MICRA

VÁROSI AUTÓ TELE CSÚCSTECHNOLÓGIÁVAL

Tervezése és mérnöki megoldásai szakítanak a hagyományokkal. A NISSAN MICRA több, mint egy autó. Egyénisége van, csakúgy, mint Önnek.

Nissan Micra kombinált üzemanyag fogyasztás: 5,4 – 6,4 l/ km, CO2 kibocsátás: 123 – 146 g/km.

Bemutató

 

uj-nissan-micra-01

JÁTSSZON A SAJÁT SZABÁLYAI SZERINT

Kifejező formatervével, vidám megjelenésével, kategóriaelső technológiai megoldásaival, kezességével és kényelmével a NISSAN MICRA ötödik generációja igazán lenyűgöző élmény kínál.

 


 

uj-nissan-micra-sportos-02

SPORTOS VONALAK

Dinamikus arányok, ugrásra kész kiállás: Minden részletében VADONATÚJ NISSAN MICRA formatervét sportautók ihlették. Prémium kategóriás részletmegoldásokkal – rejtett ajtókilincsek, tetőspoiler, LED-es menetfény m– kifejező megjelenés, amiből csábító színek hozzák ki a legtöbbet.

 


 

uj-nissan-micra-mutassa-meg-03

MUTASSA MEG MAGÁT – TÖBB, MINT SZÁZFÉLE LEHETSÉGES KONFIGURÁCIÓ

Igazítsa kívül-belül saját ízléséhez. Mutassa meg magát bátran a külső és belső színek és témák, valamint a különböző díszítő és kontrasztelemek és keréktárcsák elképesztően gazdag választékának segítségével Tízféle különleges külső fényezést, illetve négyféle beltéri színt választhat, melyek három különböző, élénk belső kárpitozási opcióval és három lenyűgöző stíluscsomaggal érkeznek.

 


 


TEGYE OTHONOSSÁ

A VADONATÚJ NISSAN MICRA belső terét minden részletre kiterjedő figyelemmel alakítottuk olyanra, hogy öröm legyen vele az úton töltött idő. Harmonikus formájú, puha tapintású anyagokkal burkolt, vízszintes kialakítású műszerfalával, prémium kiegészítőivel és a színezett díszítőelemek egyedi választékával a kényelmet és a stílust ötvöző, inspiráló légkört teremt.

 

 

uj-nissan-micra-otthonos-04

 


 

MAGABIZTOS FELLÉPÉS

Képzeljen el egy merészebb életmódot – örömtelibb, magabiztosabb autózással, folyamatosan kapcsolatban az Önt körülvevő világgal. Ez inspirálta a Nissan Intelligens Mobilitás koncepcióját. Az autó környezetét és a forgalmat is folyamatosan szemmel tartó, szükség esetén akár beavatkozni is képes intelligens rendszereknek köszönhetően a VADONATÚJ NISSAN MICRÁBAN tökéletes magabiztos lehet. És ha nagyobb biztonságban érzi magát a kormány mögött, a vezetés élményét is még inkább átélheti. olyan technológiai megoldásokkal érkezik, mint a Közúti jelzéseket felismerő rendszer, Fényszóró asszisztens, Holttérfigyelés és a Visszagurulás-gátló.

 

PARKOLÓKAMERA A négy kamerával működő 360 fokos parkolókamerarendszer autójának virtuális felülnézeti képével és hangjelzésekkel figyelmeztet mozgó tárgyak vagy gyalogosok észlelése esetén, ami megkönnyíti és biztonságosabbá is teszi a parkolást.

INTELLIGENS VÉSZFÉKEZÉSI RENDSZER A továbbfejlesztett rendszer folyamatosan figyeli az autó útjába kerülő tárgyakat és gyalogosokat, és figyelmeztető jelzést ad, illetve enyhén fékezni kezd, ha bármilyen veszélyt észlel.

SÁVELHAGYÁS-JELZÉS ÉS -MEGELŐZÉS Ez a technológia vizuális és hangjelzésekkel is figyelmeztet, illetve kisebb kormánykorrekciókkal és enyhe fékezéssel vissza is tereli az autót saját sávjába, ha irányjelzés nélküli sávváltást észlel.

uj-nissan-micra-magabiztos-fellepes-06


 


 

TECHNOLÓGIA, AMI FELTÖLT

A VADONATÚJ NISSAN MICRA vezetése az exkluzív, teljesen új fejlesztésű BOSE PERSONAL hangrendszernek és kategóriaelső technológiai megoldásainak köszönhetően kifejezetten lelkesítő élmény. Így minden egyes utazás vidám élménnyé válik.

 

BOSE PERSONAL AUDIO RENDSZER. Hat beépített hangszórójával – melyek közül kettőt a vezetőülés fejtámlájában helyeztek el – az exkluzív BOSE PERSONAL audiorendszer 360 fokos térhatású, teljes belemerülést ígérő zenehallgatást tesz lehetővé.

VEZETÉSTÁMOGATÓ KIJELZŐ. Navigáció, hívásazonosítás, az épp hallgatott zenével kapcsolatos információk, biztonsági rendszerek állapota: ezek mind szem előtt vannak a Nissan legújabb, 5 colos TFT kijelzőjén.

ZENESZÁM-KIJELZÉS. Kedvenc zenéihez, üzeneteihez és alkalmazásaihoz az Apple CarPlay* rendszerén keresztül férhet hozzá. Csak csatlakoztassa a telefonját, és már kezdheti is. * a hálózati szolgáltatás csak arra alkalmas okostelefonokkal használható. A CarPlay rendszer a későbbiekben lesz elérhető.

NISSANCONNECT. Intelligens és könnyen használható: az audio- és navigációs rendszer, a telefon és az autós alkalmazások összes adata élőben, egy helyen látható a 7 colos, tükröződésmentes érintőképernyőn.

uj-nissan-micra-technologia-ami-feltolt-07


 


 

 

 

uj-nissan-micra-kapj-el-ha-tudsz-08

 

KAPJ EL, HA TUDSZ. FÜRGESÉG ÉS MAGABIZTOSSÁG

Mozgékony, magabiztos vezethetőség: A VADONATÚJ NISSAN MICRA egyedülállóan ötvözi a jó manőverezhetőséget az egyenletes futással. A merevebb karosszéria, a talajhoz közeli súlypont és a Nissan Menetdinamikai Rendszer technológiái biztosítják az élénk kormányreakcióit és dinamikus mozgását, a pörgős, de takarékos motorokkal pedig biztonságosan élhető át az azonnali gyorsulás élménye. Kompromisszumok nélkül ötvözi a teljesítményt és a hatékonyságot. Akár benzines, akár dízelmotort választ, a VADONATÚJ NISSAN MICRA garantálja az azonnali gyorsulást és a fokozottan üzemanyag-takarékos teljesítményt a Stop/Start technológiának köszönhetően.

 


 

Videók

Árak és felszereltség

Tekintse meg az árakat és a felszereltségeket!

Technikai adatok

Tekintse meg a jármű technikai adatait!

Jelentkezés teszvezetésre

Szívesen kipróbálná a járművet?

Ajánlatkérés

Felkeltettük az érdeklődését?