X-TRAIL

CSALÁDI KALANDOK MAXIMUMRA PÖRGETVE

Akciósan már

6 880 000* Ft-tól

*A feltüntetett kezdőár a nagycsaládosok autóvásárlási támogatásának megszerzése esetén érvényes Nissan X-Trail Visia DIG-T 7 sebességes automata DCT Family csomag (7 ülés) opcióval felszerelt gépkocsira 2021.04.24-tól a készlet erejéig vagy visszavonásig. A támogatást a Magyar Állam nyújtja, A 45/2019 (III.12.) Kormány rendeletben leírt feltételekkel. A támogatás folyósításáért nem vállalunk felelősséget.

Nissan X-Trail kombinált üzemanyag fogyasztás: 6,5 – 8,5 l/ km, CO2 kibocsátás: 171 – 208 g/km.

Bemutató

EGY NAGYOBB, SZEMBETŰNŐBB MEGJELENÉSŰ SUV, AMELYET A VALÓDI CSALÁDI KALANDOKHOZ TERVEZTEK

OSSZA MEG a kalandok örömeit egy nagyobb, merészebb crossover segítségével, mely mindent megad, amire szükség lehet: erőt sugárzó és kidolgozott stílust, kimagasló képességeket, a legújabb technológiákat, melyekkel mindent kezében tarthat, kényelmet és rugalmasságot, hogy zavartalanul élvezhesse kalandjait családjával. Merre tovább? Egy gombnyomással adja meg a célt, válassza ki kedvenc zenéit, és indulhat is a felfedezés. Az új Nissan X-TRAIL: maximumra pörgeti a KALANDOKAT.

A sportos és magabiztos V-MOTION hűtőrács, a 19”-os könnyűfém keréktárcsák, a króm ajtóküszöbök által és a 4×4 prémium stílus egyesítésével ez az SUV valóban elképesztő.

 


 

FEJLETT AERODINAMIKA

Az oszlopoknál lévő aerodinamikai panelek és az alacsony aerodinamikájú alváz halkabb utazást és lenyűgöző üzemanyag-fogyasztást tesz lehetővé.
Az Aktív hűtőrácszáró automatikusan alkalmazkodik menet közben, hogy tovább javítsa a Nissan X-TRAIL aerodinamikáját. Amikor a motor hőmérséklete optimális, akkor a lezárók becsukódnak és csökkentik a motortérbe bejutó levegő mennyiségét. Ez csökkenti a légellenállást és javítja az üzemanyag fogyasztást.

 


 

TETŐTŐL TALPIG LÉLEGZETELÁLLÍTÓ

Közösen élveznék a csillagok lenyűgöző látványát? Egy otthonos menedékre vágyik a csípős reggeleken? Az X-TRAIL gondoskodik kényelméről. A Nissan mérnökei a tervezés során a súlytalanság állapotában jelentkező természetes testhelyzethez igazították az ülések gerinctámaszát, így a világűrből merítettek inspirációt. Lemásolták azt a pihentető helyzetet, melyet eddig csak a súlytalanságban lebegő űrhajósok ismerhettek, és megalkottak egy olyan első ülést, mely a csípőtől a mellkasig mindenhol támasztást ad, optimalizálva a vérkeringést. Az üléspárnák pedig a nyomás egyenletesebb elosztásáról gondoskodnak. Az eredmény? Egyedülálló kényelem és kevesebb fárasztó körülmény a hosszú kalandok során. Érezze a Nissan X-Trail belterének minőségét – megnyugtató és élénkítő pihentető és kifinomult.

 


 


ELEKTROMOS PANORÁMATETŐ

 

MÉG INTELLIGENSEBB KIALAKÍTÁSÚ MÁSODIK ÜLÉSSOR. 

A második üléssor az X-TRAIL rugalmasan alakítható rendszerének köszönhetően első osztályú. A 40/20/40 arányban osztott ülés a könnyebb hozzáférés érdekében előrecsúsztatható, és annak megfelelően állítható, hogy nagyobb raktérre vagy lábtérre van szükség. Az üléseket le is döntheti, ha még nagyobb helyre van szüksége.

 

OPCIONÁLIS HARMADIK SOR.

Az X-TRAIL-t még sokoldalúbbá teszi lehajtható, 50/50 arányban osztott harmadik üléssora. Tökéletes megoldás további utasok és csomagjaik elhelyezésére: lehajtott állapotban sík csomagtérpadlót alakíthat ki, ha maximális raktérre van szüksége.

 

77°-BAN NYÍLÓ HÁTSÓ AJTÓK

Az X-TRAIL hátsó ajtói csaknem 80°-ban nyithatók, így könnyen szállhatnak be a gyerekek, egyszerűen helyezhető be a hűtőtáska, gyermekülés, stb… sokkal egyszerűbb így az élet.

