e-NV200 furgon

VILLANYOZZA FEL VÁLLALKOZÁSÁT

Akciósan már

13 878 000 Ft-tól

Az NV200 és LEAF ötvözésével alkottuk meg teljesen elektromos haszongépjárművünket, az e-NV200-at. Merjen nagyot lépni és váltson elektromosra!

Bemutató

KÉSZÜLJÖN! ELEKTROMOSRA VÁLTUNK!
KÉSZÜLJÖN! ELEKTROMOSRA VÁLTUNK!

KÉSZEN ÁLL VÁLLALKOZÁSA MEGVÁLTOZTATÁSÁRA?

KÉSZÜLJÖN! ELEKTROMOSRA VÁLTUNK! A díjnyertes NV200 és a 100%-ban elektromos LEAF modellek kombinációja áttörő és innovatív előnyöket nyújthat vállalkozása számára. Az e-NV200 és a Nissan LEAF ugyanis ugyanazon technológiát használja. Már az első pillanattól megéri, hiszen a 100% elektromosság egy teljesen új lehetőséget kínál a fenntartási költségek jelentős csökkentésére, miközben azonnal egy új, környezetbarát és fenntartható irányba indítja el vállalkozását. Az e-NV200 modellel egy új korszakot nyit meg cége számára. Munkája már soha nem lesz a régi.

 


 

CSÖKKENTSE KIADÁSAIT. NÖVELJE HATÉKONYSÁGÁT.
CSÖKKENTSE KIADÁSAIT. NÖVELJE HATÉKONYSÁGÁT.

CSÖKKENTSE KIADÁSAIT. NÖVELJE HATÉKONYSÁGÁT.

Képzelje el, hogy többé már soha nem kell pénzt kiadnia üzemanyagra, olajcserére és a sebességváltómű szervizelésére. Ez történik, ha az e-NV200 modell 100% elektromosságát választja. Az alacsonyabb fenntartási költségek miatti megtakarítások mellett pedig időt is spórolhat, hiszen a karbantartáshoz sokkal kevesebb üzemen kívül töltött időre van szükség. A legjobb az egészben, hogy jelenleg ez a hihetetlenül költséghatékony jármű egyike a leginkább környezetbarát sorozatgyártású furgonoknak a piacon.

 

ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉGEKET TEREMT. Mivel az e-NV200 egy zéró emissziós jármű motorzaj nélkül, csendben szállíthat éjszaka a lakott, fedett és védett területeken is. Nincs több zaj és CO2-szennyezés az Ön és ügyfelei munkakörnyezetében.

 


 

DOLGOZZON A 100% ELEKTROMOSSÁG EREJÉVEL!
DOLGOZZON A 100% ELEKTROMOSSÁG EREJÉVEL!

DOLGOZZON A 100% ELEKTROMOSSÁG EREJÉVEL!

Kezdje a napot teljes feltöltéssel, hogy 170 km (NEDC)* hatótávolság álljon rendelkezésére a leszállításokhoz, felvételekhez, találkozókhoz és kiszállításokhoz. A Nissan e-NV200 4 töltési módot kínál: kb. 30 perc alatt feltöltheti a járművet egy villámtöltővel**, 4*** vagy 8 óra alatt egy fali egységgel, és bármely szokásos otthoni csatlakozóval**** vagy munkahelyén 12 óra alatt az EVSE-kábellel: csak ki kell választania a legkényelmesebb lehetőséget. Az e-NV200 modell kialakításának köszönhetően a regeneratív fékrendszerrel segít a legtöbbet kihozni minden feltöltésből azáltal, hogy visszatáplálja az energiát az akkumulátorba, ha az autó lejtőn lefelé gurul, Ön lassít vagy fékez. Ez a városi araszolás előnye.

*163 km a Furgon és 170 km a Kombi esetén. **0-80% töltés az 50kW-os egyenáramú gyorstöltő használatával. Jelenleg korlátozott számú gyorstöltő állomás üzemel. A Nissan tárgyalásokat folytat magáncégekkel és önkormányzatokkal az elektromos járművekhez szükséges töltő infrastruktúra fejlesztéséről. ***Az opcionális 6,6 kW-os fedélzeti töltő használata esetén. ****Különálló vezeték alkalmazása ajánlott fali csatlakozóhoz.

 

2 TOVÁBBI VEZETÉSI MÓD A HATÉKONYSÁGÉRT. Az Eco üzemmód automatikusan szabályozza a gyorsulási reakciót és a légkondicionáló rendszert az energiafelhasználás minimalizálására. Ezt az energiát hasznosíthatja. A B-üzemmód az Eco üzemmód használatától függetlenül aktiválható. A B-üzemmód növeli a regeneratív fékrendszer erejét. Úgy működik, mint a motorfék a dízeles vagy benzines furgonok esetén.

 

 


 


JOBB VEZETHETŐSÉG, JOBB MUNKANAP

Semmi nem hasonlítható az elektromos jármű vezetéséhez, a csendes suhanás érzéséhez motorzaj és rezgések nélkül. Mindezt kiegészítettük egy vezetőközpontú utastérrel, amely az elektromos CDV szegmens egyik legnagyobb lábterét* és magas, a teherautók kialakításához hasonló ülést kínál a jobb kilátás érdekében, így a sofőr minden bizonnyal boldogabb, kevésbé kimerült és magabiztosabb lesz. Ehhez társul az automata sebességváltó, amely tovább fokozza a vezetési élményt. A kivételesen dinamikus kezelhetőség (amely az alacsony tömegközéppontnak és a 15”-os keréktárcsáknak köszönhető), a gyors és zökkenőmentes gyorsulást biztosító azonnali EV-nyomaték, valamint a könnyű manőverezésért felelős szűk fordulókörsugár (11,13 m) révén az e-NV200 a legjobb csapattaggá válhat munkahelyén. A tolatókamera csábítóbbá teszi a szűk parkolóhelyeket is. Az elérhető funkció nemcsak képet ad az autó mögötti területről, hanem segédvonalakkal is kiegészíti azt, hogy pontosan oda parkolhasson, ahova szeretne.

