhető.
  • A 2,5 LITERES 145 LE-s, 350 Nm-es motor a 3,5 tonna össztömegű változathoz rendelhető
  A motorokhoz 5 (a 121 lóerős változatok esetén) illetve 6 (a 136 és 145 lóerős változatok esetén) fokozatú sebességváltó kapcsolódik. A részlegesen önzáró differenciálmű akkor is gondoskodik a hajtóerő átviteléről, ha valamelyik hátsó kerék például jeges vagy sáros felületen elveszíti a tapadását.   FÁRADTSÁGÉRZÉS CSÖKKENTÉSE VALÓDI PROFIKNAK CSÖKKENTSE A STRESSZT, ÉS NÖVELJE A TELJESÍTMÉNYT. Az NT400 CABSTAR kivételesen kis fordulókörének, a visszagurulás-gátlónak és a többi hasonló hasznos technológiájának köszönhetően: Mindez jelentősen megkönnyíti a vezetést. Kompakt méreteinek és kis (padkától padkáig - tengelytávtól függően - akár 9,6 méteres) sugarú fordulókörének köszönhetően még szűk helyeken is könnyen irányítható és parkolható, független első felfüggesztései és fogasléces szervokormánya pedig biztonságos és magabiztos kezelhetőséget garantálnak bármilyen sebességnél.
 
 
 
cabstar-06

LEGYEN TÁJÉKOZOTT MENET KÖZBEN IS.

A MŰSZAKI INNOVÁCIÓK megkönnyítik a munkavégzést. Az NT400 CABSTAR egyértelmű, kombinált műszeregysége átfogó információkat nyújt, multifunkciós számítógéppel rendelkezik, amely tájékoztatja a vezetőt az olajszintről, az olaj minőségéről, az üzemanyag-fogyasztásról és a következő tankolásig megtehető távolságról. Útközben is folyamatosan kapcsolatban maradhat munkatársaival az NT400 CABSTAR beépített audio szórakoztatórendszerével, amely Bluetooth- és USB-csatlakoztatási lehetőséggel is rendelkezik. Tartsa rendben az összes papírját a sok jól elhelyezett tárhelynek köszönhetően: kitűnő ergonómia a hatékony üzletmenet érdekében.
 
 

MASSZÍV FELÉPÍTÉS ÉS JÓ IRÁNYÍTHATÓSÁG A BIZTONSÁG ÉRDEKÉBEN.

VIGYÁZ ÖNRE ÉS A SZÁLLÍTMÁNYÁRA. Az NT400 CABSTAR alapfelszereltségének részét képezik a Nissan legújabb biztonsági összetevői: 7 technológia, mely egymással együttműködve a kezében tartja az irányítást. Az aktív biztonsági elemeket hatékony passzív biztonsági felszerelések egészítik ki. Az NT400 CABSTAR megerősített szerkezetű fülkéjét a robusztus, ütéselnyelő első lökhárító védi, amely a személyautókéhoz hasonló biztonságot garantál. Független vizsgálatok bizonyítják, hogy frontális ütközés esetén a személyautókéval egyenértékű biztonságot nyújt utasainak. A vezető és az ablak mellett ülő első utasok részére légzsák és állítható magasságú biztonsági öv állnak rendelkezésre. A fülke mindkét ajtajában merevítő rudak találhatók, amelyek maximális védelmet nyújtanak egy oldalsó ütközéssel szemben.   DINAMIKUS MENETSTABILIZÁLÓ RENDSZER (VDC). Ha a rendszer észleli, hogy akár csúszós, akár szárazkörülmények között a vezető elvesztette uralmát a jármű felett, a VDC kerekenként külön-külön fékerőt fejt ki, hogy segítsen Önnek az úton maradni.   VISSZAGURULÁS-GÁTLÓ (HSA). A HSA úgy akadályozza meg a lejtőn visszagurulást, hogy a felengedés után további 2 másodpercig (a modellválaszték többségében) megtartja a féknyomást, így időt ad a gázpedál megnyomásához és a lassú elinduláshoz.   KIPÖRGÉSGÁTLÓ RENDSZER (TCS). A kerekek kipörgésének megakadályozása érdekében a TCS külön-külön féknyomást fejt ki, és ezzel egy időben korlátozza a motornyomatékot.   BLOKKOLÁSGÁTLÓ FÉKRENDSZER (ABS). Nagyobb fékezéskor az ABS úgy akadályozza a kerekek blokkolódását, hogy csökkenti a fékerőt azon a keréken, amely lassabban forog a többinél.   ELEKTRONIKUS FÉKERŐELOSZTÓ (EBD). Az EBD oly módon segíti az ABS-t, hogy szabályozza az első és hátsó tengely közötti fékerőeloszást, így elkerülhető a hátsó tengely túlzott fékezése, és megőrizhető a stabilitás.   VÉSZFÉKRÁSEGÍTŐ RENDSZER (BAS). A BAS elemzi a fékpedál lenyomásának sebességét és erősségét, és vészhelyzetben gondoskodik a teljes féknyomás alkalmazásáról, mielőtt az ABS átvenné az irányítást.  
cabstar-09
 
