Megérkezett a vadonatúj Nissan Townstar Combi!
Családi autó 5 év garanciával7

Bemutató

▂▂▂

DIZÁJN, AMI KALANDRA HÍV 

A vadonatúj Townstar feltűnő külsejével és jól átgondolt arányaival hívja fel magára a figyelmet, emellett pedig – praktikus méreteinek is köszönhetően – stresszmentessé teszi a városi közlekedést.

Első hűtőrács

Jellegzetes V alakú hűtőrácsa a Nissan szélesebb kíálatának merész, magabiztos stílusát tükrözi

Full LED fényszórók

Stílusos látvány, magas fényerő, egyes verzióknál távolsági fényszóró asszisztenssel is.

LED ködfényszórók

Fokozott biztonságot és kiváló vezetési élményt nyújtanak, ha ködös időjárási körülmények között vezet

Különleges hátsó lámpa

Jellegzetes új részlet, amely a kortárs és modern esztétikát képviseli: hátsó lámpák új keretekkel és állandó LED fényjelzéssel

Kerekek

Az exkluzív könnyűfém keréktárcsák városias és erőteljes megjelenést biztosítanak, ugyanakkor kompromisszumok nélküli biztonságot nyújtanak

▂▂▂

ÉREZZE MAGÁT OTTHON

Kifinomult, rendezett és szervezett. Az új Nissan Townstar belső terét nem csak a kiváló minőségű anyagok és az ergonomikus kialakítás jellemzi. Könnyedén csatlakoztathatja okostelefonját, hogy alkalmazásokat használhasson, zenét hallgathasson és vagy üzeneteket küldhessen családjának és barátainak.

Az okos tárolóhelyekkel kiegészítve pedig soha nem kell nélkülöznie a szeretett dolgait, amíg úton van.

A vadonatúj Nissan Townstar utastere nyugalmat biztosít, bármilyen hosszú is az utazás.

▂▂▂

TÉR, AHOGY LEGJOBBAN SZÜKSÉGE VAN RÁ

Gyermekekkel az izgalom és a változatosság garantált, nincs két egyforma kaland. Ezért a Nissan Townstar utastere többféle konfigurációt kínál – az öt üléstől a négy ülésen át a három ülésig – ennek megfelelően megnövelt raktérrel.

Felfelé nyíló csomagtérajtó

Élvezze a könnyű hozzáférést babakocsik, kerékpárok vagy magas tárgyak berakásához, amelyeket nem lehet lefektetni.

Csomagtér

Fedezze fel, hogy mindennek van helye. A csomagtartó 601 literes, amely az ülések lehajtásával tovább növelhető.

Teljesen lehajtott hátsó ülés

A hátsó ülések lehajtásával hatalmas, akár 3500 literre növelhető a rakodóterület

▂▂▂

TECHNOLÓGIA, AMI TÁMOGATJA ÖNT

A Nissan Townstar új mércét állít fel a technológia terén. Élvezze a megszakítás nélküli és továbbfejlesztett vezetési élményt a biztonsági rendszereknek, a csatlakozási és asszisztens funkcióknak köszönhetően, amelyek általában csak a magasabb modellosztályokban találhatók meg. A Nissan intelligens mobilitási technológiái1 – mint egy extra szempár – folyamatosan figyelik a lehetséges veszélyforrásokat az úton. Vizuális és hangjelzéssel is segítik Önt abban, hogy csökkentse az ütközés kockázatát vagy hatásait.

Intelligens 3600 parkolókamera

Parkoljon magabiztosan. Az intelligens 3600 parkolókamera segítségével a kis helyen történő manőverezés is gyerekjáték. A 3600-os kilátással, valamint az elülső, a járdaszegélyre vagy a hátsó nézetre való fókuszálással még a legszűkebb városi utcák is könnyen járhatóak, parkolhatóak lesznek.1

ProPILOT

Aktiválja a ProPILOT fukcióit, hogy autója automatikusan kövesse az Ön elött haladó járművet egy előre beállított távolságban, a sáv megtartásával (akár enyhe kanyarban is). A ProPILOT a forgalom alapján akár meg is állítja az autót, majd ha a forgalom megindul ismét felveszi a sebességet 2 4

Intelligens sebességtartó automatika

Méri a távolságot az Ön előtt haladó járműtől, szabályozza a gyorsítást és a lassítást, hogy automatikusan tartsa a biztonságos követési távolságot a beállított sebességhatáron belül.1

Intelligens ráfutásos balesetmegelőző rendszer

A rendszer érzékeli az ugyanabban a sávban haladó jármű hirtelen lassulását. Hang- és vizuális jelzéssel figyelmezteti a vezetőt az ütközés veszélyére és a lassításra.

