NAVARA

IGÁSLÓ ÚRIEMBER KÖNTÖSBEN

Akciósan már

10 408 000 Ft-tól

A Nissan Navarában az erő találkozik az intelligenciával. Ezzel a páratlan pickuppal Ön készen állhat bármire az erőteljes, robosztus külső és csúcstechnológiájú beltér által kínált kapcsolattartási lehetőségekkel és kényelemmel.

 

5evgarancia_300

Bemutató

14 MILLIÓ PICKUP-TULAJDONOS osztozik, és járja saját útjait A VILÁG 180 ORSZÁGÁBAN
14 MILLIÓ PICKUP-TULAJDONOS osztozik, és járja saját útjait A VILÁG 180 ORSZÁGÁBAN

80 ÉV TAPASZTALAT

A kemény, agilis és stílusos új Nissan NAVARA 4×4 a Nissan pickupok 1935 óta íródó történetének legújabb állomása. Az idők során számos úttörő jelentőségű fejlesztést végeztünk: 1977-ben a közepes méretű pickupunkban mutatkozott be a King Cab változat, 2005-ben bevezettük a C-csatornás rögzítőrendszert, most pedig első alkalommal használunk egy egytonnás teherbírású pickupon több lengőkaros, tekercsrugós hátsó felfüggesztést. Örökségünkön immár 14 MILLIÓ PICKUP-TULAJDONOS osztozik, és járja saját útjait A VILÁG 180 ORSZÁGÁBAN – mi azonban nem állunk meg itt. Ahol kaland van a láthatáron, ott a Nissan az élen jár.

 


 

BEMUTATKOZIK A VADONATÚJ NISSAN NAVARA!
BEMUTATKOZIK A VADONATÚJ NISSAN NAVARA!

AZ ÚJ NISSAN NAVARA!

Mindig is erős és megbízható pickupokat gyártottunk, és folyamatos innovációkkal elégítettük ki vásárlóink igényeit. Teljes egészében zártszelvényből készült vázával, 4X4 meghajtásával, erős 2,3 literes, 190 LE teljesítményű biturbó vagy 160 lóerős egyturbós, több millió kilométeren át bizonyított dízelmotorjával az új Nissan NAVARA hozza a Nissan pickupoktól elvárt teljesítményt és kategóriájában kiemelkedő üzemanyag fogyasztást. A 6,4 literes átlagos üzemanyag-fogyasztásnak köszönhetően mindig mozgásban maradhat, akár közúton, akár terepen jár – az 5 évre vagy 160 000 km-re* szóló gyártói garancia mellett pedig biztos lehet benne, hogy ezt az ígéretünket hosszú évekig be is tartjuk. Fedezze fel az új Nissan Navara-élményt: az erőteljes, magabiztos vezetést kiemelkedő kényelemmel párosítva!

 

*amelyik hamarabb bekövetkezik

 


 

A PICKUP, AMINEK MINDEN EGYES ALKATRÉSZÉBEN MEGBÍZHAT!
A PICKUP, AMINEK MINDEN EGYES ALKATRÉSZÉBEN MEGBÍZHAT!

A PICKUP, AMINEK MINDEN EGYES ALKATRÉSZÉBEN MEGBÍZHAT!

Az új Nissan NAVARA 4×4 létraalváza teljes egészében zártszelvényből készült, míg néhány más gyártó pickupjai C-szelvényekből összeállított alvázat használnak. Az egytonnás pickupok európai piacán egyedülálló a többlengőkaros, tekercsrugós hátsó felfüggesztés is. Ez úgy biztosít simább futást és jobb menettulajdonságokat, hogy nem csökkenti a teherbírást.

ZÁRTSZELVÉNYBŐL KÉSZÜLT ALVÁZ. MINDENRE KÉPES. Akár 3,5 tonnát is vontathat, a platón 1 tonnás terhet szállíthat, és minden terepen élvezheti a kiemelkedő teljesítményt. Az új Nissan NAVARA teljes egészében zártszelvényből készült létraalváza edzett, nagy szilárdságú acélból készül a jobb szerkezeti és torziós merevség érdekében.