JOBB VEZETHETŐSÉG, JOBB MUNKANAP.
JOBB VEZETHETŐSÉG, JOBB MUNKANAP.

 


 

DOLGOZZON KÉNYELMES KÖRNYEZETBEN!

A már megszokott prémium kényelmi szolgáltatások, mint az intelligens kulcs, a légkondicionáló és néhány további új megoldás már az alapfelszereltség része. Például előre beállíthatja az utastérben a fűtést vagy a hűtést, így azonnal kényelemben érezheti magát, amint beül az autóba. Emellett a bőr kormánykerék és a fűtött első ülések is az Ön kényelmét szolgálják.

DOLGOZZON KÉNYELMES KÖRNYEZETBEN!
DOLGOZZON KÉNYELMES KÖRNYEZETBEN!

 


 

MOBIL IRODA, AMELYET BÁRHOVÁ MAGÁVAL VIHET

Az e-NV200 meglepően magas felszereltségi szintet kínál. Belső terét a menet közben dolgozó sofőrök inspirálták. Az utastér egy könnyen használható munkaállomássá alakítható nagyméretű, állítható ülésekkel és változatos tárolási lehetőségekkel. A NissanConnect navigációval, kihangosítással és Bluetooth® audiorendszerrel pedig irodáját is a keze ügyében tudhatja.

A középkonzol elég nagy egy laptop elhelyezéséhez, sőt kialakításának köszönhetően iratok tárolására is alkalmas. Az utasülések háttámláját lehajtva szilárd, kényelmes és egyenletes írófelületet kap. Az energiafeltöltésről a 12V-os tápegység és USB csatlakozás gondoskodik.

MOBIL IRODA, AMELYET BÁRHOVÁ MAGÁVAL VIHET.
MOBIL IRODA, AMELYET BÁRHOVÁ MAGÁVAL VIHET

 


 

A RAKTÉRKAPACITÁS ÉS A SOKOLDALÚSÁG TÖKÉLETES TALÁLKOZÁSA.
A RAKTÉRKAPACITÁS ÉS A SOKOLDALÚSÁG TÖKÉLETES TALÁLKOZÁSA

A RAKTÉRKAPACITÁS ÉS A SOKOLDALÚSÁG TÖKÉLETES TALÁLKOZÁSA

Az e-NV200 kialakításának köszönhetően számos szükségletet kielégít. Válasszon 2 modell közül, melyek sokoldalú belső térrel rendelkeznek, lehetővé téve a tartók, tárolók és ülések konfigurálását a személyre szabott kialakításért. Választhat panelekkel felszerelt szétnyíló ajtót vagy csomagtérajtót. Emellett a kivételesen alacsony, 524 mm-es hátsó rakodási magasságnak köszönhetően könnyű a bepakolás.

 

e-NV 200 KOMBI.  A Kombi modellben akár öt ember is kényelmesen elfér 2,3 köbméter rakodótér mellett. A kettős tolóajtók és a felfelé nyíló hátsó ajtó könnyű beszállást/kiszállást és bepakolást biztosít, az új sokoldalú hétüléses változata pedig kellő rugalmasságot biztosít, hogy utasokat, csomagokat vagy mindkettőt szállítson. A második és a harmadik üléssor teljesen előredönthető a tágas rakodótér érdekében.

 

e-NV200 FURGON. A maximális rakodótérért az e-NV200 kategóriaelső* rakodótérfogatot biztosít, amely 770 kg rakományt képes befogadni, akkumulátora pedig tökéletesen integrálva van a padlólemezbe, azaz egyetlen centimétert sem foglal a hasznos raktérből. A 60:40 arányban osztott hátsó ajtó megkönnyíti a be- és kipakolást.

 

*elektromos CDV-szegmens

 

 


 

 

A NISSAN E-NV200 A KÖVETKEZŐKET KÍNÁLJA:

A Nissan 5 év vagy 100 000 km* garanciát kínál minden elektromos autó specifikus alkatrészre, és 3 év vagy 100 000 km* garanciát minden normál alkatrészre. 12 év átrozsdásodás elleni garancia. A Nissan e-NV200 litium-ion akkumulátorára vonatkozó garancia védelmet nyújt a kapacitáscsökkenés ellen is: garanciát vállalunk arra, hogy 5 év vagy 100 000 km* előtt az akkumulátor kapacitása nem csökken 9 egység alá (a mindösszesen 12 egységről).

 

*Amelyiket hamarabb eléri. A normál és elektromos autó specifikus alkatrészek listáját keresse a nissan.hu oldalon.

 


 

Videók

Árak és felszereltség

Tekintse meg az árakat és a felszereltségeket!

Technikai adatok

Tekintse meg a jármű technikai adatait!

Jelentkezés teszvezetésre

Szívesen kipróbálná a járművet?

Ajánlatkérés

Felkeltettük az érdeklődését?