Intelligens távolsági fényszóró asszisztens

Automatikusan bekapcsolja a távolsági fényszórókat, amikor szüksége van rájuk, és tompított fényre kapcsol, amikor előttünk haladó vagy szemből érkező járművet észlel.1

Intelligens vészfékező rendszer

Automatikusan bekapcsolja a távolsági fényszórókat, amikor szüksége van rájuk, és tompított fényre kapcsol, amikor előttünk haladó vagy szemből érkező járművet észlel.1

Közúti jelzések felismerése

A forgalmi jelzőtáblák menet közbeni észlelésével naprakészen tájékoztatja Önt a legújabb sebességkorlátozásról is.1

Csatlakoztathatóság – Apple Carplay® és Android AutoTM 3

Csatlakoztassa telefonját és vezetés közben is hozzáférhet zenéihez, szöveges üzenetekhez és más kedvenc alkalmazásaihoz. A járművön belül Wi-Fi5 opcióval több eszközt is csatlakoztathat.

▂▂▂

AZ ELŐREGONDOLKODÁS HAJTJA

Fedezze fel a magabiztos teljesítményt lenyűgöző hatékonysággal! A Nissan Townstar gazdaságos benzinmotorja megfelel a legújabb Euro6D kibocsátási normáknak és az optimális üzemanyag-fogyasztás érdekében ECO üzemmód technológiával rendelkezik.

A benzin kényelme

Erőteljes gyorsulás, nagy teljesítmény a meredek dombok leküzdéséhez még teljesen felpakolt állapotban is. A Townstar hatékony benzinmotorja a teljes út alatt támogatja Önt. Élvezze az optimális hatékonyságot az ECO üzemmóddal ellátott 6 fokozatú kézi sebességváltónak köszönhetően.

Minden helyzethez illeszkedő méretek

Tágas belső tér, amely a családja minden igényének meg tud felelni, kívülről pedig elég kompakt ahhoz, hogy a városban vagy a szűk mellékutcában az utolsó helyre is kényelmesen le tudjon parkolni.

Formálható, sokoldalú belső tér

Hajtsa fel az üléseket és helyezze be a kerékpárját a legkisebb erőfeszítéssel vagy pakolja be a bőröndjeit egy nagy hétvégi kiránduláshoz. A Nissan Townstar utastere többféleképpen alakítható, hogy bármilyen kalandnak megfeleljen

CSOMAGTARTÓ ŰRTARTALOM FELHAJOTT ÜLÉSEKKEL

775 L

CSOMAGTARTÓ ŰRTARTALOM LEHAJTOTT ÜLÉSEKKEL

3500 L

MAXIMÁLIS RAOKDÓHOSSZ

1885 MM

▂▂▂

VÁLASSZON TARTOZÉKOT A TOWNSTARHOZ

Alakítsa a tartozékok6 segítségével a Townstarját olyanra, amellyel egyszerre megvédheti és személyre szabhatja autóját.

Krómozott visszapillantó tükör és ajtókilincs

Adjon különleges megjelenést gépkocsijának stílusos króm kiegészítőkkel!

Levehető vonóhorog

Vállalkozzon nagyobb kalandokra a családdal! Vigye magával a quadot, a lakókocsit vagy a csónakot is!

Tető keresztrudak

Növelje a szállítási kapacitást és készüljön fel minden helyzetre!

Tetőbox

Nyaralni megy? Költözik? Három méretben állnak rendelkezésre tetőboxok: 380 l, 480 l, 630 l
Kiválaszthatja az igényeinek legmegfelelőbbet

Kerékpártartó

Vigye magával kerékpárját anélkül, hogy a csomagjai számát csökkenteni kellene.

