*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Önnek ki sem kell mozdulnia, mi bevisszük álmai autóját a nappalijába.

Otthona biztonságában kaphat személyre szabott szakértői tanácsokat és tekintheti meg az Ön által kiválasztott modellt az ismert videóhívó* alkalmazások (Skype, Messenger, Facetime) egyikével. Töltse ki az űrlapot és kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot!

A szolgáltatás igénybevételéhez szélessávú internet kapcsolatra és videóhívás fogadására alkalmas eszközre van szükségTájékoztatjuk, hogy az itt megadott személyes adatait a Császár Autószerviz Kft., az Ön kérésére, ajánlat kiadása céljából kezeli. Személyes adatainak megadása nélkül a kérését nem tudjuk teljesíteni, így azok közlése az ajánlat kiadása érdekében feltétlenül szükséges. Személyes adatait az ajánlatkéréstől számított 3 évig tároljuk. 
Tájékoztatjuk továbbá, hogy az itt megadott személyes adatait potenciális ügyfél adatbázisunkban, piackutatási és elemzési célokra is használjuk a termékeink és szolgáltatásaink jövőbeni fejlesztéséhez, valamint leendő és meglévő ügyfeleink igényeinek megismerése és jobb kiszolgálása érdekében.

Hozzájárulok, hogy az itt megadott személyes adataim felhasználásával a Császár Autószerviz Kft. új autós vagy vevőszolgálati hírekkel és ajánlatokkal közvetlenül is megkereshessenek az alábbi kapcsolattartási formákban: