QASHQAI

TECHNOLÓGIA, AMI MOZGÁSBAN TARTJA A VÁROST

Akciósan már

7 445 000 Ft-tól

Nissan Qashqai kombinált üzemanyag fogyasztás: 7,0 – 7,3 l/ km, CO2 kibocsátás: 158 – 164 g/km.

Bemutató

AZ INTELLIGENS SUV

Az intelligencia vonzó – és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a kifinomult módon átdolgozott városi crossover. Az új Nissan QASHQAI lélegzetelállító megjelenése hatékony aerodinamikával párosul, így Ön a lehető legjobb formában élvezheti az üdítő városi vezetést.

A fantasztikus megújult stílusával – a robosztus hűtőrácstól és motorháztető kialakítástól a luxusminőségű új ülésekig – a világ első számú SUV-ja a legjobb formáját mutatja.

A hatásos formaterv a legújabb V-Motion hűtőrácsot és márkajelzést tartalmazó, teljesen áttervezett első résszel új energiát ad a Nissan QASHQAI-nak.

 


 

BELSŐ KIALAKÍTÁS

Ennek a megújult városi crossovernek a legapróbb részlete is tökéletesen kialakított. Vegye át az irányítást a sportos és egyben prémium kialakítású kormánykerék mögött. Az új QASHQAI minden részlete prémium kezelést kapott, az alakmemóriás új ülésektől az ajtótükrökhöz kapcsolt 2 személyes memóriafunkcióval rendelkező új ülésekig.

PRÉMIUM ÜLÉSEK A PÁRATLAN KÉNYELEM ÉRDEKÉBEN

Merüljön el a Nissan Qashqai új üléseinek tartós kényelmében: a Nissan Qashqai új egységes kialakítású fekete szövetborítású és a 3D öltéseket tartalmazó, kiváló minőségű nappabőr borítású ülései* tartós és luxus minőségű kényelmet nyújtanak.

*Az általános iparági gyakorlatnak megfelelően, a bőrülések egyes részei műbőrből készülhetnek. Ezen anyag használatával az ülés tartósságának a növelése a cél, mivel az alkalmazott műbőr ellenállóbb a karcolódással szemben, könnyebben tisztítható és nem ráncosodik az idő múlásával.

 


 

SOKOLDALÚ RAKODÓTÉR

Az új Nissan QASHQAI mindig készen áll az alkalmazkodásra. Lahajthat egy hátsó ülést, vagy előállíthat egy sima padlót is a nagy méretű csomagokhoz és használhatja az intelligens tárolóhelyeket az összevisszaság megakadályozásához. Az állítható polcokkal és elválasztókkal könnyedén átrendezheti a Nissan QASHQAI csomagtartóját, hogy megfeleljen az igényeinek.

 


 


EGY ÚJ KORSZAK KEZDETE – NISSAN INTELLIGENT MOBILITY

A Nissan Intelligens Mobilitás átformálja eddigi elképzeléseinket az autók meghajtásáról, vezetéséről és társadalmi integrációjáról. Az új QASHQAI esetében mindez egy intelligens technológiai csomagban testesül meg, mely nyugodtabbá és magabiztosabbá teszi Önt a volán mögött. Intelligens Parkolóasszisztens, Intelligens Vészfékezési Asszisztens, gyalogosfelismerés – az új Nissan QASHQAI vigyáz Önre és a közelében lévőkre.

 

ISMERJE MEG SEGÍTŐ TÁRSÁT Az új Nissan QASHQAI látja a környezetét és érzékeli az akadályokat. A szükség esetén beavatkozó okos biztonsági funkcióktól egészen a vezetéstámogató rendszerekig: a Nissan Intelligens Vezetés technológiái hűséges partnerként mindig készen állnak, hogy támogassák Önt.

 

INTELLIGENS VÉSZFÉKEZÉSI ASSZISZTENS GYALOGOSFELISMERÉSSEL* Ha valamilyen tárgy esetleg gyalogos van az útjában, a rendszer figyelmezteti Önt és szükség esetén csökkenti a sebességet.

 *a gyalogosfelismerés funkció később lesz elérhető. További információról forduljon márkakereskedésünkhöz.

 

INTELLIGENS PARKOLÓASSZISZTENS ÚJ HÁTSÓ KERESZTIRÁNYÚ FORGALOM FIGYELMEZTETÉSSEL* A szűk parkolóhelyeken az ú QAHSHQAI leveszi a kormányzás terhét a válláról, a Hátsó Keresztirányú Forgalom Figyelmeztetés tolatáskor figyelmezteti a keresztirányú forgalomra.

 

HOLTTÉRFIGYELŐ RENDSZER

Ez a rendszer figyelmezteti Önt, ha az autója mögötti holttérben járművet érzékel

 

360 FOKOS PARKOLÓKAMERA és MOZGÓTÁRGY ÉSZLELÉS

A 4 kamerát használó Intelligens 360 fokos parkolókamera panorámanézetet biztosít a tolatás és a parkolás megkönnyítéséhez. Ha egyszer kipróbálja soha többé nem akar nélküle autót vezetni. A 360 fokos kamerakép használatával a rendszer figyelmezteti, ha bármi mozog az autója körül, például bevásárlókocsi vagy kisgyermek

 

KÖZÚTI JELZÉSEK FELISMERÉSE

A rendszer felismeri a közúti jelzéseket és menet közben folyamatosan tájékoztatja Önt az adott útszakaszon érvényes sebességkorlátozásokról.

 

INTELLIGENS AUTOMATA FÉNYSZÓRÓVEZÉRLÉS ADAPTÍV ELSŐ VILÁGÍTÁSRENDSZERREL

Az új QASHQAI letisztult formájú fényszórói intelligens módon világítják meg az útját. Azon túl, hogy a rendszer észleli, ha sötét van, az Adaptív elsőfényszóró-rendszer még a kanyarokba is bevilágít Önnek.

 

 

 


 

VEZESSEN ÚGY, MINT A PROFIK

A Nissan intelligens vezetési technológiái magabiztosságot kínálnak, amikor arra a legnagyobb szüksége van. Az extra irányíthatóságot biztosító, háttérben dolgozó dinamikus technológiáknak köszönhetően a Nissan QASHQAI vezetése élvezetes: AGILIS ÉS KÖZVETLEN, ALKALMAZKODÓ, DE MÉGIS BIZTONSÁGOS

 

INTELLIGENS NYOMVONAL SZABÁLYOZÁS

Kanyarvadász. A rendszer az egyes kerekeken különálló módon szabályozza a féknyomást, így segít Önnek, hogy az optimális íven tudja tartani az autót a kanyarokban

 

INTELLIGENS MENETSZABÁLYOZÁS

Rossz úton is zökkenőmentesen. A rendszer a bukkanókon enyhe fékezéssel akadályozza meg a karosszéria kilengését, így gondoskodik a kényelmes és zavartalan futásról.

 

INTELLIGENS ÖSSZKERÉK MEGHAJTÁS

Akár telepen halad, akár közúton közlekedik az új Nissan QASHQAI összkerék meghajtása maximális tapadást biztosít. A számítógéppel és érzékelőkel működtetett intelligens rendszer folyamatosan ellenőrzi a kerekek kipörgését és azonnal szabályozza a nyomaték elosztását. Jöhet eső vagy hó, a rendszer automatikusan azokra a kerekekre irányítja a teljesítményt, amelyeknek a legnagyobb szükségük van rá.

 

ÚJ ÁLLÓ HELYZETI ASSZISZTENS

Álló helyzetben tartja a járművet, amikor nem mozog, anélkül, hogy a vezetőnek a féken kellene tartania a lábát vagy a kéziféket kellene használnia.

 

TURBÓZZA FEL A HATÁKONYSÁGOT

Helyezze kényelembe magát és élvezze az új Nissan QASHQAI aerodinamikai teljesítményét a csökkentett méretű, rendkívül érzékeny, üzemanyag-hatékony motornak köszönhetően. Meg fog lepődni. Az oszlopoknál lévő aerodinamikai panelek és az alacsony aerodinamikai alváz halkabb utazást tesz lehetővé.

Ha szeretné egyesíteni a kiváló üzemanyag-fogyasztást egy sportos, prémium Crossoverrel, akkor ne keressen tovább. A külső aerodinamikai jellemzőivel és a fokozatmentes X-Tronic váltóval ezt mind megkapja az új Nissan QASHQAI-tól.


 


 

CSATLAKOZTASSA ESZKÖZÉT

A navigációt, valamint a zenékhez és a közösségi médiákhoz kifejlesztett mobilalkalmazásokat tartalmazó új NissanConnectnek köszönhetően az új nissan QASHQAI az okostelefonja legjobb barátja lesz. Az új alkalmazásokkal hozzáférhet a zenéihez, a Facebook-híreihez, a tweetjeihez, a TripAdvisor tippekhez és mindezt közvetlenül.


 


 

 

 

 

ÚJ BOSE HANGRENDSZER

Valós zenei tér hangélménye elöl és a hátul utazók számára egyaránt: merüljön el a prémium Bose hangrendszer hangzásában. A 8 hangsugárzó valóban mély és tiszta hangokkal képes megtölteni az új QASHQAI belterét.

 


 

Videók

Árak és felszereltség

Tekintse meg az árakat és a felszereltségeket!

Technikai adatok

Tekintse meg a jármű technikai adatait!

Jelentkezés teszvezetésre

Szívesen kipróbálná a járművet?

Ajánlatkérés

Felkeltettük az érdeklődését?