 

ÜDVÖZLET A DUPLA FÜLKÉS VÁLTOZAT FEDÉLZETÉN

HA HATÉKONY SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE, a 3,5 tonna össztömegű változatokban elérhető, duplafülkés NT400 CABSTARRA mindig számíthat. A nagyméretű ajtókkal és a be- és kiszállást megkönnyítő, kényelmes lépcsőkkel felszerelt dupla fülkés változatban akár hat fő utazhat kényelmesen. Hogy egy évszakban se kelljen lemondania a kényelemről, a hátsó részhez választhat egy kétsebességes ventilátorral szerelt külön fűtést is. Ha pedig a szerszámoknak vagy egyéb áruknak kell a hely a fülkében, a hátsó ülések lehajtásával megnövelheti a rakteret.
cabstar-10

 
 

JÓL SZERVEZETT ÉS HATÉKONY

Mivel egy RENDEZETT FÜLKE kellemesebb benyomást kelt, és biztonságosabb is, az NT400 CABSTAR fülkéjében akár 14 tárolóhely várja a különféle holmikat. Ide tartozik a kombinált műszeregység előtti, A4-es méretű dokumentumtartó, egy középen található hűtött rekesz, melybe üdítős dobozokat és kisebb flakonokat helyezhet, egy külön kesztyűtartó, a hűtött vagy fűtött pohártartók a vezető és az utas oldalán, a tetőre szerelt tárolórekesz, valamint a középső ülés hátára szerelt új, nagyméretű, lapos tárolódoboz, amely az ülés lehajtásakor praktikus asztalként is használható.

 
 
cabstar-13

KÉSZÜLJÖN FEL A MUNKÁRA

A NISSAN FOLYAMATOSAN OLYAN MEGOLDÁSOKON DOLGOZIK, AMELYEK ELŐBBRE VISZIK AZ ÖN VÁLLALKOZÁSÁT. LEGÚJABB AJÁNLATUNK A ÜZLETRE KÉSZ MEGOLDÁS. MUNKÁRA KÉSZ JÁRMŰ. Rendelje meg a vállalkozásának megfelelő ideális járművet a Nissan Üzletre Kész megoldással. Válasszon a gyári felépítmények széles választékából, és építtesse be azokat az Ön specifikációinak megfelelően. Bővebb információért forduljon márkakereskedésünkhöz!   ÉLVEZZE A LEGGYORSABB ÁTFUTÁSI IDŐVEL JÁRÓ ELŐNYÖKET. Az Üzletre Kész megoldásnak köszönhetően a teherautójának átalakítására felépítményépítő igénybevétele nélkül kerül sor, mert a legsikeresebb vállalkozások azok, melyek a leggyorsabban tudnak reagálni.   EGYSZERŰ RENDELÉS. Akár lehajtható oldalfalú platós, akár hidraulikus billenőplatós vagy dobozos járművet szeretne, a legközelebbi Nissan márkakereskedésnél lévő Üzletre Kész menedzser lebonyolítja a rendelését a kiválasztástól, a szállításon keresztül a későbbi karbantartásig: az egyetlen kapcsolattartó egyszerűbbé teszi az életet, és értékes időt takarít meg Önnek.   PIACVEZETŐ GARANCIA. A Nissan alvázra és átalakításra is vonatkozó teljes körű garanciájával lefedett, precíziós építésű NT400 CABSTAR a professzionális megbízhatóság, hatékonyság és tartósság mintapéldája.   HOZZON EGY JÓ DÖNTÉST. Válassza az Üzletre Kész megoldást, mely leegyszerűsíti a teherautó vásárlását és karbantartását, hogy a vállalata nagyobb sebességfokozatba kapcsolhasson.
 
   

Videók

Árak és felszereltség

Tekintse meg az árakat és a felszereltségeket!

Tartozékok

Tekintse meg a járműhöz kérhető tartozékokat!

Jelentkezés teszvezetésre

Szívesen kipróbálná a járművet?

Ajánlatkérés

Felkeltettük az érdeklődését?