JUKE

AZ ÖN ÉS A NISSAN JUKE KÖZÖS TÖRTÉNETE ITT KEZDŐDIK

Akciósan már

4 065 000Ft-tól

Sportosabb, okosabb, fedezze fel újra a városi teljesítményt az új nissan JUKE-al.

Leírás

juke-01

MI LENNE HA LEHETNE EGY SPORTAUTÓJA, EGY UTCAI TEREPJÁRÓJA ÉS EGY ÉLMÉNYAUTÓJA? ÉS HA MINDEZT EGYETLEN AUTÓ NYÚJTANÁ?

Ezek komoly elvárások, de magas üléspozíciójával, gyors reakcióidejével, menet közben személyre szabható jellemzőivel és figyelemfelkeltő karakterével a JUKE nem ismer lehetetlent. Ez az egyedi sport-crossover a gazdaságosság mellett figyelemreméltó teljesítményt is nyújt, innovatív összkerékmeghajtása pedig e teljesítményhez méltó tapadást biztosít. A stílus is fontos Önnek? Kívül és belül szinte az autó összes részletét személyre szabhatja, így igazán egyedivé teheti azt. A JUKE-kal mindez tényleg az Öné lehet!
 
 
juke-07

SPORTOS ÉS ATLETIKUS CROSSOVER-MEGJELENÉS DINAMIKUS VONALAK, ENERGIÁT SUGÁRZÓ SZÍNEK

Semmi sem lassíthatja le. Nagyobb teljesítménnyel és határozottabb crossoveres jellemzőkkel az új NISSAN Juke nagyobb hasmagasságot, magas derékvonalat és nagy kerékdobokat kínál. Az erősen ívelt szélvédő és a rejtett hátsó kilincsek is hangsúlyozzák rendkívül aerodinamikus formavilágát. Élvezze a kemény és félelmet nem ismerő megjelenést.
 
 
juke-06

KÉSZEN ÁLL AZ IZGALMAKRA?

A JUKE utasterében már az olasz sportmotorok formabontó vonalait idéző középkonzol is emeli az adrenalinszintet. A kör alakú műszerekkel mindig ura maradhat a helyzetnek- és az izgalmaknak. A sportüléseken, a kormányon és a sebváltógombon (kivéve az Xtronic sebességváltós modelleket) egyedi varrások vonják magukra a figyelmet. Most pedig készüljön fel élete legizgalmasabb autózására! A speciális üléspárnák segítenek megőrizni a stabilitást dinamikus vezetés közben is, és tovább fokozzák az utastér sportos hangulatát. Fokozza az izgalmakat a kinyitható napfénytetővel, amely közelebb hozza a külvilágot – akár éjjel, akár nappal!
 
 

PROFIKAT IS MEGSZÉGYENÍTŐ TELJESÍTMÉNY AZ UTAKON

A JUKE a teljesítmény és a gazdaságosság tökéletes egyensúlyát kínálja Önnek. Legerősebb DIG-T 190 motorja turbófeltöltővel biztosít kisebb fordulatszámon is jelentős nyomatékot, kompakt motorkialakítása és fejlett, közvetlen-befecskendezéses konstrukciója pedig kiemelkedően takarékossá teszi. Válassza az Xtronic sebességváltós modellt Sport móddal és a fokozatmentes erőátvitel simasága mellett a Sportmód izgalmas váltásait is élvezheti! De érdemes lehet egy pillantást vetni a 6 sebességes kézi váltóval kapható új DIG-T 115 motoros JUKE-ra is: a motor gazdaságossága kiemelkedően alacsony CO2-kibocsátásával párosul. Bármelyik motort is választja-legyen az akár az erőteljes 1,6 literes DIG-T vagy éppen a takarékos dízel-, a csúcsteljesítmény alapfelszereltség.  
juke-05

Videók

Árak és felszereltség

Tekintse meg az árakat és a felszereltségeket!

Tartozékok

Tekintse meg a járműhöz kérhető tartozékokat!

Jelentkezés teszvezetésre

Szívesen kipróbálná a járművet?

Ajánlatkérés

Felkeltettük az érdeklődését?