 

KÉZ NÉLKÜL NYITHATÓ CSOMAGTÉRAJTÓ

Mindkét keze foglalt? Semmi gond, kéz nélkül is nyithatja a csomagtérajtót. Álljon körülbelül 1 méterre az autó mögé – ha a zsebében van az intelligens kulcs – és húzza el a lábát a lökhárító közepe alatt, így a csomagtérajtó kinyílik.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

NISSAN INTELLIGENT MOBILITY

Újraértelmez mindent azzal kapcsolatban, hogyan hajtjuk meg, hogyan vezetjük és integráljuk az autóinkat a társadalomba. Szinkronba hoz minket a külvilággal. Így az életen keresztülvezető mindennapi út gördülékenyebb, magabiztosabb és energizálóbb lesz.

 

TOVÁBBFEJLESZTETT VEZETÉSTÁMOGATÓ KIJELZŐ

A részletes, utcaszintű navigáció, hívóazonosítás, biztonsági funkciók és minden információ Önnel szemben van az 5”-os fejlett vezetéstámogató kijelzőn. A különböző képernyők között a kormánykeréken megtalálható kezelőgombokkal válthat.

 

 

 

X-Trail-brosúra-6


 

 


 

NISSANCONNECT – A VILÁG EGY ÉRINTÉSRE

A navigációt és mobilalkalmazásokat is kínáló NissanConnect Evo okostelefonja legjobb barátjává teszi az X-TRAIL-t. Nem kell többé attól félnie, hogy utazás közben lemarad valamiről. Mostantól saját válogatású zenéi, Facebook fiókja, a legújabb tweetek, a TripAdvisor és sok más szolgáltatás az X-Trail 7”-os színes képernyőjére integrálva kísérik el útjára. A hangfelismerés, a hangvezérelt üzenetírás és a Bluetooth kihangosítás is segít kapcsolatban maradni. Mindemelett lehetősége van hangfájlok lejátszására az iPod-járól vagy az USB bemeneten keresztül.


 


 

 

 

 

PRÉMIUM BOSE AUDIORENDSZER

Merüljön el a prémium Bose hangrendszer hangzásában. A valós zenei tér hangélménye elöl és hátul is, mely emlékezetes élményekkel tölti meg az X-TRAIL-t. Az egyedi hangzást 8 nagy teljesítményű hangszóró biztosítja: magassugárzók elöl, a középsugárzók az első és a hátsó ajtókban, mélysugárzó a csomagtartóban elhelyezett erősítővel, hogy az erőteljes tiszta hangok kényeztessék Önt.

 

 


 

 

 

X-Trail-brosúra-13

 

 

 

 

 

 

 

A MAGABIZTOSSÁG TELJESEN ÚJ SZINTJE

A Nissan Intelligens vezetési technológiái rendkívül érzékenyek és készek közbelépni, hogy megóvják a bajtól. Mindig gondoskodnak Önről és az Ön körül lévőkről.

INTELLIGENS VÉSZFÉKEZÉSI RENDSZER GYALOGOSFELISMERÉSSEL
A jármű útjába kerülő objektumok vagy gyalogosok jelenlétének folyamatos figyelésével a továbbfejlesztett rendszer megelőzi a vezetőülésből nem látható gyalogosok veszélyeztetését és ha szükséges enyhe fékezést alkalmaz.
SÁVELHAGYÁS JELZÉS
Ha az X-TRAIL úgy érzékeli, hogy a vezető nem szándékosan hagyja el a sávot a rendszer figyelmezteti és óvatosan visszasegíti a sávjába.

 

AUTOMATA TÁVOLSÁGI FÉNYSZÓRÓ ASSZISZTENS
Lásson többet a sötét utakon. Ha szükség van rá a rendszer bekapcsolja a távolsági fényszórókat, de szembejövő forgalom esetén ideiglenesen tompított fényre vált.
MINDIG FIGYEL ÖNRE!
A Nissan intelligens vezetéstámogató rendszerei a fejlett radartechnológia segítségével folyamatosan figyelemmel kísérik a jármű körüli tevékenységet, követik a forgalmat és segítenek a váratlan helyzetek kezelésében. Mintha valaki más is figyelne és folyamatosan vigyázna Önökre, hogy a lehető legjobban élvezhessék a családi utazást

 

INTELLIGENS, ÜTKÖZÉST MEGAKADÁLYOZÓ TOLATÓRENDSZER
Ez a rendszer hátramenetben figyelmezteti, ha áthaladó autó érkezik vagy nagy méretű tárgyak találhatóak az autója útjában és ha szükséges még fékez is.
KÖZÚTI JELZÉSEK FELISMERÉSE
A közúti jelzések menet közbeni automatikus felismerésével egyszerű betartani az aktuális sebességkorlátozásokat.
INTELLIGENS HOLTTÉR FIGYELŐ
Ez a rendszer látja, amit a szem nem láthat. Ha járművet észlel az oldalsó-hátsó lábtérben, figyelmezteti Önt.