 


 


KAPASZKODIK, KÚSZIK ÉS MINDENHOL UTAT TALÁL

Járjon akár sártengerben vagy a betondzsungelben, az új Nissan NAVARA mindenhol elemében van. Háromféle üzemmód közül választhat – a 4WD High üzemmód a könnyebb terepekre, a 4WD Low a nehezebb terepeken, homokban, hóban, mély sárban való használatra, míg a 2WD üzemmód az aszfaltozott utakon való közlekedésre alkalmas. A visszagurulás-gátlóval és lejtmenet-vezérlőrendszerrel felszerelt pickup minden helyzetre készen áll – az elektronikusan szabályozott részlegesen önzáró differenciálmű pedig kiváló tapadást biztosít még 2WD módban, normál gumiabroncsokkal is.

 

Emelkedőkkel tűzdelt terepre készül? Mostantól nincs félnivalója: teljes magabiztossággal, biztonságosan veheti az akadályokat. Az emelkedőkön való induláskor a visszagurulás-gátló akadályozza meg a hátragurulást. A lejtmenet-vezérlőrendszer pedig a biztonságosabb ereszkedés érdekében lejtmenetben segít állandó sebességet tartani és fékezni.

KAPASZKODIK, KÚSZIK, ÉS MINDENHOL UTAT TALÁL!
KAPASZKODIK, KÚSZIK, ÉS MINDENHOL UTAT TALÁL!

 


 

FALJA A KILOMÉTEREKET!

 

Kívülről nézve egy négykerékmeghajtású pickup. Belülről azonban már inkább egy prémium crossovert idéz. Vessen egy pillantást a műszerfal ergonomikus kialakítására és kiváló minőségű anyagaira. Lazítson az űrkutatás eredményei által inspirált deréktámaszos ülésekben, állítsa be az automata légkondicionálót, és induljon útnak – a többlengőkaros, tekercsrugós hátsó felfüggesztés minden terepen gondoskodik kényelméről. Ez a pickup több mint munkaeszköz: kellemessé teszi az utazást nap, mint nap.

2,3 literes, töltőlevegő-hűtővel. A 2,3 literes, töltőlevegő-hűtővel ellátott dízelmotor akár 24%-os üzemanyag-megtakarítás mellett is nagyobb teljesítmény és nyomaték leadására képes új, továbbfejlesztett 190 lóerős, biturbó dízelmotor a 6 fokozatú kézi vagy a 7 fokozatú automata sebességváltóval kategóriájában kiemelkedő gyorsulása mellett gazdaságosabb működést is kínál.

FALJA A KILOMÉTEREKET!
FALJA A KILOMÉTEREKET!

 


 

LENYŰGÖZŐ VONTATÁSI TELJESÍTMÉNY

Természetesen viheti a hajót is. A NAVARA-nak a vérében van a vontatás, kezdve a teljes hosszúságú, teljes egészében zártszelvényből készült létraalvázzal. Ha ehhez hozzávesszük az olyan, nagy teljesítményű összetevőket, mint a fékerő-átvitel és a hűtőrendszerek, a figyelemreméltó teljesítményt és az alacsony fordulatszámon elérhető nyomatékot, igazán lenyűgöző vontatási teljesítményt kapunk. Minden 4WD modell 3,5 tonna vontatására képes.

LENYŰGÖZŐ VONTATÁSI TELJESÍTMÉNY.
LENYŰGÖZŐ VONTATÁSI TELJESÍTMÉNY.

 


 

PAKOLJON FEL A LEGSOKOLDALÚBB PICKUP-PLATÓRA!
PAKOLJON FEL A LEGSOKOLDALÚBB PICKUP-PLATÓRA!

