e-NV200 Evalia

VILLANYOZZA FEL VÁLLALKOZÁSÁT

Akciósan már

14 645 000 Ft-tól

Felejtse el a végtelennek tűnő üzemanyagszámlákat, olajcseréket vagy a sebességváltó-szervizelési költségeket! Az e-NV200 EVALIA-val hatékonyan és takarékosan vezethet nap mint nap.

Bemutató

 

icon_100_szazalek_elektromos

100 % ELEKTROMOS

ÚJ 40 KWH AKKUMULÁTORRAL

icon_megnovelt_hatotav

MEGNÖVELT HATÓTÁV

200 KM-TŐL AKÁR 301 KM-IG (KOMBINÁLT ÉS VÁROSI WLTP)

icon_gyorstoltesi_funkcio

GYORSTÖLTÉSI FUNKCIÓ

AKÁR 80%-OS TÖLTÉS 40-60 PERC ALATT*

icon_sokoldalusag

SOKOLDALÚSÁG

AKÁR 7 ÜLÉS

*A tényleges töltési idő több tényező függvénye, mint pl. a gyorstöltő típusa és állapota, az akkumulátor mérete, valamint a környezet és az akkumulátor hőmérséklete a töltési ponton.

 

 

A NISSAN E-NV200 EVALIA: A 100% ELEKTROMOS SZEMÉLYSZÁLLÍTÓ AKÁR 7 ÜLÉSSEL

A kompakt, sokoldalú és kiválóan felszerelt, akár 7 személyt szállítani képes Nissan e-NV200 Evalia ideális városi jármű Ön és családja számára. 100% elektromos, nagyobb hatótávolságú, 40 kWh-s akkumulátorral – pénzt takaríthat meg az üzemeltetési költségeken, és tényleg bárhová eljuthat vele.
akar-7-ules

 


takaritson_meg_tobbet

VEZESSEN TELJESEN ELEKTROMOS JÁRMŰVET ÉS TAKARÍTSON MEG TÖBBET

Hasonlóan, mint az új Nissan LEAF, új 40 kWh-s akkumulátorának köszönhetően a Nissan e-NV200 még nagyobb hatótávot kínál, mint valaha. Kezdje a napot teljes töltéssel, ami akár 301 km-es hatótávot biztosít városi körülmények közt, és kevesebbe kerül, mint ugyanez egy dízel- vagy benzines furgonnal. Ezenfelül nincs szükség motor karbantartásra és olajcserékre, mely pénzt és időt takarít meg Önnek.


plugin_autokra_vonatkozo_kedvezmeny

PLUG-IN AUTÓKRA VONATKOZÓ KEDVEZMÉNY – 1,5 MILLIÓ FORINTOS TÁMOGATÁS

Az alacsony üzemben tartási költségek mellett kihasználhatja az elektromos autókhoz járó pénzbeli előnyöket is. Magyarországon állami támogatásban részesülnek a 100% elektromos járművek vásárlói. A Nissan e-NV200-hoz akár 1,5 millió forintos kedvezmény jár.5 ÉV GARANCIA A JÁRMŰRE / 8 ÉV GARANCIA AZ AKKUMULÁTORRA

Akár az új Nissan LEAF-re, az új 40 kWh-s akkumulátorral rendelkező Nissan e-NV200 Evaliára is 5 éves vagy 100 000 kilométeres garancia vonatkozik, illetve 8 év vagy 160 000 kilométeres garancia vonatkozik az akkumulátorkapacitásra. A részletekről érdeklődjön Nissan márkakereskedéseinkben.


INTELLIGENSEBB ÉS KÖRNYEZETBARÁTABB VEZETÉS

 

A Nissan Intelligent Mobility megváltoztatja azt, amit eddig a vezetésről gondolt, valamint magabiztosabb és izgalmasabb utazást kínál online kapcsolat mellett. Akár az új Nissan LEAF akkumulátorával megegyező 40 kWh-s akkumulátorral rendelkező Nissan e-NV200 Evalia kiváló példa az intelligens teljesítményre, ami bizonyíték arra, hogy a 100% elektromos meghajtás egyszerre lehet gördülékeny, praktikus és családbarát. A könnyen teljesíthető 200 km-es hatótávval és a több töltési móddal ezzel a 7 üléses furgonnal biztonságosan és takarékosan közlekedhet a városban és azon kívül is.VILLÁMTÖLTÉS – 40 PERCTŐL

Akár 80%-os töltöttség érhető el 40–60 perc alatt.* A villámtöltés kínálja a leggyorsabb töltési módot, valamint azt, hogy tovább az úton lehessen. Csatlakoztassa a legközelebbi út menti töltőállomáson vagy Nissan-márkakereskedőnél: a CHAdeMO töltőhálózat folyamatosan bővül.

 

 

 


 

OTTHONI TÖLTŐ ÉS NYILVÁNOS ÁLLOMÁS – 7 ÉS FÉL ÓRÁTÓL

A Nissan e-NV200 Evalia családi furgont 2 módon töltheti otthonról: használja a fali töltőt, amellyel 7 és fél óra alatt érheti el a teljes feltöltést a 6,6 kW-os fedélzeti töltőnek köszönhetően, vagy töltse konnektorból, amellyel megközelítőleg 21 és fél óra alatt érheti el a teljes feltöltést.

*A tényleges töltési idő több tényező függvénye, mint pl. a gyorstöltő típusa és állapota, az akkumulátor mérete, valamint a környezet és az akkumulátor hőmérséklete a töltési ponton.

 

content_08_block1_villamtolto

VILLÁMTÖLTŐ

content_08_block2_wallbox

WALLBOX (FALI TÖLTŐ)

content_08_block3_otthoni_falitolto_

OTTHONI KONNEKTOR

 


 

KOMPAKT, FÜRGE ÉS ELVÉGZI A FELADATOT

A hatalmas beltérrel és kompakt külső méretekkel a Nissan e-NV200 Evalia 5–7 személy szállítását biztosítja egy csapotthátú autó mozgékonysága mellett. Soha nem túl hosszú, soha nem túl széles: a keskeny utcák és a parkolás nem jelentenek gondot. Az egész családot és csomagjaikat elszállítani képes Nissan e-NV200 Evalia 7 üléses elektromos családi autót Önnek tervezték.

 

content_09_block1_2_ules

2 ÜLÉS

2940 L

Rakodótér

content_09_block2_3_ules

3 ÜLÉS

akár 1,30 M

Rakodási magasság

content_09_block3_4_ules

4 ÜLÉS

akár 2,80 M

Rakodási hosszúság

 

content_09_block4_5_ules

5 ÜLÉS

2110 L

Rakodótér

6 ÜLÉS

1550 L

Rakodótér

content_09_block6_7_ules

7 ÜLÉS

870 L

A tetőig (443 L-es raktér a platóborítás alatt)

 


 

 

GÖRDÜLÉKENY TECHNOLÓGIA

Szinkronizálja mobilját a Nissan e-NV200 Evaliával, tartsa a kapcsolatot útközben a Nissan e-NV200 NissanConnect EV navigációs rendszerrel, és a navigációs kijelzővel szabja testre az utazás minden részletét._

 

Árak és felszereltség

Tekintse meg az árakat és a felszereltségeket!

Technikai adatok

Tekintse meg a jármű technikai adatait!

Jelentkezés teszvezetésre

Szívesen kipróbálná a járművet?

Ajánlatkérés

Felkeltettük az érdeklődését?