Csomagtértálca

Növelje a szállítási kapacitást és készüljön fel minden helyzetre!

Elválasztó rács

A biztonság és a kényelem érdekében, ha kutyákkal vagy más háziállatokkal utazna.

Gumi- és szövetszőnyeg

Napi használatra válassza a legjobb  megoldást autója belső terének védelmére. Kifejezetten a kültéri és nagy kosszal járó tevékenységekre tervezett vastag és ellenálló szőnyegek a belső borítás védelmére.

Csomagleszorító háló

Rögzítse biztonságosan a csomagtartóban lévő tárgyakat, hogy azok ne mozduljanak el és ne rongálják a belső teret.

▂▂▂

5 ÉV VAGY 160 000 KM GYÁRTÓI GARANCIA 7

A Nissan a Townstarra egész Európán belül 5 év vagy 160 000 km garanciát7 vállal.
Az itt látható képek és leírások tájékoztató jellegűek. Egyes esetekben a fényképeken nem a helyi piacon kínált járművek láthatók, és a képek nem egy konkrét modellt, felszereltségi szintet vagy ajánlatot ábrázolnak. A bemutatott felszereltségek előfordulhat, hogy nem, vagy nem alapfelszereltségként vagy csak extraként (felárért) állnak rendelkezésre.
5 ÉV GARANCIA NISSAN
Kombinált üzemanyag fogyasztás 6,6-7,7 l/100 km, CO2 kibocsátás kombinált ciklusban 150-174 g/km. Az adatok az uniós jogszabályoknak megfelelő laboratóriumi vizsgálatokból származnak, és a különböző járműtípusok közötti összehasonlításra szolgálnak. Az információk nem egy adott egyedi járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét. Az adatok nem feltétlenül tükrözik a valós vezetési eredményeket. Az opcionális felszerelések, a karbantartás, a vezetési magatartás és nem műszaki tényezők, mint például az időjárási körülmények befolyásolhatják a hivatalos eredményeket. A számadatokat az új, világszerte harmonizált könnyűgépjárművek tesztelési eljárás (WLTP) tesztciklusa alapján határozták meg.

1 Nem szabad kizárólag a járművezető kényelmi funkcióira hagyatkoznia. Előfordulhat, hogy az egyes funkciók nem minden esetben és nem minden körülmények között működnek. Sebesség és egyéb korlátozások érvényesek. A Nissan technológiákkal kapcsolatos feltételekért forduljon Nissan márkakereskedésünkhöz vagy a www.nissan.hu címre.

2 A ProPILOT korlátozott számú járművön érhető el. A ProPILOT egy fejlett vezetőtámogató technológia, de nem képes megelőzni az ütközéseket. A ProPILOT-ot kizárólag „szem az úton, kéz a kormányon” fajta vezetésnél, autópályákon történő közlekedéshez ajánlott. A Navi-Link támogatja a közlekedési táblák felismerését, amely nem minden körülmények között képes felismerni és leolvasni az összes közlekedési táblát. A járművezetőnek figyelnie kell az összes közlekedési táblát és be kell tartania a közlekedési szabályokat. A járművezető felelőssége, hogy éber maradjon, biztonságosan vezessen, és mindig uralja a járművet. A részletekért kérjük, olvassa el a használati útmutatót.

4 Az Apple CarPlay és az Android Auto modelltől és/vagy kategóriától függően ingyenesen elérhető. További információkért forduljon Nissan márkakereskedésünkhöz.

5 A fedélzeti WiFi mindig előfizetéses, fizetős szolgáltatás. További információért forduljon Nissan márkakereskedésünkhöz.

6 A feltüntetett tartozékok csak a kiválasztott típusoknál alapfelszereltség és/vagy opcionálisak. További költségek merülhetnek fel.

7 5 év vagy 160 000 km, amelyik hamarabb bekövetkezik. További részletekért forduljon márkakereskedésünkhöz vagy olvassa el a garanciafüzetet.

Árak és felszereltség

Tekintse meg az árakat és a felszereltségeket!

Technikai adatok

Tekintse meg a jármű technikai adatait!

Jelentkezés teszvezetésre

Szívesen kipróbálná a járművet?

Ajánlatkérés

Felkeltettük az érdeklődését?