 

LEGYEN A MANŐVEREZÉS MESTERE
A Nissan Intelligens Parkolóasszisztens a segítségére siet, ha a helyzet nehézzé válik. Mindössze annyit kell tennie, hogy autójával a parkolóhelyhez áll és a rendszer automatikusan kormányozva irányítja be a parkolóhelyre. A mozgó tárgyak észlelésére is képes az a 360 fokos parkolókamera mely segíti a szoros helyzetekben. A négy kamera virtuális, 360 fokos felülnézeti képet jelenít meg a járműről, a kiválasztható osztott képernyős közelképek pedig jobb rálátást biztosítanak az első, hátsó és oldalsó nézetekre.

 


 

 

 

 

 

 

 

AZ X-TRAIL ÉSZREVÉTLENÜL TESZI MÉG JOBB VEZETŐVÉ

A Nissan X-TRAIL annyira agilis és közvetlen, hogy fejleszti a vezetéstechnikáját. A Nissan menetdinamikai rendszerei gondoskodnak a kifinomult kezelhetőségről, a rugalmas és egyben biztonságos vezethetőségről, hogy mindannyian egy izgalmas, mégis kényelmes út élményével gazdagodjanak. Szálljanak be és kezdődhet a kaland!

INTELLIGENS MENETSZABÁLYOZÁS
Rossz úton is zökkenőmentesen. A rendszer a bukkanókon enyhe fékezéssel akadályozza meg a karosszéria kilengését, így gondoskodik a kényelmes és zavartalan futásról az egész család számára.

INTELLIGENS NYOMVONAL SZÁLYOZÁS
Zavartalan kanyarvétel. A rendszer az egyes kerekeken különálló módon szabályozza a féknyomást, így segít Önnek, hogy optimális íven tudja tartani az autót a kanyarokban.

INTELLIGENS MOTORFÉK
Érezze az ívet! A rendszer úgy kezeli a CVT sebességváltót az enyhe kanyarokban, ahogy Ön is tenné a kézi sebességváltóval. Alacsonyabb fokozatba kapcsol, hogy finoman lassítsa az autót a kanyarban, majd a kigyorsításkor visszavált.

VISSZAGURULÁS-GÁTLÓ/ ÁLLÓ HELYZETI ASSZISZTENS
Nincs többé visszagurulás. A visszagurulás-gátlóval gyerekjáték az emelkedők leküzdése. A rendszer mind a négy fék használatával 2-3 másodpercig megtartja az autót és ahogy a hajtás eléri a kerekeket, elengedi a fékeket. Ha az Álló Helyzeti Asszisztens funkció be van kapcsolva, a fékek megközelítőleg három 3 percig akár lejtőn, akár emelkedőn megtartják a járművet.

INTELLIGENS ÖSSZKERÉK-MEGHAJTÁS
Az X-TRAIL All-Mode 4x4i egy olyan rendszert kínál, amely közútra és terepre egyaránt alkalmas. Ha a maximális takarékosság a cél, válassza az állandó kétkerék maghajtást. Az automatikus üzemmód folyamatosan figyeli a körülményeket és beállítja a meghajtás elosztását az első és a hátsó kerekek között.

INTELLIGENS TELJESÍTMÉNY – JUSSON MESSZEBRE, HATÉKONYABBAN
Egy kiváló üzemanyag-fogyasztással bíró utcai terepjárót keres, amelyet élmény vezetni? Az X-TRAIL pont ezt adja Önnek. A külső aerodinamika, mellyel az autó alig hallhatóan suhan, a korszerű motorok és az áttétel nélküli Xtronic sebességváltó a hatékonyság és teljesítmény következő szintjét hozzák el Önnek.

A vadonatúj X-TRAIL meghajtásáról korszerű, 1,6 literes benzinmotor, illetve 1,6 vagy 2,0 literes dízelmotorok gondoskodnak, amelyek kialakításuknak köszönhetően nagyobb dízelerőforrások teljesítményét nyújtják, miközben takarékosabb üzemanyagfogyasztást és alacsonyabb CO2- kibocsátást biztosítanak. A motor Stop/Start rendszerrel szerelt, amely az üzemanyag-takarékosság érdekében leállítja a motort, amikor arra éppen nincs szükség – például a piros lámpánál – , majd zökkenőmentesen és gyorsan újraindítja az út folytatásakor.

Az Xtronic (Fokozatmentes sebességváltó) legújabb változata akár 40%-kal csökkenti a súrlódást, az áttételi fokozatok tartománya pedig még néhány 8 sebességes automataváltóénál is szélesebb. Az új Eco mód egy gombnyomásra javítja az üzemanyag-fogyasztást. A kifinomult és zökkenőmentes teljesítményleadással együtt tehát zavartalanul élvezheti a folyamatos erőátvitel nyújtotta előnyöket.

 

 


 

Videók

Árak és felszereltség

Tekintse meg az árakat és a felszereltségeket!

Technikai adatok

Tekintse meg a jármű technikai adatait!

Jelentkezés teszvezetésre

Szívesen kipróbálná a járművet?

Ajánlatkérés

Felkeltettük az érdeklődését?