PAKOLJON FEL A LEGSOKOLDALÚBB PICKUP-PLATÓRA!

Az új Nissan NAVARA-t kemény feladatokra és komoly terhelésekre tervezték, 1 tonnás terhelhetőséggel és 3,5 tonnás vontatási teljesítménnyel. A megszokottnál könnyebb csomagtérajtó segíti a fel- és lerakodást. A rakomány biztonságos rögzítése is gyerekjáték a Nissan forradalmi C-csatornás rögzítési rendszerének köszönhetően. A platón és annak oldalfalain kialakított speciális sínekben mozgatható lekötési pontok tetszőleges pozícióban rögzíthetők, így tetszőleges méretű és alakú rakomány rögzíthető.

 


 

PAKOLJON FEL A LEGSOKOLDALÚBB PICKUP-PLATÓRA!
PAKOLJON FEL A LEGSOKOLDALÚBB PICKUP-PLATÓRA!

PAKOLJON FEL. REJTSE EL. RÖGZÍTSE. ÉS CSAK ÉLVEZZE AZ UTAZÁST!

A gondosan megtervezett, rugalmas utastér számos okosan elhelyezett tárolója mind a munka, mind a szabadidő során jól jön. Holmijait elhelyezheti a hátsó utasülések alatt, az oldalajtók zsebeiben, a tágas kesztyűtartóban és a méretes középkonzolban is. Megszomjazott? Pohártartókból sincs hiány: többek között az első ülések mellett és még az első és hátsó ajtózsebekben is található belőlük.

 


 

ELSŐ OSZTÁLYÚ KÉNYELEM MINDENNAP
ELSŐ OSZTÁLYÚ KÉNYELEM MINDENNAP

ELSŐ OSZTÁLYÚ KÉNYELEM MINDENNAP

Az új NAVARA-ban minden ülés kiemelkedően kényelmes és tágas. Az űrhajósok ülőhelyei által inspirált, „zéró gravitációs”, a vérkeringést élénkítő első ülésekben természetes pózban ülve a hosszú utak is kevésbé kimerítőek. A kétzónás automata légkondicionálónak köszönhetően mindenki beállíthatja a számára ideális hőfokot, a kerek oldalsó szellőzőkkel pedig pontosan a kívánt helyre irányítható a légáramlás még hátul is, mivel a hátsó utasok saját szellőzőkkel rendelkeznek.

 


 


VEGYE BIRTOKBA BIRODALMÁT!

Az autó minden kezelőszervét pontosan úgy helyeztük el, hogy Ön a lehető legkönnyebben állíthassa be az utastér minden funkcióját. A nyomógombos gyújtáskapcsolóval ellátott Nissan intelligens kulccsal az ajtók nyitásához és zárásához, valamint a motor indításához elő sem kell vennie kulcsát. A megrendelhető sportos, bőrrel bevont kormánykerék gombjaival kezét végig a kormányon tartva kezelheti a sebességtartó automatikát és a hangrendszert. A Bluetooth mobiltelefon-kihangosító rendszer segítségével pedig egyszerűen lebonyolíthatja kimenő és bejövő hívásait.

VEGYE BIRTOKBA BIRODALMÁT!
VEGYE BIRTOKBA BIRODALMÁT!

 


 

TOVÁBBFEJLESZTETT VEZETÉSTÁMOGÍTÓ KIJELZŐ

Amikor ennyi mindenre kell figyelni, könnyű megfeledkezni a legfontosabbról, azaz a vezetésről. A közvetlenül ÖN előtt elhelyezett, többek között a fogyasztási adatokat és utcaszintű navigációt is megjelenítő, fejlett vezetéstámogató kijelzőnek köszönhetően csak a lehető legkisebb időre kell levennie a szemét az úttestről. Így arra koncentrálhat, ami igazán fontos.

