you-plus-landing-page-1.jpg.ximg.l_full_m.smart Mit ígér Önnek a Nissan? Nem kevesebbet, mint hogy egy Nissan-tulajdonos számára nem csupán az autó vezetése, hanem a szervizelése is képes valódi élményt nyújtani: egyszerűen, kényelmesen és kedvező áron. Hiszünk a kölcsönös bizalom és az átláthatóság erejében, ezért mi a Nissannál elkötelezetten dolgozunk azért, hogy minden ügyfelünknek a lehető legkönnyebben elérhető és hosszútávra szóló gondoskodást biztosítsuk.
3_CardsComponentIMG_1-no-logo-02

DÍJMENTES CSEREAUTÓ

Ígérjük, hogy amíg Nissan márkaszervizünk az autóját javítja, munkatársaink a személyes igényeinek megfelelő mobilitási megoldást kínálnak az Ön számára. Foglalja le előre szerviz-időpontját, és a javítási munkák befejeztéig díjmentesen csereautót biztosítunk Önnek. Egyes kereskedésekben és szervizpontokon akár elektromos járművet is választhat. Amennyiben Ön nem igényli a csereautót, a Nissan márkaszerviz egyéb közlekedési megoldással is a rendelkezésére áll.

3_CardsComponentIMG_2-no-logo-02

LEGMAGASABB MINŐSÉG A LEGJOBB ÁRON*

Ígérjük, hogy a Nissan magasan képzett munkatársai szakértelmének és az eredeti Nissan alkatrészek minőségének köszönhetően a legigényesebb módon gondoskodunk autójáról. A legjobb ár/érték arány biztosítása érdekében vállaljuk, hogy az Ön Nissan márkaszervizének 10 km-es körzetében árgaranciát nyújtunk.

3_CardsComponentIMG_3-no-logo-03

NISSAN ASSISTANCE KÖZÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT TELJES ÉLETTARTAMRA*

Ígérjük, hogy az év minden napján, a nap 24 órájában a rendelkezésére állunk, hogy Ön gondtalanul folytathassa útját. Bármilyen váratlan esemény is történjék, garantáljuk Önnek a 24 órás Nissan Assistance szolgáltatást – az autó korától függetlenül. A Nissan Assistance közúti segélyszolgálatot Ön nem csak a gyári garancia időtartama alatt, de ezt követően minden egyes, Nissan márkaszervizben elvégzett, időszakos karbantartás után a következő szerviz előírt időpontjáig igénybe veheti.

3_CardsComponentIMG_4-no-logo-02

DÍJMENTES ÁLLAPOTFELMÉRÉS

Ígérjük, hogy a Nissan márkaszerviz bármilyen szervizelési munkát megelőzően díjmentesen felméri autója műszaki állapotát, így Ön pontosan tudja, milyen munkálatok elvégzésére van szükség, és azok mennyibe fognak kerülni. Nem érik meglepetések. A munkadíjat és az alkatrészek árát tartalmazó számla összege nem haladhatja meg az Ön által előzetesen elfogadott árajánlat összegét, valamint az Ön előzetes hozzájárulása nélkül végzett munkálatok sem kerülnek kiszámlázásra.

*A Nissan Ígéreteinek teljeskörű részleteit megtalálja az Általános Szolgáltatási Feltételek dokumentumban.  

FEDEZZE FEL A NISSAN SZOLGÁLTATÁSAIT

Az ügyfelek boldogsága és biztonsága érdekében szolgáltatások széles választéka várja, amelyek gondoskodnak Önről és járművéről, ameddig igényt tart ezekre.

assistance

NISSAN ASSISTANCE - Azonnal Ön mellett

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ > 

garancia

NISSAN GARANCIA

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ > 

 
 

finanszirozasFINANSZÍROZÁS

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ > 

 
 

garancia_kiterjesztett

KITERJESZTETT GARANCIA

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ > 

kapcsolatNISSAN ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ > 

 
 
karbantartasi_csomagokKARBANTARTÁSI CSOMAGOK TOVÁBBI INFORMÁCIÓ > 
karbantartasi_csomagokNISSAN MÁRKASZERVIZ TOVÁBBI INFORMÁCIÓ > 
 
 

tartozekok

ALKATRÉSZEK ÉS TARTOZÉKOK

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ > 

   

ÖN NISSAN TULAJDONOS?

Regisztráljon vagy jelentkezzen be a YOU+NISSAN oldalára!

Regisztráció - Belépés