INNOVÁCIÓ KÖZVETLENÜL ÖN ELŐTT
INNOVÁCIÓ KÖZVETLENÜL ÖN ELŐTT

 


 

NISSAN CONNECT. SAJÁT DIGITÁLIS VILÁGA AZ AUTÓBAN IS.

A NissanConnect rendszernek köszönhetően az új Nissan Navara okostelefonja legjobb barátja lesz, így nem kell többé attól félnie, hogy utazás közben lemarad valamiről. Mostantól saját válogatású zenéi, a Facebook-eseményei, a legújabb tweetek, a TripAdvisor tippjei és sok más szolgáltatás is elkísérheti Önt útjára okostelefonja és a műszerfalon elhelyezett, 7 hüvelykes színes érintőképernyő zökkenőmentes együttműködésének köszönhetően. És ez még nem minden: az alkalmazások alapcsomagja az első három évben ingyenes. A Nissan navigációs rendszere által kínált hangfelismeréssel, hangvezérelt üzenetírással, Bluetooth-kihangosítással, zenestreamelési funkcióval, valamint iPod-/USB-bemenetével mindig kapcsolatban maradhat a világgal.

 

* A vezetés komoly odafigyelést igényel. Ezért csak akkor használja a NissanConnect szolgáltatásait, ha azt az adott körülmények között biztonságosan teheti. Egyes alkalmazások megjelenési ideje késhet. A szolgáltatások használatához NissanConnect-előfizetés szükséges. A szolgáltatások és alkalmazások csak bizonyos európai piacokon és bizonyos Nissan modellekben érhetők el. A szolgáltatásokat és alkalmazásokat esetenként a Nissan hatáskörén kívül eső harmadik fél biztosíthatja, így azok előzetes értesítés vagy a Nissan vagy képviselőjének felelőssége nélkül változhatnak (ideértve – korlátozás nélkül – a harmadik fél által megszüntetett/szüneteltetett szolgáltatásokat). Egyes távoli funkciókhoz olyan kompatibilis telefonkészülékre vagy eszközre lehet szükség, mely nem tartozéka a járműnek. A mobilszolgáltatók szolgáltatásai a Nissan hatáskörén kívül esnek. A mobiltelefon-szolgáltatás nem érhető el mindenhol. A szolgáltatás igénybevételekor a szolgáltató roamingdíjat és/vagy adathasználati díjat számíthat fel. A Nissan nem vállal felelősséget a berendezéseknek a szolgáltatások folyamatos használata érdekében esetlegesen szükségessé váló cseréjéért vagy frissítéséért, illetve az esetlegesen felmerülő járulékos költségekért.

NissanConnect
NissanConnect

 


 

 

VEGYE KÖRÜL MAGÁT MAGABIZTOSSÁGGAL.
VEGYE KÖRÜL MAGÁT MAGABIZTOSSÁGGAL

NISSAN AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS

Képzelje csak el, milyen lenne, ha minden egyes pillanatban tökéletes magabiztossággal vezethetné autóját. A Nissan Aktív Biztonsági Pajzs koncepciója a biztonság olyan átfogó megközelítését jelenti, amely minden általunk készített autó tervezését és fejlesztését áthatja. Az itt bemutatott technológiák csak kis részét képezik annak a számtalan innovációnak, amelyek az Új Nissan Navara-ban az Ön és utasai biztonságát szolgálják! E technológiák három fő területre összpontosítanak: az autó rendszereinek és környezetének állandó figyelésére, a váratlan helyzetek kezelésének támogatására, valamint az Ön és utasai védelmére az esetleges balesetek esetén.

 

Kipörgésgátló rendszer (TCS). A kipörgésgátló rendszer jobb tapadást biztosít az úton. Érzékeli azt, ha a hajtott kerék kezd megcsúszni, és a tapadás visszaállítása érdekében csökkenti a kerékre jutó motorteljesítményt vagy fékezi azt.

 

Zónákra osztott karosszéria. A Nissan zónákra osztott karosszériakoncepciója segít elnyelni az ütközési energiát és védelmet nyújt az utastér számára egy esetleges ütközés során. Kereszttagokkal és megerősítő elemekkel ellátott, nagy szilárdságú kabinszerkezetet, első és hátsó gyűrődőzónákat és energiaelnyelő kormányoszlopot alkalmaz.

 

Blokkolásgátló fékrendszer (ABS). Az ABS megakadályozza a kerekek megállását erős fékezésnél, így az autó gyorsabban megáll, és fékezés közben is kormányozható marad.

 

Elektronikus fékerő elosztás (EBD). Az elektronikus fékerőelosztó automatikusan megnöveli a hátsó kerekekre

 

Vészfékező rendszer (FEB). Az első lökhárítóba épített radar méri az autó és az előtte haladó jármű távolságát. Ütközésveszély esetén vizuális és hangjelzéssel figyelmezteti a vezetőt. Ha pedig a vezető nem fékez eléggé, az autó automatikusan növeli a fékerőt a baleset elkerülése érdekében. A rendszer a teljes sebességtartományban működik, 30 km/óra sebesség alatt pedig garantáltan elkerüli az ütközést.

 

7 légzsák az alapfelszereltségben. Vezető- és utasoldali légzsák elöl, két oldallégzsák az első ülésekben, két oldalsó függönylégzsák a tetőben és térdlégzsák a vezetőülésnél.

 

360 fokos parkolókamera. Az autón elhelyezett négy kamera virtuális, 360 fokos felülnézeti képet jelenít meg az autóról, ráadásul választhatja a képernyő osztott nézetét is, amikor a felülnézeti kép mellett megjelenítheti az elülső, hátsó vagy oldalsó kamerák képét is. A 10 km/órás sebességig működő rendszer segít elkerülni az akadályokat a terepen és közúton végzett kis sebességű manőverezés során.

 

Dinamikus menetstabilizáló rendszer (VDC). A dinamikus menetstabilizáló rendszer figyeli a kormányzást, a fékezést és a jármű stabilitását, és a motorteljesítmény csökkentésével, illetve a megfelelő kerekek fékezésével biztosítja, hogy az autó a vezető által kívánt pályán maradjon.

 

Elektronikus, részlegesen önzáró differenciálmű (eLSD). Alacsony tapadású útfelületen (hóban, sárban, földutakon, emelkedőkön, lejtőkön stb.) a jármű érzékeli, ha egyik kereke megcsúszik, és a kereket a fékek használatával automatikusan lassítva visszaállítja a tapadást, hogy Ön biztonságban folytathassa útját. A rendszer mind a 4 keréken működik.

 


 

NAGYOBB MUNKABÍRÁS, HOSSZABB ÉLETTARTAM
NAGYOBB MUNKABÍRÁS, HOSSZABB ÉLETTARTAM

NAGYOBB MUNKABÍRÁS, HOSSZABB ÉLETTARTAM

A sokéves kemény munkára tervezett NAVARA az igazi profik pickupja. Minél jobban hajtja, annál jobban húz – egészen 3,5 tonnáig bármilyen körülmények között. Ennél a kemény és kitartó munkára tervezett járműnél nehéz lesz megbízhatóbb partnert találnia. A Nissan legújabb technológiáival felvértezett munkaeszköze a legjobb referenciákkal rendelkezik.

 

Az új Nissan NAVARA számos változata közül minden célra találhat megfelelőt. A fülkés alvázakat saját igényeire szabhatja – például elláthatja billenőplatóval –, a King Cab változatok ideális szállítóeszközök, a Double Cab változatok pedig az utasszállításban lesznek megbízható partnerei.

 


 

 

Videók

Árak és felszereltség

Tekintse meg az árakat és a felszereltségeket!

Technikai adatok

Tekintse meg a jármű technikai adatait!

Jelentkezés teszvezetésre

Szívesen kipróbálná a járművet?

Ajánlatkérés

Felkeltettük az érdeklődését?